Ну так, "бо Царство Боже не пожива й питво, але праведність, і мир, і радість у Дусі Святім".Рим.14:17
Ну значить ви в теорію еволюціїї теж не вірите. А противсіхів я не люблю більше всього, бо вони мутні.
Мені здається, що агностик дає іншим шанс себе переконати у чомусь, або дає шанс собі переконатись. Шукає і знаходить, якийсь оптимальний варіант, то не є остаточний варіант, то період життя. А от людина, яка вже все вирішила, яка не хоче слухати, яка ігнорує будь яку інформацію про Бога, яка відкидає все, що з ним пов"язане вже не є агностиком. То атеїст, який не може признатись з якихось причин, що не вірить остаточно. То моя така думка.
Да, дає богові шанс зійти з неба, вилікувати всіх хворих, припинити всі війни, воскресити всіх дітей, тогди агностик повірить (може), а люди зі спокійною совістю зможуть почати гадити по-новій.
Ні. З чого ви взяли? Вчинок нікуди не дівається (як не прикро, але факт) міняється усвідомлення людиною скоєного, я думаю, що ви, в силу свої переконань, не знаєте умов доброї сповіді, так однією із 5 умов є відшкодування скоєного, як духовного, так і матеріального, це сприяє відновленню рівноваги і то є дуже непросто. І сповідь не завжди приносить відчуття полегшення і деякі люди починають її уникати, бо очікують чогось, що може в силу того, що вони зробили і не наступити, але це не означає, що гріх залишився не прощеним, бо головною умовою є щире каяття, жаль за гріхи. А полегшення приносить саме оте відшкодування. О! Такий вид агностиків і тоді не повірить, бо то тільки "відмазка", а я про справді шукаючих людей.
В теории вообще не верят. Они всегда верны только в определенных граничных условиях. Классическая механика - частный случай квантовой при идеальных граничных условиях. От собаки может родиться не собака - как раз вписывается в теорию эволюции ---------- Додано в 08:32 ---------- Попередній допис був написаний в 08:31 ---------- Что за детские разговоры? Это не а агностикам - это к инфантильному сорту атеистов
Шо воно меле? Це ви там між собою розбирайтеся, мені ваші градації до фені, для мене ви всі - безбожники.
Бог не знущається, але карати, карає, так як батьки карають своїх дітей за непослух. Часто діти карать сами себе, переходячи на сторону Сатани своїми вчинками, а від Сатани любові не дочекаєшся. до євреїв 12:5-9 і забули нагад, що говорить до вас, як синів: Мій сину, не нехтуй Господньої кари, і не знемагай, коли Він докоряє тобі. Бо Господь, кого любить, того Він карає, і б'є кожного сина, якого приймає! Коли терпите кару, то робить Бог вам, як синам. Хіба є такий син, що батько його не карає? А коли ви без кари, що спільна для всіх, то ви діти з перелюбу, а не сини. А до того, ми мали батьків, що карали наше тіло, і боялися їх, то чи ж не далеко більше повинні коритися ми Отцеві духів, щоб жити?
Все не так. Ісус був, є і буде Богом для всіх християн. Хто ми такі, щоб дозволяти або не дозволяти Ісусові увійти в наше серце? Ісус завжди там був, є і буде, але ми не хочемо і не вміємо слухати Його голосу. Його не потрібно просити у своє серце, його потрібно відчути у свєму серці через християнську любов до всього живого. ---------- Додано в 19:58 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ---------- Неправильно. 26. I сказав Бог: Створимо людину за образом Нашим, за подобою Нашою; i нехай володарює вона над рибою морською i над птахами небесними, i над скотиною, i над усiєю землею, i над усiлякою гадиною, що повзає по землi. 27. I витворив Бог людину за образом Своїм, за образом Божим утворив її; чоловiком i жiнкою витворив їх. 28. I благословив їх Бог, i сказав їм Бог: Плодiться i розмножуйтеся, i виповнюйте землю, i володiйте нею, i володарюйте над рибою морською, i над птахами небесними, i над кожною живою твариною, що рухається по землi. 29. I сказав Бог: Ось, Я дав вам усiляку траву, що сiє насiння, котра є на всiй землi, i всiляке дерево, у котрого плiд деревний, що сiє насiння: Це вам буде харчем. Бог - це Любов, тому створювати когось для того, щоб було кого любити, не було потреби. Вверху процитовано для чого створена людина.
Як кому. ---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ---------- Не вчіть людей глупоти... . Кожен сам повинен турбуватися про себе, а якщо проситиме в Бога допомоги, то Бог допомагатиме, а не робитиме за когось щось.
Та ви що?! Я, наприклад, більшість речей у своєму житті не просив, Він Сам дав мені їх по благодаті. Насправді, Бог любить і вас і мене і добрих і недобрих. Дощ однаково дає як на добрих так і на злих- написано в Писанні. Він наскільки сильно полюбив нас, що віддав Свого Сина, як жертву за наш гріх, щоб ми мали вічне життя з Ним! Еф.2:4 Бог же, багатий на милосердя, через Свою превелику любов, що нею Він нас полюбив, А ви кажете, що Бог не створив людину для того, щоб любити її.
Ви не просили, але на відміну від більшості ви щоденно живете з Ним тому й отримали. Хто Бога в серці відчуває, про того Бог не забуває.