Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління По-перше, я не на вул. В. Великого живу. А по-друге, де ви писали про апгрейт заліза??
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління А як же Ви тоді скали екзамен на модератора??
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління А, що вже свічі в ліфтових шахтах не ставлять ??? Пан Шрек потім знов буде все спирати на Скайнет, що вони все крадуть.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Агій до біди ,то Ви за сусіднім столиком на пиві сиділи і почули мою розмову
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ой начитався я цієї гілки, зрозумів позицію. Одже, потрібен висновок. Якщо у вас залізне терпіння і інтернет вам потрібен не "завтра" після того як ви заключили угоду з аірбітес - вам сюди. Змальовую ситуацію (своє точка зору). Срава в тому, що коли ви приходите підключатись до аірбітів, вони вам можуть сказати що через 10, 20, 30 днів підключать. Якщо це буде так, то я тільки за вас радий. Але в моєму випадку я чекав 55 днів (враховуючи акаунт 3 дні) Користуюсь мережою аірбіт вже 3 тижні. Про якість сказати важко, дуже малий термін. Музикальний і фільмовий портали дійсно існують і оновлюються як має бути, а от щодо гейм-порталу і софт-порталу, про який нам писав пан New Shrek, поки нема. Якщо ви скаржетесь на те, що у вас нема якогось розважального порталу то це буде трішечки пізніше, все залежить від дальності вашого будинку від аірбітів. Взагалі, якщо уважно прочитати всю гілку, можна найти позицію кожного. Одні хвалять аірбіт, інщі перегризають оптоволоконні кабеля, але за 75 грн. вам ніхто у Львові не дасть таких безлімітний 256, а тим паче за 100 грн. 512 Кбіт\с + фільми та музика. Щодо виходу на інщі компи, а їх там, якщо вірити сайту аірбітес, 1500 шт, мені від цього не тепло, не холодно. Швидкість така, яку обіцяли, взагалі - то все. P.S New Shrek дай ссилку на софт і гейм-портали, якщо такі існують. P.P.S (корисна порада) Якщо ви виріщили підключатись до аірбітів, то не слухайте що вони вам обіцяють, а замість цього уважно прочитайте договор і досконало його вивчіть. Це трошки зіб'є з вас пил, щодо підключення через 10 днів, які вам можуть обіцяти. Додано через 50 хвилин Зараз розповім вам історію "як я підключався до аірбайтів". Почну я свою історію, коли дізнався про аірбайт. Заходив я одного дня в арсен, а там роздають листівки. Тіпа "приєднуйтсь до нас, ми вам подарунки дамо." Ну я так собі подумав, що інтернет взагалі потрібен для навчання, а тут ще і подарунок, і підключення 1 грн. А ЦІНИ - ПРОСТО ЛЯЛЯ:radist: , піду підключатись.(подарунок отримав - колоночки 2шт по 8вт) Живу я в будинку, де більщість знайомих вже підкючено до Львовнету. Львовнет - теж хороший провайдер, якщо вам потрібен якісний інтернет провайдер, і вам ціни не так і страшні, вам сюди. Безліміт 32\32 - 50 грн, Безліміт 64\64 - 60 грн, Безліміт 128\128 -(приблизно)100 грн, Безліміт 256\256 - 150 грн. (всіх цін я не пам'ятаю, якшо цікаво, пишіть, напишу всі ціни і розповім про провайдера (зновуж-таки, моя точка зору)). Вибачаюсь, трохи відірвався від основної теми. Так ось, підписав контракт, звісно його не читавши, повністю довірився обіцянкам секретарш. (чи хто там сидить.). Мені пообіцяли, що підключать через 30 днів. Добре, набрався терпіння, і почав чекати. Чекати було боляче, особливо коли думаеш, що якщо би я за 200 грн (це було тоді, зараз 50) підключився, то вже завтра-післязавтра був би інтернет. По своїй природі, якщо я чогось хочу, я палаю бажанням цього досягти, чого б мені це не було б варто. Чекаю я місяць, за цей час, прочитав контракт і побачив, що не 30, як обіцяли, а 45 днів. Приблизно через 30 днів після заключення контракту мені подзвонили і сказали що завтра в 12.30 прийдуть і підключать. Я дуже зрадів і пішов діставати ключі від даху. На наступний день чекаю до 3.00 години. Терпець уриває, дзвоню до аірбітів. Вухо підняв їх менеджер, я спитав коли будуть майстра, на що він не знав що відповісти. Через дві години він дзвонить і каже що цитую "майстри приходили і побачили що двері на кришу закриті, і тому не змогли підключити". Тоді був 30 день і я їм це пробачив (хоча що вони могли зробити без мого відома). Знайомі з мене кепкували, казали що підключайся до Львовнету, там тебе швидко підключать. (А можна, питаю я себе, жадати ліпшого за 1 грн.) Потім я поїхав на море і взагалі забув про аірбайтс. Прийхавши і віддихнувши, я попросив підключити мене, так як 45 контрактних днів вже пройшло і треба було підключати. Мені сказали, що вам завтра передзвонять і