Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління І хочу запевнити в мене я користуюсь послугами АЕРБІТУ і я цілком довольний скорість така яку і обіцяли !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління New Shrek так тримай респект Я твоїм дописам вірив тому і підключився !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління народ не звертайте увагу на помилки і таке інше я як і любий другий сисоп не виспаний не бритий і сьорбаю пиво
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Так згідний більше 2500 фільмів які постійно оновлюються,більша половина 2006 -07 років виходу на широкий екран,якість тільки DVD Авторский (20) Биографический (18) Боевик (294) В "смешном" переводе (6) В переводе Гоблина (33) Вестерн (11) Военный (39) Детектив (100) Детский (4) Драма (524) Документальный (31) Реклама (1) Романтика (141) История (38) Криминал (145) Комедия (373) Мелодрама (39) Мистика (50) Музыка (24) Мультфильм (99) Приключения (186) Сериал (46) Семейный (56) Спорт (27) Триллер (304) Ужасы (158) Фантастика (141) Фильм-Катастрофа (5) Фэнтези (80) ,2терабайти музики до кольору до добору,Гейм -сервер та сервер софта.Той же Фарлеп своїм користувачам надає доступ до чужого FTP-Алькар-Телепорт", і бере плату за доступ.А в Аірбіті безплатний доступ
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Не буду говорити за других,скажу про себе: і так це моя третя виділена лінія. Навіщо так багато скажете ви?Кожний пров має якісь переваги.Аірбіт-дешевизна і доступ до внутрішньої мережі та безкоштовне користування 4 -ма серверами,плюс перспективність прова в цілому.Туть питали, яка швидкість,з фільм сервера 8 Мбіт\сек,з інфосторе-1500кбіт\сек.А стабільність сигналу залежить у нас у Львові від багатьох факторів, в попередніїх дописах вже то описувалось ,так що повторюватись не буду
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління то все своє, точніше їхнє - "фарлеп-інвест" чи як його там .... дєтіщє Ахмєтова.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Після того як в мене з"явилась лінія Аірбіту,почав частіше натрапляти на сервери, які дозволяють ккачати зі швидкістю більше1Мбіт\сек,чи то так співпало чи то все так було ,хто в курсі?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=94927&postcount=49 AIRBITES - эта самая лучшая сеть, для сёрфинга в интернет, для локальных поединков, а так же для развлечений. Это сеть нового поколения, а так же самый дешевый интернет в городе
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Ну і коли Фарлеп опустить ціни до таких як в конкурентів? Хто в курсі? Хочу зазначити, що якість послуг в них найкраща, що не кажіть.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління угу, а об'єм його (дуже) далеко за два терабайти, на алькарі я находжу усе, що виникає бажання найти, качати неперекачати Доречі цікаве - на алкарі дозволені усі фарлепівські ІР, от я і подумав - зовнішня ІР айрбайтс же фарлепівська... спробував скачати щось з алкару через АБ.. . ан нет, фільтр... ...ех :padonak:
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери за найкращу якість послуг - відповідні ціни, інакше не буває.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Доброї ночі Львівляни, чи дня хто коли буде читати Давно я був на цьому форумі, ще про цю тему було написано тікі 4 сторінки, треба було зе тоді написати. Отже живу я на сихові, і був клієнтом провайдера нового покоління Айробайт, не забутні часи , такої помилки я надіюсь більше не повторити, Незнаю звідки у Шрека такий позетив від Айробайту, можливо він один з адмінів цієї мережі, а не користувач, ну це не моя справа. Якщо хочете жахливий нет вам сюда, підключайтеся, майже кожен день ведуться роботи над вдосконаленням мережі, отже мережі нема, і нету. Якщо говорити про фільм серв, і музичний серв, тут питань нема, зроблений на вищому рівні, але тут своє загвостка, як мені пояснили адміни, цим займаються окремі люди, за окремі гроші, і саме за це їм і платять. Під словом це я маю на увазі ФІЛЬМСЕРВ І МУЗСЕРВ, ніякого відношення до нету і мережі немають. Отакто, правда є ще один нюанс, якщо по якийсь причині ви образите цих адмінів, вам можуть зменшити щвидкість скачування фільмів і музики... Хороший сервер з фільмами з пагано прокладеною мережою, і паганим нетом, висновки робити вам. Я вже не клієнт цієї контори, відключився після 40 днів бігання в офісс, кажуть там тепер у всіх анліми будуть, тікі яка скорість того добра. Заходив до мене сьогодні друг, який там лишився, казав що мережі 2 дня вже нема, отаке воно життя. Вибачте за помилки, і до зустрічі
Відповідь: Отримай свій безкоштовний інтернет В мене дідусь пільговик - :cowboy: - і в неті я сиджу безкоштовно тільки швидкість максимум 31.2 КБит\с
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Може хоч тут є хтось з адмінів аірбітів.. Ато на листи не відповідають, слухавки не беруть.. В мене власне питання - чи можна підключитись до вас на в.Наукова 8. Чула, що Ви просуваєтесь в ту сторону. Також прохання до інших форумчан. Якщо Ви щось знаєте про розширення мережі в сторону Наукової, поділіться, будь ласка! А то там проведений Старнет - яскрава відповідь на питання "що гірше діал-апу?". Може раптом хтось із Старнету теж є... Так ось, ну зробіть нет!! Хоча б якийсь! Ато його взагалі нема вже тиждень...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Списывание долгов за переход на безлим AIRBITES Master Пт июл 20, 2007 5:24 pm Собственно сабж.. всем кто находится сейчас на любом лимитированном пакете при написании заявы на переход на любой безлимитный пакет списываются все долги за перелимит месячного трафика за всё время существования конторы.. остаются только долги за ежемесячную абонплату.. и сверху как бонус отгребается один из http://10.1.18.3/viewtopic.php?f=75&t=4398&hilit=
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Якщо інтернету нема, тоді по барабану чи анлім, чи ні... В мене інтернету від аірбіту не було цілий червень. Послав я той аірбіт куда подалі і підключився до SkyNet. Користуюсь цією мережею від початку місяця. Інтернет є постійно. Кілька разів він зникав, але проблеми вирішувались на протязі пів години на відміну від аірбіту. Навіть дзвонити нікуди не прийшлось. SkyNet рулить! :y: