AIRBITES iнтернет- провайдер

Тема у розділі 'www', створена користувачем Forpost, 29 лис 2006.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Соломон ТДС -двосторонній супутниковий інтернет

Broadband

Широкосмугова двостороння система зв’язку iDirect з підтримкою модифікованої технології TDMA. Система робить можливим надання послуг широкосмугового доступу до Інтернету разом із послугами мультимедіа, передачі даних, VoIP, забезпеченням гарантованої пропускної смуги в обох напрямках[​IMG][/IMG]

http://www.solomon.net.ua/default.php?page=broadband

© “Соломон ТДС”
    79025, Україна, м. Львів, вул. Данилишина, 6
    тел.: +38 (032) 2 444 277, факс: +38 (032) 2 444 231, office@solomon.net.ua

2. Axel

Axel New Member

Відповідь: Інтернет на СиховІ

Телефонував я до них довго мнулися але в кінцевому результаті сказали шо таких умов в них немає

3. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Інтернет на СиховІ

[​IMG][/[/IMG][​IMG][/URL][/IMG]

4. Ksani

Ksani Well-Known Member

Відповідь: Львівські інтернет -провайдери

Шреку, а які є варіанти підключення на вул.Панча (бічна 700річчя)?

5. Forpost

Forpost Стоїк

Вcе залежить від суми яку ви можете заплатити за підключення і щомісячних витрат на споживання трафіку ,назвіть приблизно хоча би

6. Forpost

Forpost Стоїк

Перечень улиц:

Блок A:
    Ю.Лыпы 10,12,16,18,20,33,35,37,39(1-3под.),43,45
    Масарика 2,3,6,12,14,16,18
    Чoрновола 95,99,101,103
    Кошица 1,4,7,8,9
    Панча 7,8,9,10,11,12,13,18,20,22,24,26
    Окуневского 1,3
    Под Голоском 1,15,17,17б,19
    Варшавская 20,26,56,62,64,66,68
    Липинского 3
    Плужника 3
    Сосюры 46
    Сосновая
    http://www.homenet.point.lviv.ua/

7. Ksani

Ksani Well-Known Member

Дякую :)
    розглядаю як варіант.
    А є хтось, хто користується тим хомнетом? :o

8. Forpost

Forpost Стоїк

У вас підхід трохи не той, треба знати що хочеш ,а потім підбирати провайдера

9. Ksani

Ksani Well-Known Member

Хочу інтернетом користуватися, нормальної швидкості і без обривів. Фільми і музику качати поки що не хочу. Хоча, якщо буде можливість - не відмовлюся. З іншого боку, якщо це впливатиме на вартість, то обійдуся. тому я б розглянула усі можливі варіанти. Такий вже у мене питлівий аналітіческій ум.
    Локалкою ніколи не користувалася, тому таке питання: яка вірогідність, що на мій комп буде хтось несанкціоновано ломитися через ту локалку? :o
    І ще: як можна контролювати кількість спожитого трафіку?

10. Ksani

Ksani Well-Known Member

Дзвонила на той хоумнет, сказали що у моєму будинку підключено 10 людей і запропонували кинути кабель з даху третього підїзду, бо там у них обладнання: ( А чому не від найближчого сусіда? Я собі думала, що до мережі можна і послідовно підключатися...

11. Forpost

Forpost Стоїк

Почати можна зі швидкості 128Кбіт/сек,то є не велика ,але перейти при потребі на більшу завжди можна.Поняття обриву звязку то швидше явище дозвону @dual-up,якщо Ви про це знаєте, то дозвон Ви переросли і пора преходити на виділену лінію.Вона може надаватись провайдером нижчого рівня через локальну мережу.Хоч то не чиста "видєленка "але має свої переваги:наполовину дешевше,безкоштовний ,як правило ,доступ до фільмів ,музики і т.д.
    Від несанкціонованого доступу "пітлівих умов" Ваш компютер захистять спеціалізовані програми,та й то то буде спостерігатись десь тиждень після підключення.Акщо ви оберете "Анлім "тобто необмежений по об"єму трафік(він обмежений тільки швидкістю Вашого каналу)то облік вам до файки.Якщо почнете з помегабайтного пакету то кожний пров сумлінно рахує і повинен, або щоденно надсилати Вам звіт ,або надати змогу в режимі реального часу контролювати власне використання на сайті прова.Ну ось з мого погляду в основному все,Якщо хтось підтримає обговорення буду вдячний.

12. Forpost

Forpost Стоїк

Найближчий сусід швидше всього наша людина і не захоче щоб від його вузла йшов Ваш кабель,але менше з тим .Вам краще бути під"єднаною до вузла вищого рівня.

13. Ksani

Ksani Well-Known Member

Дякую за лікнеп!
    А що то за "наша людина"- найближчий сусід?

14. Forpost

Forpost Стоїк

Наша людина-О! в сусіда хата горить !,Ойойой..... ,мені то що з того?!,....але приємно.

15. Ksani

Ksani Well-Known Member

А, ясно:o
    Я тут ще порівнюю з інтернетом через кабельне ТБ:
    :http://gladiator.in.ua/?LangId=0&PageId=28
    Помегабайтна оплата у них приблизно однакова, перевага- те, що дріт не тре буде тягнути, так? І ще тут ніде не пише про плату за підключення...невже безкоштовно?
    І ще чомусь не пишуть яка швидкість при помегабайтному користуванні : (

16. Forpost

Forpost Стоїк

Наскільки я знаю Гладіатор не використовує

технології DOCSІS по телевізійному кабелю.І як ви висловились дріт тре тянути все одно.Якщо Мегабайт дорожче 10 коп середньодобово ,то це висока ціна.Рахуйте що Мегабайт сумованого трафіку провайдеру середньої ланки обходиться приблизно 1 коп.Плата за підключення в ідеалі це вартість кабелю плюс два конектори і Мережева карта (адаптер) якщо нема вбудованої в компі).При помегабайтному підключенні .як правило хитрять не вказуючи швидкість ,щоб не було претензій зі сторони клієнтів, так як вона коливається на протязі доби десь всередньому 1:2.5

17. Forpost

Forpost Стоїк

Ваш допис навів мене на думку про те, на скільки у Львові поширене отримання нет -сигналу через Wi Fi хот-споти.Хто володіє інфою просимо поділитись

18. Ksani

Ksani Well-Known Member

так і є, дріт треба тягнути. вартість 3грн за метр, кажуть "десь 60 метрів, але то ще треба уточняти ":o
    гладіатор назвав швидкість "до 3Мб.с", але якщо то письмово не підтверджено, то шось я сумніваюся.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Безкоштовне підключення до мережі Інтернет

Нова мулька. Не знаю, чи правда.

www.zadarma.com

Даремний інтернет.

Вєрю, но сомнєваюсь.

20. Forpost

Forpost Стоїк

На рахунок дроту, який в простонародді зветься "витою парою",скажіть що у вас є своя, подивитесь на реакцію, ринкова ціна на даний час 1.60 -2.20 грн.На рахунок швидкості ,монополіст Укртелеком має пакет для фізосіб 2048Кбіт\сек,відповідно робим висновок!Як на мій смак вибирайте компанію яка займається продажею нету,а не телебачення,ну ви мене зрозуміли надіюсь

а де твій аватар? :)