скажуть коли підключатимуть. Завтра, звісно, ніхто не передзвонив. На наступний день я дав їм зрозуміти, що мене трохи заводить ігнорування клієнтів і попросив (в не дуже ласкавому тоні) дати телефон начальства, чи хто там у них наверху. На наступний день прибіжали, підключили, все зробили, і побіжали далі підключати. З акаунтом теж були проблеми, але це в минулому, зараз дивлюся в майбутне, інтернет швидкий, а головне - безлімітний. Але мораль в ції історії не така. Ті друзі, які вчора з мене кепкували, що я так довго підключаюсь, сьогодні, наскільки я знаю, 2 чи 3 людей підписали контракт з аірбітами. Все тому, що треба все вивчити, зрозуміти у кого які доліки і негідності, зробити висновок, прислухатись до РІЗНИХ точок зору, зробити висновок, а вже потім біжати і до когось підключатись. Додано через 51 хвилину
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління [ але за 75 грн. вам ніхто у Львові не дасть таких безлімітний 256, а тим паче за 100 грн. 512 Кбіт\с + фільми та музика. Щодо виходу на інщі компи, а їх там, якщо вірити сайту аірбітес, 1500 шт, мені від цього не тепло, не холодно. Швидкість така, яку обіцяли, взагалі - то все. ] http://homenet.point.lviv.ua/
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ух ти, знову ціни знизили! Дякую, Джамал. А то мене не ставало за 150 безлімітку брати. Тепер точно з вересня переходжу на безліміт
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Прямим репортажем з Аірбіту, який проводила брату так довго і болісно проводили. Зараз 22:57, тобто вже після 20:00, швидкість має бути 512-512. Не знаю якою є швидкість, але на завантаження нашого форуму довелось чекати, як на діал-апі! Деякі сайти я взагалі не можу завантажити! Я дуже зла, бо думала, що в Аірбіта хоч швидкість себе виправдає (брат каже, що вдень швидкість нормальна, а для нього, як виявилось, нормальна - це трошки краща за діал-ап!). Але якщо зараз інтернет працює так повільно при обіцяних 512-512, то мені страшно уявити яка швидкість тут вдень! Знаю, що Шрек видалить мій пост, або в кращому випадку перенесе кудись подалі звідси, але все таки напишу - я дуже обурена! Ну чому ми платимо ні за що??? І ще одне. Збиралась проводити Аірбіт на квартиру, де живу з чоловіком... Збиралась.. Після того, як він посидів 5 хвилин зараз в Аірбіті, він сказав- люба, в нас Аірбіту вдома не буде!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ну про аірбіт ти права, а от на рахунок Шрека помиляєшся. Бачиш, повідомлення на місці, я його читаю, значить все ок. Ну а чому він так відстоює честь аірбітів, спитай у нього...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я Вам співчуваю, я вас прекрасно розумію. Пане Шрек, то не я сидів біля вас, а агітувати до якихось незаконих дій, то це не про мене, краще самому піти і :shutup:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Люди,хочу порадитися.У мене таке враження,що мене намахали на 80 з лишнім гривень.Справа в тому,що у мене інтернет від провайдера ЛЬВОВ-ВОЛЯ,користуюсь вже 3 місяці.Минулого місяця перейшов на тарифний план 150(0,08 коп за Мб,1,5Гб трафік),поповнюю рахунок час від часу.Вчора на рахунку було 128 гривень,сьогодні вже 48.Вчора скачав 7- Каспера,ще щось,метрів на 40.І,як назло сьогодні вихідний,неможливо подзвонити чи підїхати і вияснити.Дотепер все було все нормально,довіря їхньому лічильнику,свого не ставив. Люди,хто на ВОЛІі,чи не стикалися з таким?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління лімітований інтернет, пан ромко, давноооо вже "вчорашній день"... я би порадив змінити провайдера, або дізнатися як можна контролювати доступ, щоб вони показували статистику....
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Все одно плачу за кабельне,та й виріщив не шукати іншого.А швидкість і ціна мене влаштовували.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Не питатиму, бо я в курсі чому це так.. Суппортера Аірбіта нема в онлайні, як зазвичай, додзвонитись не вийшло.. Тому пишу сюди моє запитання до Аірбіту: чому була така мала швидкість в пятницю ввечері і в суботу?? (В суботу було 5-10 кб/с.. це вже занадто..)
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Нірванко, а поділіться. Цікаво ж... Підозри є, але перевірити нема де...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Щоб мене тут остаточно забанили?? Гляньте в приват
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Пане Шрек де ви ? Здається на форумі появився ще один незадоволений клієнт Айробайт... А я вас попереджав, не дарма так багато хорошого про провайдера написали. :naci: