Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Проведіть банківські трансакції з " та хоч зимбабвійська" адреси,коли сервер ідентифікує вашу айпіху за 15мілісекунд
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я гадаю, що ті хто проводить банківські трансакції значних сум, точно не будуть підключатися до АйрБіту за 1 грн.
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери А хтось може підказати провайдера, що пропонує швидкій та не дорогий доступ на пр. Свободи ?
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери в центрі майже ніхто не працює,за виключенням Інтернет України,і якщо Ваші сусіди не бандюки
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери а інтернет україна ше існує як провайдер? звичайноце не так. в центрі насправді багато хто підключає. маю на пл. ген. Григоренка ADSL2+ доступ.
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Голден Телеком є на тій стороні де МкД в де-кількох будинках. правда не впевнений чи ціна нормальна. але запитати полюбому варто
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління не зрозумів в чому проблема? 15 мс це багато чи мало?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління 100% що не будуть ... тому що є ряд причин через які користувач котрий проводить грошові операції через нет то такий явно не буде ... і навіщо такій людині яка має велику сумму грошей Airbites ? коли можна під'єднатись на щось набагато серйозніше і стабільніше ...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління До речі взнав що там з аербітом трапилось розповісти ?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління інфостор - пуп землі чи як? чи торент відмінили, чи осла?
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери для end-user чи для фірми? Швидкий це 64-128к чи пару Мбіт?
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери вони мають свій сегмент ринку інтернету,який ніхто не займає,(не путати з невловимим Джо.....)
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Держателем осла была штатовская коммерческая контора. Похоже, RIAA на них наехали, и они не рискнули идти на судебное разбирательство. С одной стороны - печально, с другой - е-осёл уже давно спаршивился, обзавёлся спайварами, и был “улучшен” с целью нагадить совместимым open-source клиентам. Все знакомые уже несколько лет как перешли на е-мула. Кстати, в нём уже прилично работает новый децентрализованный безсерверный протокол.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління donkey, mule - різні назви одного і того ж діла
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління я хочу сказати шо одним інфостором поле для викачки контента не закінчується. чим і як качати - лічне діло кожного. p.s. я користуюсь emule i amule.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління На інфосторе частіше зустрічається контент типу: українські фільми українські мультики іноземні фільми дубльовані українською А на ослі яка гарантія що під назвою "SupaDupaUkrFilm.avi" я не скачаю тону непотребу ?