Агностицизм

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Levko, 20 жов 2012.

1. Saszko

Saszko Well-Known Member

Dzeko, мені важко зрозуміти Коран, тим більше переказати суть питання, яке нас цікавить.

---------- Додано в 22:11 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Я ніколи не товкся на Біблії.

2. Levko

Levko Well-Known Member

п. Дзеко, немає інших шляхів, дверей, входів...
    Один вхід до Бога- це через Христа!
    Все решта самообман!

3. Saszko

Saszko Well-Known Member

А до Аду — інший!

4. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

оффтопить изволите? Это тема для агностиков, а не для проповедников:crazy:

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та все, покинути ці фоліанти незрозумілих слів. Я вже намагаюся і так зайти, і так - все-одно все закінчується фоліантами. Ми люди 21-го століття, може якось пробувати обійти стереотипи? Ось уже вияснилось що друге пришестя уявити дуже важко, значить прихильникам наукового підходу до релігії, які вірять тільки своїм очам, відхід закритий. А є люди, які навіть і бачать, а все-рівно кажуть що їх розводять. Значить матеріальні докази логічно відсіюються. Докази треба шукати в собі. Але і то, не Гундяєва там шукати, і навіть не обов'язково Ісуса, а те велике і чисте, що тримає тебе на світі. В нього мільйон облич!

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

Левку, ви мене дратуєте, чесно. Ви вже на небі, що вам тут ще не вистачає?

6. Saszko

Saszko Well-Known Member

Dzeko, з Вашою позицією ясно. Ваш Бог це Ваша совість. Що здається добрим, то від Бога, що сумнівне, то від не Бога.
    Згодні?

7. Levko

Levko Well-Known Member

Просто не зовсім розумію вас.
    Ще два дні тому ви говорили, що вірите в Бога, а тепер кажете протилежно інше...

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мій бог - Ісус Христос, тому що я народився в цій частині земної кулі. А якби я народився в Індії, або в Туреччині, моїм богом все-рівно був би Ісус?

9. ovod

ovod Well-Known Member

тому, що віра в нього і відчуття його - це протилежно інше.....

і немає значення як називається Бог....до нього завжди є шлях.....навіть якщо в очі не бачив Біблії....

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ось, бачите, є ж люди, які розуміють про що я.

11. Levko

Levko Well-Known Member

Ви ще далі агностик?!
    Я думав ви уже перестали ним бути...
    Якщо Ісус Христос ваш Бог, то чому ви говорите, що існують якісь інші шляхи до Бога, окрім Христа?

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Я би сказав Ісус Христос 2.
    Бо той Ісус, в якого вірять християни, не Ваш Бог.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та хоч 1 000 000. Все-таки не хочете з коробочки своєї заскорузлої виходити. Богу потрібно щоб людина жила в злагоді з самою собою і з навколішнім світом, щоб вона була вільна від страху. Як це може бути реалізовано - мільйоном способів.

14. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ви звідки знаєте, що йому потрібно? Ви ж з ним ніколи не стикались.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивне запитання. Відверто дурницю ляпнули.

16. Levko

Levko Well-Known Member

Ісус Христос не стає Богом людини автоматично.
    Щоб Ісус увійшов у ваше серце і став вашим Богом, вам потрібна особиста зустріч з Ним, ви маєте дозволити Ісусу бути вашим Богом, запросити Його у своє серце...
    Іншого шляху немає...

17. Saszko

Saszko Well-Known Member

Звідки Ви знаєте, що потрібно Ісусу Христу 1 000 000?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Достатньо звести докупи всі основні постулати всіх вчень і релігій. А звідки ви знаєте в якого бога який номер? Ви не те що не стикались, ви навіть не допускаєте можливості стикнутися.

19. Saszko

Saszko Well-Known Member

Щоб з'їхати з глузду.
    ___________________________________________________________________________________________________________

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Конструктивна розмова, агностик чеше шо прийдеться, а пастор Ісуса плюсує. Ви якось побалакайте, може ви не такі вже й різні?

Може їхати, якщо процесор слабенький. А насправді я вам уже звів.

а де твій аватар? :)