Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління до того ж сумніваюсь що Ви сис адмін такі питання задаєте.....
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління таку швидкість. з якою віддає сервер з якого Ви качаєте
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління ну зара сисадмін це ifconfig rl0 бла-бла та route add default бла-бла
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління склалось враження шо ми тут нєхотя піарим AIRBITES :D
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Так то все фігня ! тому що Аірбіт кинув мені кабель а вже 20 днів я чекаю на нет ! Тому я напевне буду від них відключатись ! :ninja:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Слухай New Shrek ти думаєш я даремно такі питання задаю я повинен знати все бо цей нет мені потрібен для роботи а я його ще навіть в очі не бачив ! з такою з якою віддає сервер ? от і брешеш ... тому що тут писали що 6Мб скорість пропускного каналу ! то значить ! які будуть затримки на отримання ? тобто телефонний інет і то кращий виходить він хочаби стабільний ! І я сис адмін ! якщо тобі таке цікаво адмініструю Linux,Unix,FreeBSD, і тому подібне...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ги... давай створемо фанклуб користувачів айрбіту без нету. Провайдер нового покоління з садистськими нахилами.
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Да ви мене тут взялись пантеличити ! я адмініструю нормально і зарплату получаю відповідно нормальну ! а ви мені краще розкажіть що таке з Аірбітом сталось ? що взагалі нету нема ???
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Deus igrok Правду кажеш ! вони багато рекламуються ! а нету 0 !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління І я не тільки ifconfig, ще squid, gateway, терміни і команди можна довго перелічувати ...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління перепрошую, я би Вас і на роботу не прийняв.дайте телефон кадровика будь ласка,старі звязки ще слава Богу збереглись
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Дитинко New Shrek ти ще попід стіл повзав коли я вже адміністрував !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Просто навіщо мені бути таким як усі я не як усі !