Спасіння власної душі не вважаєте першочерговим?!!! Що ж тоді ще може бути важливішим для людини як не спасіння її душі?
Тут Ви маєте цілковиту рацію! Звичайно, що b не може бути d. Ніби і дзеркальні, але... це притягнуто за вуха. Що робити, коли не підтверджується теорія? Саме простіше - це підтасувати. Сучасні вчені (фізики, а особливо математики) без проблем намалюють красиву формулу. Наприклад, квадратний корінь з мінус одиниці. Математика (точна наука) і уявні одиниці. Фантазії рулять! Чи Ви думаєте, що стародавні вчені, які вивчали слова, мови не захоплювалися так званою грою розуму (игра ума рос.)? Декілька запитань про деякі властивості букв: Чи знаєте Ви, що кожна буква має числове значення? Чи знаєте Ви, що є жіночі та чоловічі букви? Чи знаєте Ви, що кожна буква (слово) має свій колір (цвет рос.)? Погляньте на вчення Каббала.
Вот здесь я с тобой не согласен.Четкого понятия и определения агностистизму нет. Хотя бы вот это: http://scepsis.ru/library/id_302.html Да никакое это не зло, а необходимость. Вот религия это опиум для народа. Чем гірше? Вот я агностик и никого ни на какую орбиту я никого не пытаюсь запустить. Даже население Чехии уже в основной массе являются агностиками, что меня удивило.
Не вірите якщо з вас, і з чеського агностика познімати всю цивілізовану мішуру, телефон, документи, одяг, і залишити років на 5 на безлюдному острові або в тайзі, то ви повірите в бога, а може й не в одного?
Ну шо вам сказати, перевірте тоді, мені воно треба, чи що? Думаю за дві-три ночі повірите і в щезників, і в мавок, і в арідників, і в духів гір.