Dzeko, мені важко зрозуміти Коран, тим більше переказати суть питання, яке нас цікавить. Во имя Аллаха, Милостивого, Милосердного! 1. Алиф. Лам. Мим. 2. Это Писание, в котором нет сомнения, является верным руководством для богобоязненных, 3. которые веруют в сокровенное, совершают намаз и расходуют из того, чем Мы их наделили, 4. которые веруют в ниспосланное тебе и ниспосланное до тебя и убеждены в Последней жизни. 5. Они следуют верному руководству от их Господа, и они являются преуспевшими. 6. Воистину, неверующим безразлично, предостерег ты их или не предостерег. Они все равно не уверуют. 7. Аллах запечатал их сердца и слух, а на глазах у них - покрывало. Им уготованы великие мучения. Що я тут можу пояснити? ---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- Я ніколи не товкся на Біблії.
п. Дзеко, немає інших шляхів, дверей, входів... Один вхід до Бога- це через Христа! Все решта самообман!
Та все, покинути ці фоліанти незрозумілих слів. Я вже намагаюся і так зайти, і так - все-одно все закінчується фоліантами. Ми люди 21-го століття, може якось пробувати обійти стереотипи? Ось уже вияснилось що друге пришестя уявити дуже важко, значить прихильникам наукового підходу до релігії, які вірять тільки своїм очам, відхід закритий. А є люди, які навіть і бачать, а все-рівно кажуть що їх розводять. Значить матеріальні докази логічно відсіюються. Докази треба шукати в собі. Але і то, не Гундяєва там шукати, і навіть не обов'язково Ісуса, а те велике і чисте, що тримає тебе на світі. В нього мільйон облич! ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ---------- Левку, ви мене дратуєте, чесно. Ви вже на небі, що вам тут ще не вистачає?
Dzeko, з Вашою позицією ясно. Ваш Бог це Ваша совість. Що здається добрим, то від Бога, що сумнівне, то від не Бога. Згодні?
Просто не зовсім розумію вас. Ще два дні тому ви говорили, що вірите в Бога, а тепер кажете протилежно інше...
Мій бог - Ісус Христос, тому що я народився в цій частині земної кулі. А якби я народився в Індії, або в Туреччині, моїм богом все-рівно був би Ісус?
тому, що віра в нього і відчуття його - це протилежно інше..... і немає значення як називається Бог....до нього завжди є шлях.....навіть якщо в очі не бачив Біблії....
Ви ще далі агностик?! Я думав ви уже перестали ним бути... Якщо Ісус Христос ваш Бог, то чому ви говорите, що існують якісь інші шляхи до Бога, окрім Христа?
Та хоч 1 000 000. Все-таки не хочете з коробочки своєї заскорузлої виходити. Богу потрібно щоб людина жила в злагоді з самою собою і з навколішнім світом, щоб вона була вільна від страху. Як це може бути реалізовано - мільйоном способів.
Ісус Христос не стає Богом людини автоматично. Щоб Ісус увійшов у ваше серце і став вашим Богом, вам потрібна особиста зустріч з Ним, ви маєте дозволити Ісусу бути вашим Богом, запросити Його у своє серце... Іншого шляху немає...
Достатньо звести докупи всі основні постулати всіх вчень і релігій. А звідки ви знаєте в якого бога який номер? Ви не те що не стикались, ви навіть не допускаєте можливості стикнутися.
Щоб з'їхати з глузду. ___________________________________________________________________________________________________________
Конструктивна розмова, агностик чеше шо прийдеться, а пастор Ісуса плюсує. Ви якось побалакайте, може ви не такі вже й різні? Може їхати, якщо процесор слабенький. А насправді я вам уже звів.