Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Нині ходив на Японську, 9. Як я раніше не звернув уваги на вивісти? "Українська хорова капела "Боян". -- До їхнього супорту йти передумав... Може то й не про них - але вже страшно....
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління А я спеціально орієнтувався на польовик який якщо обпалити пластик то лишиться каша з стальки та міді, таке ніде не приймуть А що до АБ - всієї теми не читав але мені здається це перший комент від поточного користувача мережі.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Маю двох знайомих, один друг адмін великого супермаркету, одна з 6 ліній в якому це укртелеком, 5 інших не скажу бо буде реклама. Так от випадок коли на іншій стороні зависає адсль концеентратор, ти їм звониш а там на дроті чи прибиральниця чи хто каже шо "елєктрика нема зара" ну чи шось втому стилі (звичайно що не дослівно). Лінія корпоративна і дорога - кілька мегабіт, тому хоча б для таких клієнтів відношення мало б бути інше... А другий знайомий користувач ОГО в якого інтернет якось просто пропав і більше не появився, людина комп'ютерно грамотна, причому індикатор адсль не світився а телефон працював однаково добре. Тиждень марних спроб чи дозвонитись чи доказати щось... він переключився на інший інет. З компом та модемом все ок. Інших відгуків чув немало але так детально вже розписувати не буду. Сервіс в державній компанії ніякий. І я за державною чергою чекаю на телефон їхній вже 16 років, останніх 2 роки 2-й в списку думаю ще стіки буду другим - але тема не про то і зрештою мені то до лампочки бо користуюсь цифровим звязком.:radist:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління в них же попередження на японській вивішено - чого не читав? "Українська народна хорова капела "Боян" - твій знайомий сам собі винен
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління обслуговування корпоративне, та і загальне - біч божий всіх операторів, знаю не з других рук. чим більша компанія - тим складніше розраховувати на грамотний сервіс. вот як раз в цьому випадку - нема на то ради.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління багаторазово переконався на собі - не всіх операторів, дехто стоїть на рівень вище (знову не рекламую)
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління мені будь-ласка акустичну систему і навушники
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління А крім подарунка стабільним інтернетом забезпечать? :rolleyes:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління нє ну зникають пости і нема на то ради... люді!!! шо дєлать???
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Шреку - соціологічне опитування - - питиму пиво виключно на пСихові - згоден перемістити задницю на якийсь час недалеко від пСихова - пиво - то святе. Місце роялі не грає...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління по темі пишеться, але бумага шось не терпить.... дуже странно
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Щоб мене одного підключити Аірбіт може собі позволити за 560 бакинських поставити ось таку штуку D-Link DES-3326SR – стекируемый коммутатор 3-го уровня, объединяющий в себе коммутацию 2-го уровня на скорости канала с базовой IP-маршрутизацией пакетов и функции обеспечения качества обслуживания (QoS). Он имеет 24 порта 10/100 Мбит/с, 1 слот расширения для установки модулей Fast или Gigabit Ethernet, поддержку резервного источника питания и возможность объединения в стек до 13 устройств. Этот коммутатор полностью отвечает потребностям современных коммутируемых сетей предппиятий http://www.on-com.ru/models/133/
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління чи можна підключитись до Аірбіту по вул. Левицького (район водоканалу) якщо ні, підкажіть будь ласка які мережі там існують і чи існують взагалі.) Мене цікавить виділена лінія, і щоб не більше 100гр. в місяць. Укртелеком і фарлеп нерозглядаю, потрібна домашня мережа. Буду дуже вдячний за допомогу!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Прет всем Хочу сказати що на Аербіт тут не заслужено кіпішують у них нет стабільний ! один з найстабільніших у Львові ! та і шо шо нет беруть у Фари, але зато він якісний і дешевий а всі хто тут обливав болотом Аербіт не праві ! тому що я як начитався всього цього бреду подумав що Аербіт то повна фігня ! але це не так Аербіт це дійсно провайдер нового покоління ! ЩО він нам надає ЯКІСНИЙ і ШИРОКИЙ, ДЕШЕВИЙ КАНАЛ НЕТУ, Фільм сервак, музсервак там стільки всього що для кожного знайдеться щось послухати, чи подивитись ТАК ЩО НАРОД НАЛІТАЙ ПОКИ ХАЛЯВА ! ЯКЩО ЩОСЬ НЕ ЯСНО ЗВЕРТАЙТЕСЬ РОЗПОВІМ !