AIRBITES iнтернет- провайдер

Тема у розділі 'www', створена користувачем Forpost, 29 лис 2006.

1. simply

simply миється в бані

Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління

ти хоть сам поняв що сказав? :)))

2. simply

simply миється в бані

Згоден, але не подавайте тоді організацію людей з метою заробити на інтернеті (в густонаселених районах, де легше)як "ПРОВАЙДЕРА НОВОГО ПОКОЛІННЯ" з сайтом на колоколі,відсутністю AS, BGPшного бекапу етц. і т.д., і т.п. :)))

3. Forpost

Forpost Стоїк

У міру своїх обмежених можливостей три сліпих мудреці пізнавали світ, досліджуючи усе, що потрапляло під руку. Потрапив під руку слон. Перший з мудреців наткнувся на ногу слона і вигукнув: "Слон подібний стовпу!" Другий, потримавши за хобота, заперечив: "Слон - це велика змія!" Третій же обстежував хвіст, а тому впевнено заявив: "Що ви, друзі? Слон мені більше нагадує мотузку" впізнаеш себе?

4. simply

simply миється в бані

А без намагання мене принизити , ніяк ? :)))

5. Forpost

Forpost Стоїк

6. simply

simply миється в бані

Ну то поясни мені, яку родзинку в тому що ти сказав я пропустив? :)))

"ну і що зайшли на роутер ,побачили що там адреса Фарлепу і набудували собі цілу картину,як ті мудреці зі слоном,о Ви певне той що за хвіст тримав...."

Можна по пунктах, як для 6-го класу ?

Куди я зайшов, що я побачив...? )))
    Детально, по кроках вкажи мені на мою недолугість,що я зробив не так,де помилка чи обман...а не індійські казочки мені розказуй з умним відом :)))

7. Forpost

Forpost Стоїк

8. Forpost

Forpost Стоїк

ну не на пуховиках ,ж

9. Lion

Lion Well-Known Member

неможу не вставити соїх 5 коп...

чому ви придерлись до слова, сиганл (цифровий), це ж і є той самий стан провідника, логічні нуль або одиниця які і є "носіям" інформації (даних). Хоч таких термінів професіонали не вживають бо це дуже обширне поняття, але суть правильна.

http://ru.wikipedia.org/wiki/Цифровой_сигнал

Ну... за провайдера новго покоління я їх точно не рахую, але 100 мбіт кабель від провайдера до хати це якщо не нове покоління то новий рівень, коли пінги не підлітають на старих телефонних лініях через дсль, і є потенціал розширювати канали. Мережі тягати дуже дорога і неблагодарна справа, я впевнений що вони розкрутяться і матимуть і свої сервера і свої власні канали і тп, це діло наживне.

10. mclaren

mclaren New Member

AIRBITES точно бажае розширюватися... Минулого тижня, до моїх друзів (вони мають мережу 40-45 компів) приїздили працівники AIRBITES и пропонували за кожен комп 500у.о.... :cool:

11. Forpost

Forpost Стоїк

2000 баків на корню така мережа варта ,все обладннаня туть же викидується на смітник

12. ether

ether New Member

Про байтс сказати звичайно поки хорошого мало можу, особливо коли підключився за 200 грн а через тиждень акція за 1грн появилась =))) а з вересня по грудень було дуже особливо цікаво отримувати рахунки з повідомленнями про те що вам компенсують Мб =))) тому надіюсь на те що мережа буде добре розвиватись і давати нормальний нет.

Питання по ходу в мене старий тариф Піонер, на який порадити зараз перейти?
    До речі на головному сайті компанії ще досі нема Українського прапору!!! що за неповага-)))

13. ether

ether New Member

Приєднайте Скайнет в мене там друзів багато=))))

14. murasz

murasz Member

AIRBITES - херня. Вчора я відключився, перейшов на «Укртелеком». Точніш, інет від «Укретелекому» я маю уже два тижні - перебоїв не було ні разу, тоді як в AIRBITES-і вічно то швидкість падає мало не до нуля, то пропадає нет з невідомих причин на день-два-три, то якась херня з статистикою. Ніхто нічого не знає в офісі і пояснити не може. А мені інет треба для роботи. Я одного разу здуру забрав модем на іншу квартиру, так два дня підряд прийшлось по три рази на день в клуб виходити. Дзвонити в офіс - «техпідтримка» - сенсу нема: трубки не беруть, а як і беруть, нема з ким говорити. Технічно в них ніби є і оболаднання, і гроші на розвиток, але організація в їх конторі нікудишня, набрали чорт-зна кого, тому й бардак повний...

15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

гм... доволі непогані відгуки! аргументовані!

16. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

21.05.07 - підписав договір.
    01.06.07 - сьогодні, ще й досі не підключений.
    Чому? А треба ключі від всіх щитків у себе в під'їзді, доступ до даху у своєму під'їзді , і даху у сусіднім під'їзді.
    Якщо ще свій підїзд з горем пополам опрацював, то у сусідньому на 9 поверсі ніхто не відчиняє третій день.
    А бути хлопчиком на побігеньках - ні бажання, ні часу нема.
    Завтра піду розірву договір.

17. bug

bug Well-Known Member

Відповідь: Львівські інтернет -провайдери

як для чого? за свій трафік заплати і на клієнтському зароби :)

18. Lion

Lion Well-Known Member

Згоден з afterstep-ом )
    2 Deus igrok - Сусідів я би забив просто або поламав замок на даху. Дах є загальний а не їх власний.

19. Forpost

Forpost Стоїк

20. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Львівські інтернет -провайдери

http://www.goldentele.com/services/phone/private.html
    ООО «Голден Телеком» (Голден Телеком, Украина) – ведущий украинский провайдер интегрированных телекоммуникационных услуг для корпоративных клиентов, а также для операторов связи. Компания является частью холдинга Golden Telecom Inc. (NASDAQ: GLDN). Развивает три направления бизнеса:http://www.broadband.org.ua/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,103/Itemid,185/

а де твій аватар? :)