AIRBITES iнтернет- провайдер

Тема у розділі 'www', створена користувачем Forpost, 29 лис 2006.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: AIRBITES інтернет- провайдер нового покоління

треба знати вулицю і Ваші вимоги до сигналу

2. Forpost

Forpost Стоїк

Виділена лінія? ,якщо так то ви або представник ІУ або трошки перебільшуєте

3. Руель

Руель New Member

New Shrek, ви мене вибачте, але мені здається, що ви - працівник ейрбітс... Не питайте звідки, але я знаю досить детально, яку політику ви ведете... Ведеться переобладнання старих свічів на нові, але досить неграмотно, що призводить до частих збоїв у мережі.Обслуговування клієнтів недобросовісне - буває важко дозвонитися, не беруть трубки просто-так. По численним обіцянкам Сихів повинні були покрити до кінця березня - чого досі не маєм. Люди, які подали свої заявки, наприклад в лютому, були обіцяні отримати нет протягом місяця, чого й досі немає... Оптоволокно - нова технологія, завдяки якій роблять підключення - дійсно швидкісна лінія... Але 1 - оптоволокно, як мені відомо, прокладає піплнет, уарнет, може ще хтось; 2 - оптоволокно ейрбіту - не є оригіналом - це замінник, який є дешевшим і гіршим за якістю.З тим небезпека збою в мережі ще вища.

• Подобається Подобається x 1
  4. Forpost

Forpost Стоїк

Ну раз написали,тре відповісти. Не працівник однозначно,а політика Аірбіту ж проста як зупа-заповнити потребу в якісному і дешевому анлімі за мішаною технологією ,яка для клієнтів у Львові викинута на ринок вперше.Оптоволокно до під"їзду до компа- вита пара.Строки покриття мене не цікавлять ,головне шо мені кинули згідно з угодою і встрок.Це мій третів пров,але Ви як і Г"інші не читаете дописів ,а хочете тіко висловити свою думку.Це Ваше право.Піпли відкрились 15 травня на Олени Степанівни і щодо реально брати їх нет тре 500 долярів зразу викласти ,та тема у нас на форумі розглядалась.Уар зробив добре діло покрив оптикою район навколо БіТу за шо ім честь і хвала.Отже На Сихові представлено пять основних провів і кожен обирає собі до смаку.Клієнти Аірбтіту (добросовісні) обслуговуються в режимі он -лайн через QIP ,ще ні разу не було відмови.
    Оптоволокно до клієнта не нова технологія .в Москві друг має вже пять років ,причому прямо на комп.Купітьсе собі оптичний кінцевий пристрій Аіри кинуть Вам лінію на комп,але вже за гроші.А так безкоштовно ,та ше флеху на Гіг в подарунок.А про збої Ви навіть не розумієте що кажете !!!У Вас горіли свічі ,карти ,а раз пів -материнки від польового кабелю Уару під час грози? Якщо так скажіть вулицю і номер свого дому

5. Forpost

Forpost Стоїк

ех жаль правилами заборонено розголошувати Ай-Піхи,хоча на інших форумах вони висічуються автоматично

6. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Шрек , уже 4 дня не можу зробити замовлення.
    220-18-18 вічно заняти , а два інших з відділу продаж просто не піднімають.
    Йти пішки до них особисто ?

Тепер про підключення. Скільки часу воно триває. 1 грн це відносна ціна ? Чи остаточна, тобто я заплатив 1 грн + 100 грн за тариф і маю спокій ?

7. Forpost

Forpost Стоїк

В аську стукни

8. delta_roger

delta_roger New Member

Після n-ої години поганого звязку в AIRBITES вирішив пошукати по львівських сайтах про цього прова.

Нажаль AIRBITES ледь достойний критики, "ледь" - тому, що він ледве працює. Допустим, що він працює нормально, що не має ніяких збоїв, тоді маємо наступне.
    +Досить дешевий і відносно "товстий" канал.
    +Локальна мережа с розвинутими медіаресурсами - фільм-сервер, муз-сервер, форум (власна ініціатива учасників мережі + залізо прова).

- 1 Зовнішня айпі на всіх (з рапідшари нічого не скачаєте, поблеми з peer-to-peer прогами).

Один мінус перекриває всі плюси з надлишком.
    А постійні збої (пропадання світла в їхній серверній, etc) - фірмова фіча цього прова, навіть не знаю, чи плюс це чи мінус.

