Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Мій друг підключився Скайнета, сказав що не стабільний інтернет, напр. 1 - 3 раз в міс інет полетів.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління то у всіх буває бувають такі чорні дні - то електрики десь підстанцію ремонтують, то кроти траншеї риють....
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Не так у усіх буває! Укртелеком (і також УарНЕТ) СТАБІЛЬНИЙ Інтернет, у якому мій ще друг підключався, і сказав небачив що є якась дрібниця проблема.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління то одиничний випадок, який ніяким чином не відображає реальної картини. смішно стверджувати що є якісь один найстабільніший ІСП, а тим більше шо їх два
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління хоч на космічні лучі лишати кастомерів без сервісу ніхто не дозволяв
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління і у них бувають чорні дні і то два різних ІСП - взагалі кажучи і сильно то все й від району залежить - якщо район стабільний і кроти не псують ясвальт - то й вірогідність збою мала... а якщо ж поруч карпатбуд будинок зводить - то на той час можна очікувати будь-яких нестабільностей
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління самий страшний ворог ІСП - ландшафтні дизайнери. по простому - бульдозеристи.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Так мережа+нет стабільними стануть ... а стабільних збоїв вже не буде ...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління а чим по-суті відрізняється стабільний збій від нестабільного - результат однаковий...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Запам"яталася така подія: 96 рік, старт нашої фірми. Пішли ми з директором на засідання верхівки Укртелекома, а там - п"ють шампанське: щойно зварили оптокабель на кордоні України та Польщі. Поки засідали, нове повідомлення: польський фермер, з яким не узгодили землевідвід, розкопав лопатою і порубав сокирою той кабель А Ви кажете - бульдозер !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління дикі люди пєщерні ... сокирою .... оптоволокно .... вандали
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління У нас в деяких місцях, де бомжі або інші умільці теоретично можуть побачити оптокабель, вішають таблички "Міді немає" !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління а у нас завдяки "умєлому руководству" 4 раза тирили мідний кабель на одній і тій ж ділянці
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Не обовязково переказувати значні суми, ось наприклад дві з систем http://www.privatbank.com.ua/info/index1.stm?fileName=5_8r.html http://www.portmone.com.ua/v2/
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери А ось нові ціни Укртелекому,прийшли мені по пошті у великому фірмовому куверті
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я вже маю НЕТ від Аербіту задоволений поки що ... скорість хороша та і мережа впринципі теж не погано так що дуже багато пишуть а то все лажа ... нет у них поки що норма
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Стабільний збій це якась неполадка яку нехочуть або не можуть полагодити а не стабільний це такий якого ніхто не сподівався ... ой щось я такий бред несу що аж диву даюся ...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління До речі у аірбіту тех підтримка нормаль краща навіть ніж де інде, Знайомий цілий день розказував як йому об'яснювали як жиж і що настроювати