Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Та ті постійні дописи смішні.То ти Андрій? Швидкість обміну інформацією всередині мережі може сягати 1гбсек, в той час як швидкість доступа в інтернет наше обладнання дозволяє розвивати до 20мбсек..http://airbites.net.ua/2007/03/16/shvidkst.html
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління пишу бо вже так достало, може хтось очитає і неповторить помилки. AIRBITES - фуфло, другий раз до них я б ніколи неприєднався. спочатку майже 2 місяці чекаєш поки тебе підключать, (кабель до компа підвели за місяць і ще місяць чекаєш поки десь щось зєднають) потім періодично (це десь 4 рази на тиждень) звониш бо непрацює інтернет. за неповний місяць (24дні) 7 днів інтернеті небуло взагалі. (причому переважно на вихідних , як ввечері в пятницю в них якісь поблеми з якимось свічем виникли, то до понеділка на інтернет можна нерозраховувати) підтримки на вихідних взагалі ніякої. (чомусь в інших провайдерів круглодобово). в робочі дні дозвонитись нереально, половина телефонів недіючі, а інші ніхто небере. сьогодні звоню від 10 до 15 год, вже десь разів 50 а то і більше, ще ніразу недозвонився) єдиний плюс - сервер з фільмами, але він до AIRBITES відношення майже немає ніякого.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління До romka А чому Ви в суд не подаєте? А то лише писати про те, що нету нема, нічим Вам не допоможе... Я наразі чекаю лише тиждень. Обіцяли за 10 днів... В угоді вказано - 30 днів на підключення, якщо я не помиляюсь.. Можна без проблем виграти справу і провчити їх.. Якщо мені не проведуть нет вчасно і не надаватимуть відповідних послуг, які я оплачую, то я не сидітиму на форумах, висловлюючи невдоволення. Відстоюйте свої права! Не будьте байдужими! Не дайте іншим на собі заробити!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління на форумах несиджу, і нежаліюсь, немаю на це часу, (на цей форум попав сьогодні перший раз, шукаючи інформацію про можливо якісь інші телефони AIRBITES щоб дозвонитись). суд це звичайно добре, але в нас ще не та держава щоб займатись цим. інтернет потрібен для роботи, а не для того щоб трати свій час на розбирання з провайдером (принаймі це так для мене). простіше (напевно так і зроблю) перейти до іншого повайдера. а на форум пишу, щоб інші почитали, зробили собі висновки (надіюсь що це будуть як користувачі (чи потенційні користувачі) так і можливо працівники AIRBITES )
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління а те що обіцяли 10 днів нічого неговорить моєму сусіду обіцяли 10 днів ще в травні, а підключили в кінці червня
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я не одного Вас маю на увазі. Часто по інших форумах знаходжу схожі повідомлення про цей провайдер. Якщо в них і дійсно такий нет, то чому люди нічого не роблять?.. Мабуть тому, що нема іншого виходу.. Краще вже якийсь нет, ніж діал-ап..
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Тому що нет нормальний і всі задоволені ,а ламери дописують жалісливі повідомлення в ЦПШа голуба В ЦПШа ,пані nirvanka то не ло Вас то до romka
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ну ламер то є ламер, хоч би клон з другої Ай Пі-хи створив
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління В мене запитання я був підключений ще до мережі Ріалнет і можу сказати що сервіс був нормальний але після переходу на круту назву Аербіт почалась повна Ж...... Тож питання з чим повязане 1 постійне пропадання мережі (особливо після дощів гроз на 2,3 дня) 2 таке саме з нетом при наявності мережі нет це всетаки сонце у пасмурну погоду. Швидкість нету це повний казус при крутій рекламі швидкості вона ніяка 1мегабіт це круто для аербіту буває рікдко але буває а 64 кл/б це норма для накращої мережі !!!!(вразі якщо нет є ) Я розумію що образити людей це просто але манера відповіді Shrek схожі на дотепні відповіді крутого адміна (Ламера) Мастера !!! Р.С.Такщо загалом юзери хто ще непопав в лапи до крутих кідалів Львова дякуйте Богу і своїм провайдерам можливо вони менше обіцяють але дають обіцяне.І ще чуть незабув спитати а як бути з тими рахунками які приходять 97.70гр за те що цілий місяць не було інтернета ))))
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=106721&postcount=322
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Він АБСОЛЮТНИЙ ПРАВИЛЬНО! Моя знакома теж викинла проблема , щодня вона ходила до офіса , офіс каже "буде буде буде буде", а факт НОЛЬ! І решта причини так само як він написав! Аірбайтс НЕ рекомендую!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління deafunknown Реєстрація: 05.05.2007 Місце: Новий Львів туть мережі поки що нема ,але до кінця року буде
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я говорю про мого знакома, а не про мене. вона мала інет від Аірбайтс і вона вже нервує і дуже хотіла викинути аірбайтс. Вона проживає вул.Кавалерідзе, так що коли її появилася проблема - не працює інет. ЩОДНЯ вона ходила до офіса, офіск казав "буде майтсер прийде до вас о 17.00" а факт не прийшов. і вона знову ходила до офіса , знову офіс казав "майстер буде до вас 15.00" , так і далі..... вже пройшов 3тижні недопоможе!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління відповідаю в останній раз-провайдер той шо постачає послуги підключення і надає доступ до інтернету.Ми повинні вимагати то що в угоді записано.Техпідтримка записана?так! я телефоную культурно ,на хер не посилаю,підкреслюю!Мене ставлять в чергу,передзвонюють коли можна ,підкреслюю !прийти .Приходять з Аірбіту зі всім що потрібно для усунення несправності,і усувають її.Я їм "дякую",вони "допобачення" .Що вам ще потрібно? каву в лужко...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління фільм -сервер нє велький, алє компактни Авторский (20) Биографический (21) Боевик (317) В "смешном" переводе (6) В переводе Гоблина (34) Вестерн (12) Военный (42) Детектив (102) Детский (4) Драма (558) Документальный (38) Реклама (1) Романтика (154) История (40) Криминал (162) Комедия (393) Мелодрама (40) Мистика (51) Музыка (24) Мультфильм (103) Приключения (198) Сериал (46) Семейный (61) Спорт (29) Триллер (338) Ужасы (164) Фантастика (146) Фильм-Катастрофа (5) Фэнтези (81) (1) http://10.1.18.2/?action=genre&genre=Комедия
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ухти клас, серйозно невже так все просто ? Ти з першого разу дозвонився ? Дай номер телефону цей чарівний, а краще отут виложи http://10.10.10.4/ Ти такий активний тут на цьому форумі, скажеш нік на айробайтівському ? Ато в мене друзі звонять і ніхто не бере трубки, тільки в оффіс якщо зайдеш. Про, який ти сервіс говориш ? якщо я відключився 4 місяці тому і мені досі рахунки присилають, причому нагло так, кабель відрізали акаунт забанили. То такі професіонали там сидять :n: :n: :n:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління 220-18-17, 220-18-18, 221-89-11, 242-16-17...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління заклик до акції "креш пол"? всі, хто мають діалап - настройте свої модеми на ці номери, і най ваші модеми що 5 хвилин....
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я договір підписав ще 26 травня ... уже двічі дзвонили просили не писати заяви на відключення. Нету нему
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Факт! НюШрек досить захистив АірБайтс, я вважаю НОВОГО ПОКОЛІННЯ