Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Да новий офіс відкрили на вул.Володимира Великого ,50,хлопці гоп укладати угоди на підключення у Франківському районі М.Львова список вулиць і будинків в Асьці,або ПП
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління добре що не підключили, бо вже тиждень як нема ніякого інтернету...НІЯКОГО.... отакі то справи
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління угу так розшираються шо всіх відрубали від нету щоб не заважали, і телефони відключили за компанію
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління навіть не знаю як вас переконати що справді нема.... запросити в гості?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління радше тре переконувати шо є інет, чим переконувати шо нема :D а то шо нема вірю запросто :y:
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління О! ми вже скільки часу напрошуємося! а ви тілько зара трошки-трошки починаєте розуміти
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління не знаю, що вони творять - тілько вже якийсь час бачу високоінтелектуальні натовпи, що шастають по люках та якісь кобеля тягають, як бурлаки на Волзі... Може, то сезонне?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Доброго здоров'я ! Всім Львів'янам Я ось підключився до Airbites і У мене ще нема нету взагалі ! і ще не було ! Що у них таке трапилось ? Хто знає розкажіть ! Я взагалі ще їх нету не бачив хіба що в них в офісі ... а хто скаже як там нет ? Тільки прошу казати тих хто реально сидить на Airbites Прошу вказати таке : яка скорість по локалці ? тільки не кажіть що 100Мегабіт не повірю ... Яку реально скорість тримає їхній нет при закачці ? тільки реальну ! Скільки зараз народу є у мережі ?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління До речі яка скорість в каналі Аербіту ??? тільки не кажіть що 20Мегабіт! НЕ ПОВІРЮ !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління До речі нет в Аербіту спутниковий чи оптика ?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління шось ти підозріло багато питань задаєш ти часом не засланий козачок?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Неа ! я потенційний клієнт і до того ж системний адміністратор тому і розпитую ...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління мушу знати ... чи добрий нет буде а то не охота адмініструвати віддалено компи з фіговим нетом ...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління + до всього то що я тут прочитав свідчить про те що не треба було і підключатись ! так мені дасть хтось відповідь про Аербіт ? чи питання задавати будемо ?
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Так що прошу дати мені як найповнішу інформацію ! якщо є можливість !
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління якшо влаштовує ціна, швидкість підключення і все таке - підключись, а там буде видно, шо вони за птіца. Не хочеш ризикувати - звертайся до перевірених великих провайдерів. my opinion.