Агностицизм

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Levko, 20 жов 2012.

1. Levko

Levko Well-Known Member

До речі, я собі роздумував на рахунок дітей.
    Ви писали, що вас напрягає безумовна любов, на яку ви не можете відповісти.
    А от діти, їх абсолютно не напрягає безумовна любов їхніх батьків, навпаки, почувають себе більш ніж комфотртно.
    Я веду до того, що для того, щоб змогти прийняти безумовну Божу любов, то потрібно стати перед Ним як дитина. Потрібно перестати напрягатися, щоб заслужити цю любов своїми "добрими" ділами. Потрібно перестати вилазити зі шкіри, щоб сподобатися своєму Творцеві. Ісус так і сказав- будьте як діти.

• Подобається Подобається x 1
  2. Тихон Петрович

Тихон Петрович advocatus diaboli

Это значит тырить всякие мелочи, стрелять из рогаток, врать родителям, чтобы не всыпали, бояться Бабайку, клянчить все у взрослых и делать прочие подобные вещи?

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ой, Левку...не смішіть...

• Подобається Подобається x 2
  4. Levko

Levko Well-Known Member

Я мав на увазі немовлят...:)

5. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Опять уход от ответа. Протестанты бывают: англиканцы, Лютеране, пресвитериане, плюс отколовшиеся секты: баптисты (ну почти не секта), адвентисты, иеговисты, мормоны разные и так далее. Так кто ВЫ?

---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ----------

Ой насмешили:ThankYou::tormoz::crazy:
    Вы хотя бы помните себя младенцем? а?

6. Levko

Levko Well-Known Member

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ----------

Мені достатньо було спостережень за своїми немовлятами...:)

7. OrangeSpring

Опять уход от ответа. Вы к какой церкви себя относите?

Вот оно - посмотрели... И гордыня взыграла: я точно знаю, что моих малышей не напрягает любовь.... Вы за них решили это?

8. Levko

Levko Well-Known Member

А що тут "рішати"? Хіба не видно, як вони кайфують коли смокчуть мамині груди...:) Спробуй тільки витягни- скандал на всю хату...:)

9. OrangeSpring

для особо непонятливых. Протестантские церкви разные: Англиканцы, Лютеране, Пресвитериане

Вы - к какой из них принадлежите? Или вы даже не знаете? Или к какой-то нелегальной, а?

СКОЛЬКО МОЖНО МОРОЧИТЬ ГОЛОВУ,а? я ж не отстану. Уже дело принципа

Они кайфуют, точно также , если их кормит кормилица.... а не родная мать. Плюс причем тут обыкновенный голод, к принятию любви?

10. Levko

Levko Well-Known Member

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я знаю, але не скажу.

12. OrangeSpring

Все остальное - не протестанство, а сектанство:ThankYou:

Баптисты в натяжку еще на грани...

Так что если вы не принадлежите к трем вышеназванным церквям и не баптист (скидку даю) - Вы сектант, а не протестант.

Да и воббще: Лютеране, Пресвитериане и англиканцы четко себя обозначают. а не говорят: протестанты:crazy:

13. V.P.

V.P. vegan power

а чем секта отличается от несекты? по-моему, только в профиль

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А чем Кэнон 300D отличается от ФЭД-3?! По-моему, только в объектив.

15. V.P.

V.P. vegan power

ну так классно.
    значит ты не шаришь в устройстве камеры. а вопрос я людям задавал, а не вам.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тепер все ясно. В голові каша, бога вона не просила шоб її любив. Фарисейство викорінити неможливо.
    Шкода лиш що перед фарисеями так довго бісер розкидують, а мої запитання тупо ігнорують.

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 3
  18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви маєте право на любі погляди, але з однією умовою - не засуджувати погляди інших.

Дякую, Гарбузику.

Коли я зрозумію на чому ви стоїте, крім своєї безцінної персони, тоді можна буде більш розширено поговорити.
    Але по-великому рахунку ви точно така сама секта, про яку любите говорити, секта безбожників, започаткована більшовиками. Немає тут ніяких вищих матерій.

• Подобається Подобається x 1
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я не засуджую погляди атеїстів, я пояснюю атеїстам, які засуджують, що не варто. І взагалі, по що мова? Ви ж в бога не вірите? То про що суперечка? Про неіснуючу субстанцію?

20. OrangeSpring

я не атеист. Это раз (атеисты верят, что Бога нет)
    я агностик. (верить в то, что Бога нет, и не верить в Бога - это два разных утверждения)
    Агностики - это люди, которые НЕ ВЕРЯТ, ни вто, что Бог есть, ни в то, что его нет.

Возможно, он есть, возможно его нет.

Вера - понятие безусловное, которое не допускает сомнений. Верующие и атеисты верят (пусть и в абсолютно противоположные вещи).

Агностики - НЕ ВЕРЯТ.

Вера - не мое слово. Любовь, надежда - мои.

а де твій аватар? :)