Та ні не боюся. Просто вважав, що це не є так важливо у світлі даної дискусії... Але якщо ви наполягаєте так, то більшу частину свого життя був греко-католиком, там і народився згори, тобто прийняв Ісуса. Останні 12 років в протестантській церкві. До речі, я собі роздумував на рахунок дітей. Ви писали, що вас напрягає безумовна любов, на яку ви не можете відповісти. А от діти, їх абсолютно не напрягає безумовна любов їхніх батьків, навпаки, почувають себе більш ніж комфотртно. Я веду до того, що для того, щоб змогти прийняти безумовну Божу любов, то потрібно стати перед Ним як дитина. Потрібно перестати напрягатися, щоб заслужити цю любов своїми "добрими" ділами. Потрібно перестати вилазити зі шкіри, щоб сподобатися своєму Творцеві. Ісус так і сказав- будьте як діти.
Это значит тырить всякие мелочи, стрелять из рогаток, врать родителям, чтобы не всыпали, бояться Бабайку, клянчить все у взрослых и делать прочие подобные вещи?
Опять уход от ответа. Протестанты бывают: англиканцы, Лютеране, пресвитериане, плюс отколовшиеся секты: баптисты (ну почти не секта), адвентисты, иеговисты, мормоны разные и так далее. Так кто ВЫ? ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:46 ---------- Ой насмешили Вы хотя бы помните себя младенцем? а?
Це не протестанти, і навіть не християни... ---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ---------- Мені достатньо було спостережень за своїми немовлятами...
Опять уход от ответа. Вы к какой церкви себя относите? Вот оно - посмотрели... И гордыня взыграла: я точно знаю, что моих малышей не напрягает любовь.... Вы за них решили это?
До протестантської... А що тут "рішати"? Хіба не видно, як вони кайфують коли смокчуть мамині груди... Спробуй тільки витягни- скандал на всю хату...
для особо непонятливых. Протестантские церкви разные: Англиканцы, Лютеране, Пресвитериане Вы - к какой из них принадлежите? Или вы даже не знаете? Или к какой-то нелегальной, а? СКОЛЬКО МОЖНО МОРОЧИТЬ ГОЛОВУ,а? я ж не отстану. Уже дело принципа Они кайфуют, точно также , если их кормит кормилица.... а не родная мать. Плюс причем тут обыкновенный голод, к принятию любви?
Все остальное - не протестанство, а сектанство Баптисты в натяжку еще на грани... Так что если вы не принадлежите к трем вышеназванным церквям и не баптист (скидку даю) - Вы сектант, а не протестант. Да и воббще: Лютеране, Пресвитериане и англиканцы четко себя обозначают. а не говорят: протестанты
Тепер все ясно. В голові каша, бога вона не просила шоб її любив. Фарисейство викорінити неможливо. Шкода лиш що перед фарисеями так довго бісер розкидують, а мої запитання тупо ігнорують.
То знаєте, Дзеко, коли одне з дітей гірше вчиться, то з ним батьки більше над уроками разом сидять. )
Ви маєте право на любі погляди, але з однією умовою - не засуджувати погляди інших. Дякую, Гарбузику. Коли я зрозумію на чому ви стоїте, крім своєї безцінної персони, тоді можна буде більш розширено поговорити. Але по-великому рахунку ви точно така сама секта, про яку любите говорити, секта безбожників, започаткована більшовиками. Немає тут ніяких вищих матерій.
Я не засуджую погляди атеїстів, я пояснюю атеїстам, які засуджують, що не варто. І взагалі, по що мова? Ви ж в бога не вірите? То про що суперечка? Про неіснуючу субстанцію?
я не атеист. Это раз (атеисты верят, что Бога нет) я агностик. (верить в то, что Бога нет, и не верить в Бога - это два разных утверждения) Агностики - это люди, которые НЕ ВЕРЯТ, ни вто, что Бог есть, ни в то, что его нет. Возможно, он есть, возможно его нет. Вера - понятие безусловное, которое не допускает сомнений. Верующие и атеисты верят (пусть и в абсолютно противоположные вещи). Агностики - НЕ ВЕРЯТ. Вера - не мое слово. Любовь, надежда - мои.