Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Шреку, дайте дісклаймер на головній сторінці... бо купа новомодних ламеро-хакерів та втішених користувачів ейрбіта - вражає...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Вчора вночи я писав текст а Шрек видаляв текст!:ninja: Означити вин нечесний !!!!! вот точно Шрек однаково як :borat: !!!!!!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління єдиний плюс - сервер з фільмами Ну, не єдиний))) Ціни на нет, в порівнянні з іншими (уарнет, укртелеком, фарлеп, аркада, львівнет, скайнет і т.д) дуже навіть не погані. Кожен висловлює свою власну думку на рахунок того чи іншого провайдера, беручи до уваги лише свою історію і вважають, шо якшо в них шось пішло не так, то значить треба кричати на кожному кутку і переконувати всіх, що у них буде те ж саме. Так, наприклад, хтось тут писав, що мав проблеми з укртелекомом. Не було портів і т.д. А я, в свій час, подзвонив... через 2 дні перевірили телефон... у той же день поїхав, підписав угоду, а зранку мене розбудив телефон і мені повідомили, що я вже можу користуватись інтернетом. З Аerbites-ом трохи інша ситуація, були незначні проблеми з підключенням, зате нет працює абсолютно стабільно. Тут вже як кому повезе. А тепер одне маленьке питання до тих хто користуєтся Аerbites-ом: як до того серверу з фільмами добратись? При підключенні, як я вже писав, виникли проблеми і як то щастя включити мені не показали. Спершу в мене не було часу на фільми, та я й забув про існування того серверу, а тут, нарешті, з'явився вільний час...Проблема в тому, що всі мої знання комп'ютера базуються лише на власному досвіді, а поскільки я НІКОЛИ не мав ніякої мережі, то шо робити не знаю))) ...Зайшов в "Сетевое окружение", потім "отобр комп рабочей группы", там якісь компи...Хочуть пароль... Поможіть, кому не важко, і якщо можна в деталях.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління http://10.1.18.2/?action=news&page=0 Попробуйте,взагаліто яка у Вас вулиця ?Техпідтримка support airbites 495101390
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Для обміну файлами треба виконати вказівки туть http://10.1.18.3/viewtopic.php?f=19&t=4630&hilit=
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління для Вол. Великого медіаресурси тимчасово не доступні
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління хех =) довго я спостерігаю за тим форумом, і теж замітив позицію NewShrek`а! Тільке ХОРОШЕ і ТІЛЬКИ АЕРБІТ! Надто надто ви себе "палите" п.Шрек!!! Тут же не діти зібралися і все добре помітно! Було поставленно вам не раз питання, про відстоювання аербіту!?!? Ну звісно, вам за це так би мовити "платять", так і скажіть! Якщо аербіт такий хороший тоді чому тиждень тому в будинку Драгана 4 одночасно відключилося 5 чоловік??? так-так! я знаю! Бо вони вже в скайнеті:p :cool: Видно цей скайнетівський "безлад" їм більше до вподоби!!!!!!!!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління В мене була подібна ситуація, я сказав що дах не чиясь власність і якшо мені не дадуть добровільну ключів то виломаю нафік там замок, проблема вирішилась одразу.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління При всій повазі, порівняння неумісні. Україна вже 5-та країна де розвернувся айрбайтс, а скайнет хоч би 5 вулиць охопла ? Я нейтрально відношусь до ціїєї мережі так як нащастя не залежу від неї, але думаю, що як тільки вони перестануть гнатись за кількістю то почнуть працювати на якість.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Проблема вирішилась. Не знаю хто, але певно таки працівники Аірбіту зламали замок. Нарешті мені провели Інтернет (в сумі пройшов місяць з гаком часу від підписання угоди). До швидкості претензій нема - майже така, на яку підключилась. Саме підключення трохи з'їло нервів - обіцяли прийти в понеділок - не прийшли, наступного разу прийшли в четвер і таки підключили кабель. Сказали що активують акаунт через 3 дні. так і зробили. Сьогодні (на 5 день) брат до них дзвонив і виставив налаштування. Суттєвий негатив - нема доступу до так розрекламованого сервера з фільмами і т.д.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Буде після апгрейту заліза я вже писав важко прочитати попередній пост
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Прошу показати мені цей попередній пост. Нічого подібного в попердніх постах я не бачу.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=121845&postcount=634