9. Forpost

Forpost Стоїк

Нарешті конструктивна критика.Які існують в неті виходи з такої ситуації для користувача (Мих,відповідь змінити прова не пропонувати)і технічні рішення для провайдера.

10. Desperado

Desperado Well-Known Member

Є програми які міняють айпішку - але це не вихід звісно. вихід - це довбати прова щоб надавав пряму айпі- в основному за це беруть окрему плату.
    хоча би нехай давав динамічну але зовнішню для тих кому треба

11. Forpost

Forpost Стоїк

Да уар бере 42 гривняки в місяць
    Постійна IP адреса - 42,00 http://www.uar.net/?action=unlim_akc
    Фарлеп Абонплата за одну виділену абоненту постійну IP-адресу (додаткову) * 10 в міс. http://www.lviv.farlep.net/index.php?id=4#290
    Укртелеком Постійна IP-адреса* Абонентна плата за підтримку постійної ІР-адреси, за місяць 48,00 http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/internet/ogo/tariff

Висновок :послуга то платна...delta_roger

12. Forpost

Forpost Стоїк

До речі в мене блок безперебійного живлення (новий дорогий) не ловить вимкнення електрики ,але я не можу собі дизель в квартирі поставити ,як порадили мені в в диспетчерскій службі Сихівського віділку Львівенернго,до якого підключений і Аірбіт.Мо хто знає ,як з ти боротись а то ще пару таких падінь і компу каюк

13. delta_roger

delta_roger New Member

Різні виходи. З точки зору користувача найпростіший вихід - змінити провайдера, що багато і роблять. ))

На рахунок айпі адреси, Ви, New Shrek, певно не повністю зрозуміли проблему, або я не так висловився. Малося на увазі, що одна айпі на всіх не підходить, а постійну айпі для кожного теж не потрібно (ви привели якраз такі лінки), динамічна зовнішня айпі - компромісний варіант.

Останній камінь в AIRBITES - з їхнім супутниковим інетом пінг інет-ресурсів не задовільний. Це важливо для тих, хто любить побавитись онлайн в шутери, наприклад. (з 500 серверів всього 2 зміг знайти таких, щоб пінг був 90-140, меншого пінгу не було). Тре повторити теорію, але наскільки я памятаю в xDSL пінг має бути меншим.

14. Forpost

Forpost Стоїк

величина пінгу таємниця за сімома печатками,хоч одну угоду покажіть, де би була вказана ця характеристика якості сигналу

15. Flayer

Flayer Member

Мав проблеми з Уарнет - без попередження підняли ціну на 15 грн. за користування мережею. При підключенні ніхто не попереджав. Послав їх...
    surprise !

16. Flayer

Flayer Member

Відповідь: Львівські інтернет -провайдери

В Уарнеті пишуть про "останню милю" - читайте уважно угоду. Бо потім прийдеться ще додатково доплачути за користування мережею.

17. Forpost

Forpost Стоїк

"Повітряний зв язок" Декілька місяців тому у Львові розпочав роботу міжнародний провайдер Airbites. Глянувши лише побіжно на тарифи в Польщі, можна зробити приємний висновок у Львові інтернет дешевшатиме, і суттєво. Зрозуміло, через нещодавній старт Airbites наразі представлений не в усіх районах Львова, найактивніше на Сихові. Підключення коштує безпрецедентно дешево гривню, і тарифи доволі привабливі безлімітний інтернет зі швидкістю 512 кб/сек. сто гривень. Щоправда, таку швидкість передбачено вночі, відтак є очевидний акцент на молодіжну аудиторію. Проте родзинка зазначеного провайдера навіть не в цьому передусім Airbites активно розбудовує власну мережу, також до нього підключаються наявні мережі й окремі споживачі. За приблизними оцінками, Airbites розраховує на десять тисяч користувачів Львова, приваблюючи їх не лише нижчими тарифами, а й цікавим обіцяним контентом мережі. Втім більшість користувачів із тих, кого опитала Газета , наразі вичікують і приглядаються, як до кожного новачка, адже до ціни потрібна ще якість і стабільність. Вікторія Петрущак http://mynews-in.net/news/economy/2007/05/18/1140880.html

18. Desperado

Укртелеком дає динамічну зовнішню айпі.

А хіба Аірбіти через супутник працюють? невже не через оптику??

19. Desperado

цікава стаття, але так неграмотно подана! все накупу навалили, аж встидно комусь пересилати

20. Forpost

Forpost Стоїк

де ж та тарілка стоїть може нас delta_roger просвітить

а де твій аватар? :)