Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Мене цікавить радіоканал як такий, чи зручно, чи надійно на уарі мені сказали 2000 грн за обладнання (антена і т.д.) а то ніхто з провайдерів нехоче тягнути мені виділеної а про останню милю тут просто хтось згадав був від уару шо треба окремо платити
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери да дорогувато .то не оплачується,а що телефона стаціонарного нема, щоб АДСЛ поставити, до речі яка вулиця чи то область?
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери у Львові пару, як би сказати підструктр Уарнету .Один з них "Біт".то він бере 10грн в міс за останю милю( три пива)
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери за такі гроші можна і на супутниковий нет замахнутись.Але якшо вузол ставите в себе знаходите для уару ще пять клієнтів ,то є велика вірогідність ,шо підключення Вам обійдеться ніц ,взамін ви ставите обладнаня в себе дома, підключаєте до електромережі, перезапускаєте його коли треба ,ну і т.д.
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери телефон то є але ніхто провести нехоче навіть укртелеком сказав шо треба міняти кабель а то їм дорого для мене одного вулиця Волошкова (кінець 700річчя поворот на Брюховичі)
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери я безпосередньо говорив з людми з уару на свенціцкого тобто то не є посередники
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Своя магістраль до Кракова? А чи часом ця магістраль ( названа міжнародною) не закінчується на порті Фарлепу на Сихові? Не хочу нікого образити, але продавця з ринку тоді також можна назвати бізнесменом міжнародного маштабу, бо ж купує і в Польші, і в Турції, і в Німеччині та і з Китаю щось возить :D І згадуваний персонаж разом зі своїм колегою з базару - вже будуть напевно називатись концерном світового маштабу. :D
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління щоб підключити бажаючих, а потім можна і продовжити :D
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління які спеціалісти коли їхній робочий або не відповідає або зайнятий.... а в мене на відміну від них робочий день закінчується в 6 і я нажаль не маю можливості приїхати на Сихів раніше сьомої бо працюю на Городоцькій, і раніше хіба що літаком))))
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління В моїй ситуації все дуже просто на відміну від твоєї шрек.... В мене вдома аербіт, а в мого хлопця скайнет... і через це я можу обєктивно порівняти якість і розцінки. А скайнет цілком нормально працює ніхто його не придавлює... а щоб писати так неправдиву інформацію треба мати хоча би якісь докази...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління яка міжнародна лінія??? чи то тобі приснилося)))
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Все-таки порівняння не об'єктивне. Тобто я не хочу нікого захищати чи щось доводити - але зі свого досвіду можу сказати - таки варто спершу опробувати кілька альтернативних підключень, і вибрати те, що найкраще тобі пасує. Бувають іноді незначні технічні негаразди, що сильно псують життя, нерви та стосунки - але ті негаразди є реально об'єктивні, і змінити їх неможливо... А стосунки псувати через те - на мою думку то зайве. -- Спробуйте у себе вдома підключитися до "хлопця скайнет" - і подивіться день/два як воно працюватиме. Якщо воно дійсно краще - тоді безперечно слід міняти провайдера
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління копію угоди можна подивитись ,мо і я укладу...
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління По-перше я в себе вдома не можу підключитись до скайнету бо це неможливо.... аербіт так само як і скайнет має виділені лінії до кожного клієнта... і як ти собі уявляєш шо маю підключитись до іншого провайдера? По-друге (відкрию таємницю) я половину тижня живу в нього, користююся інтернетом і бачу різницю.... ВСЕ ЩО СКЛАДНО ТО ГЕНІАЛЬНО ПРОСТО)
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління Ми за Вас і Вашого бой-френда дуже тішимся ,але бажано по суті Всё гениальное - просто!
Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління що ж - при такому підході змушений вам відкрити страшенну таємницю тілько нікому і нігди не кажіть (навіть свому хлопцю). "Домушні мережі" - як я зрозумів з вашого пояснення, то скайнет є саме така мережа - характеризуються тим, що реально ні обліком трафіку, ні технічними вдосконаленнями вони не переймаються. Тобто то є щастя - себто повезло жити в такій ділянці Львова, де від провайдера можна прокласти "жирний" канал6 і розвести мережу між квартирами. Кажу ж - то щастя. Так само, як народитися лордом в Англії. -- Значна частина Львова має застаріле кабелювання і суттєві обмеження при телефонізації. Тобто - кабеля не відповідають жодним стандартам (якість - як польовиків у другу світову), телефон без блокіратора - неможливий тощо. У таких випадках навіть сигналізацію відмовляються ставити - "немає технічної можливості". Відповідно, DSL - теж "не пройде". Класти свій кабель до провайдера - дорого (особливо якщо будинок стоїть осібно, і інтернет тягнеш тільки для себе, без будь-якого сподівання на "складчину") Діалап у таких випадках доволі часто залежить від погоди дощ, знаєте, біти змиває з телефонних дротів -- Починаємо тоді бавитися у радіоканали у одному випадку - все чудово, втрати мінімальні... у другому - невідомо звідки, але наявні радіоперешкоди дають до 30% втрат на каналі - то не просто жахливий зв'язок - то можна вважати "зв'язок відсутній". Радіонаглад недвозначно вам пояснює, що проблеми індіанців вождів не колишуть -- Тому й кажу - може, доцільніше таки замість перепалки на форумі поцікавитися технічною стороною вашої медалі? тобто якщо мета стоїть - проблему вирішити...
мережу кабельного телебачення ТК «Діалект». http://www.dialekt.com.ua/index1.php?tema=inet&item=tar_inet&lang=ukr абоненти кабельного телебачення мають можливість доступу до Інтернет через мережу кабельного телебачення ТК «Діалект». Завдяки стандарту EuroDocsis, який успішно використовується операторами кабельного телебачення Європи, США та Японії, а також сучасному обладнанню, яке використовує Телекомпанія «Діалект», абоненти отримують високошвидкісний, постійний та дешевий доступ до всесвітніх ресурсів Інтернет.
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери Сорі, я проголосував за lvivlan, оскільки з ними маємо спільний проект. Проголосував для того, щоби бачити результати, а не пропозицію проголосувати.
Відповідь: Львівські інтернет -провайдери ТАК АЛЕ В МЕНЕ НЕМАЄ КАБЕЛЬНОГО І ЯКІ ПЛЮСИ А ЯКІ МІНУСИ В РАДІОКАНАЛЬНОГО ІНТЕРНЕТУ