А хто такі агностики? Це люди, яким зручно жити, пливучи за течією. Нафіга себе напрягати Богом, якщо можна поки ітак проіснувати? Для чого йти в християнство? Для чого класти на себе якісь обовязки: не вбий, не кради... Так легше: я не знаю і пливеш за течією, як .... ніхто тебе не рухає і ти нікого.
Я за американський підхід до релігії - чітко, прогресивно, з гумором, доступно, без задроцтва: Семінар Кента Ховінда "Чому теорія еволюції - тупа?"
Удобно??? Мих - ВЫ проекция пупера? Агностики в постоянном поиске, а это - работа ума. а Вы просто верите, и все, не ищите ответов. приняли то, что приятно, как данность и вперед. ---------- Додано в 12:03 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ---------- Шоу, технология манипуляцией сознания. И большевики такой пользоваались, и фашисты, и секты, и коммерческие культы Моя коллега вот в четверг подобную сказку про зубную пасту Глистер легковерной показывала. Типа: почему все остальные зубные пасты не чистят зубы
Ні, просто прогресивний підхід. Якщо ви хочете боротися з поняттями "шоу" і "маніпуляція свідомістю", то вам треба сідати на машину часу і повертатися на ПМЖ в палеоліт, бо все, що було після - це "шоу" і "маніпуляція свідомістю". І Кент Ховінд простими речами оперує - ви бачили як з собаки виходить несобака?
Бороться не собираюсь, но и учавствовать в этом обмане тоже И называть определенную технологию обмана прогрессивной - ну вас это характеризует. НЕ боитесь - БОГ все видит? вы же в него верите. должны знать
ПРАВДА - одна ее ищут все жизнь А поделка и навешивание лапши по четкой конвейерной технологии (которая даже не видоизменяется) - это мерзость
Хаха. Если ЭТО- правда, зачем к ней тянуть хитроумными манипулятивными технологиями? Для правды они не нужны
Це в конкретному місці і часі. А глобально людство завжди шукає одну істину. Думаю це Бог. ---------- Додано в 14:18 ---------- Попередній допис був написаний в 14:17 ---------- От вам і хаха. Ніколи не відповідаєте на жодне конкретне заитанняі думаєте що ви сильно особлива.
складне питання....я десь кидав, що багато що шукає.... відкрийте в ютубі або перемотайте на 20 хвилину.... http://www.youtube.com/watch?v=AV9KongG91s&feature=player_detailpage#t=1131s