Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління як усі адміни навіщо ? просто кожна людина це особистість ! неповторна в своєму роді ! а ти тут я би тебе не взяв на роботу ! ти що вже дірехтор ?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління 2.9. Будь-який тиск на модераторів, адміністратора, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності недопустимі. Маєте щось проти -- пишіть в приват. Тон приватних листів враховується.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я за тебе радий ! читай ці правила кожен день ! авось і щось дійде !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я з тобою нормально ! а ти тут фокуси показуєш ! навіщо ? щоб показати який характер ?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління New shrek не обіжайся ! давай помиримось а ти мені про аірбіт розкажеш що у них там за проблеми ?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ну що хтось мені розкаже що з аербітом трапилось ?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я вам скажу інше на Сихові є провайдер Syhiv.net у нього ціни на анлім 128кб\75 гривень чим погано ?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Це добре нарешті розродились ,я їм вже давно говорив,але дорогувато
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління і скорість в каналі для кожного є щось близько 8 Мегабіт ! щось таке я в них на сайті читав !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління о але тут є ще один прикол від них як від аербіту не можна відключитись теж рік !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління пакети анлім можна міняти з меншого на більший і тільки в цьому порядку !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління а 256 коштує всього навсього 95 гривень, а 512 коштує 150 гривень !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Я нікого не рекламую але мені ось такі провайдери подобаються ! де є чесність стабільність і приємні ціни ... хоча підключення не з приємних ... 150 гривень але це можна пережити !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління В Аірбіті одне хорошо флеш на 1ГГб за 1грн і підключення 1 грн. а очікування нету марна справа !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Всі провайдери хороші ! У всіх бувають збої, але нас з ними поєднує лише одне це ІНТЕРНЕТ!