Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Вони трубки не беруть... а щодо форуму, так я ж не "преший рік замужом;-)" я якраз із "запамятати" три рази мусив F5 тицяти Ы так кожен сайт (99,8. Вчора на выдеопортал раза з десятого зайшов:-(
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Дякую за лінки! Вже перевірено - працює і качає. Швидкість 2,5 мБ/с. Швидкість нету теж сьогодні хороша. Так тримати!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Попробуйте трохи посміятись з airbites ,зайдіть на цей форум http://digilviv.com/index.php?showtopic=2876&st=0
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Агітація переходити на Г"інші Форуми заборонена правилами
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління New Shrek, підкажи будь-ласка, коли будуть доступні http://10.10.10.2(3,4,5) Ну, якщо не знаєш, хоча б приблизно. Мені казали там форум і чат є, а ще софт и ігри, чи це так?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Казали правильно .Щодо того коли буде доступ можу тільки навести цитату: "....сейчас места на сервере осталось практически пару гигабайт.. мы с Войдером собрали новый мегасервак, но в нём нету переходников на сказихарды для рейда для мегаскорости обработки запросов.. переходники заказал на одной фирме - они пробили по оптовикам - сейчас во Львове вообще их нигде нету.. если кто найдёт - дайте знать.. бо мы пока ждём пока они появятся во Львове.. Master"
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Фільмовий і музичний сервер .airbit. робили певно громадяни Росії .Жодного слова на українській мові .Яка ганьба і сором за наших вебмастерів які не спроможні створити якісний україномовний ресурс . Що Донецьк що Львів в плані поваги до державної мови із сторони інтернет провайдерів не відрізняються .
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління треба перекласти, Master давно казав що дасть доступ,всі тільки обіцяють. А пров швидше польський ніж російський
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Що із http://music.airbit.net/ також? Вітаю! Додано через 5 хвилин А нет сьогодні дійсно льотає... в мене нарешті сайти одразу завантажуються! дякую ЕйБі давно б так!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління я теж користувач айрбіту. але на їхні ресурси можу зайти лиш на фільми і статистику. правда качає лише фільми,щоб качати музику потрібно зайти на 10,10,10,...а воно не грузиться...в тех підтримці(злий на 3 день додзвонився-ДІСТАЛИ!!!)сказали що для нашого району ще не все попрописували, апоганий нет через те що міняють обладннання,...і так місяць вже кажуть)
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Airbit, Airbit, Airbit... Пафоси ще не надоїли нікому? (( Вже тривалий час користуюсь цими послугами, першим був "відкривачем" у своєму будинку, пізніше загітував більшість сусідів, у яких були ПК і мали бажання мати Інет. Але тепер, особливо на протязі трьох місяців з якістю, а саме з вільним доступом в Інтернет твориться просто жах! У мене виділенка 512, заборгованостей немає, але ж і за що платити, якщо постійні проблеми з доступом (( Дзвінки, як і походи до центрального офісу ніяких позитивів не дали, як і дзвінки без відповідей в техпідтримку. Все лише обіцянки, мов от-от і нове обладнання запрацює... тощо. Але навіщо ці слова? Не можете забезпечити нормальним каналом користувача - не агітуйте і не розширюйте сітку по Сихову! Не серйозно, особливо у наш час, коли така кругом конкуренція, вже не говорячи про порушення пунктів договору. Соромно. Додано через 30 хвилин Лише одне мене тішить, що є таки у Airbit такі працівники як Мастер - чудова людина і профі. Це свідчить про те, що всі надії не втрачені і все налагодиться... Але ж коли вкінці-кінців?.. Це запитання до керівництва.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Дісно, за що платити? Як я бачу, швидкість у тих хто на 512 така ж сама, як і у тих, хто на 256. Навіщо платити більше?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Повністю погоджуюсь. Приведу елементарний приклад, тих "позитивних" змін, які зараз відбулись: раніше з одного і того самого Інтернет-ресурсу (назву не вказую) я скачував музику, кліпи і фільми зі шкидкістю 45-61 Кб/с, а зараз 4-25 Кб/с, і це при тому, що на тому веб-сервері ліміт по швидкості не обмежили. Складається таке враження, що для Airbit безлімітчики просто невигідні користувачі, хоч при 256 або 512. Може мене хтось переконає у тому, що я не правий, коли думаю, що трафік їм зарізають спеціально?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Може Ви і праві.. В брата був анлім на 512. Швидкість і так мала, фільми і музику качає з сервера, то навіщо платити більше? - переходить на ліміт. А це означає - дуритимуть на трафіку. Адже перевірити свою правоту на ліміті буде важко. До речі, питання від знайомої, яка провела лімітований Аірбіт, як можна перевірити свій трафік? Аірбітівська база лягла.. Я підозрюю що є якісь незалежні проги.. Хтось в курсі?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Є така прога, TMeter 7.5.441 називається.(3.7 мб) Роспоширюється бескоштовно. Сам не користуюся, тому що анлім. Якщо цікавить, можу перекинути по асьці. Ми ж з вами в Аірбіті або зайдіть на сайт www.tmeter.ru/tmeter
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Вище говорилось про програму TMeter, знаю таку, але в даний час користуюсь ось цією: Net Meter v1.1.3 - дуже зручна та інформативна. Ось коротенький опис і зсилка звідкіля можна скачати: Net Meter v1.1.3 Утилита для графического отображения и подсчёта локального или Интернет-трафика. Всё управление утилитой осуществляется из контекстного меню, которое вызывается правым кликом мыши по пиктограмме в трее. Размер окна программы можно менять с помощью мыши. Регулируется цветовая схема графического отображения трафика. Утилита ведёт подробную статистику всех параметров входящего и исходящего трафика, эта функция будет полезна для тех, кто платит за интернет, исходя из объёмов загруженной/отправленной информации. Ведётся статистика за сеанс, день, месяц, а также подсчитывается общее количество принятой информации. Разработчик: ReadError Статус программы: Бесплатно Интерфейс: Английский Размер файла: 616 кб Система: Windows 98/ME/2000/XP/2003 Скачать: http://www.izone.ru/soft_admin/go.php?action=download&id=1212&key=1721277 Додано через 3 хвилини Зсилка змінилась, подивіться ось тут: http://www.izone.ru/internet/dial/d-g-net-meter.htm Додано через 1 годину 6 хвилин http://www.metal-machine.de/readerror/ Download NetMeter 1.1.3 (stable) here (616 Kb): http://www.metal-machine.de/readerror/index.php?action=tpmod;dl=get14
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Дивно, Мастер мені казав, що не рахується працівником Айробіту, так само які і Айробайт немає відношення до медіа ресурсів. Але я радий, що там щось іде на покращення, бо дуже багато хороших людей залишилося.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління @ Соус & Leopolis Дякую за посилання та інформацію!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Регулярно заглядаю в цю вітку, а тепер вирішив написат. Постало цікаве питання. Буквально декілька днів назад швидкість скачування фільмів з ресурсу film.airbit.net була порядка 30-40 Mbps а тепер вона стала така сама як і весь інет та ділиться між всім трафіком. має хтось по цьому докладніше інформацію?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Як це?? Тобто Ви платите за фільми, які качаєте з їхнього сервера??