Аеропорти

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Patrick, 10 бер 2009.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Було би краще збудувати новий сучасний з 2-3 терміналами (і з потенціалом на розширення) міжнародний аеропорт десь напівдорозі до Стрия.
    Від аеропорту провести кілька автострад і швидкістну електричку на ж/д вокзал.
    А старий аеропорт відремонтувати і так залишити для внутрішніх , або міжнародних коротких рейсів.
    Так як це є в Нью Йорку - Ла Ґвардія - короткі дистанції , аеропорт в місті.І JFK , Newark - міжнародні аеропорти.
    Або в Торонто - Сіті Айленд і Пірсон.

• Подобається Подобається x 3
  2. Mariya

Mariya Well-Known Member

Патріку, воно було б так незле, як ви пропонуєте, але мені з моїм братом зручніше буде мати гарний аеропорт в межах міста.

• Подобається Подобається x 3
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Еще впечатления иноземцев о львовском аэропорту
    http://forum.awd.ru/viewtopic.php?t=66232
    Доехали мы до аэропорта за 40 гривен, там пошли в кафе, которые рядом с аэропортом, т.к. там вообще ничего нет и здание не отапливалось, дубак, сидеть там просто невозможно, рейсы не объявляют, просто подходит тётка, и орёт «кто на Москву», и всё, напомнило мне это Ташкент, но там то тепло было Получили мы посадочный, ни компьютеров, нихрена там нет, всё в ручную, зачеркивают по списку, ужас, не поняла я, почему одна сумка должна быть не больше 20кг и почему люди платили отдельно за лыжи, (они ехали из Карпат, говорят снега валом), вот…дальше ставим мы сумки на ленту, она спрашивает «колющие, режущие предметы есть, оружие, золота» тут я не выдерживаю и начинаю просто истерически ржать, она мне «девушка что вы смеётесь», я говорю, «причём тут золото?», она мне так и ничего не смогла ответить, слитки мы блин вывозим, дальше понеслась, продукты питания есть, есть говорю, 2 бутылки водки, колбаса, сосиски, конфеты, она мне, а вы знаете, что провозить нельзя, тут мой папа вступает « да вы шо, жинка просила кровяночки…» тут её кто-то отвлекает, я папане говорю, чтобы манатки хватал, и мы пошли шустренько на паспортный контроль, она нас решила не возвращать, пронесло! Как папа рассказывает, что 5 лет назад, его заставили всё отдать и оставили ему, 1 палку колбасы и 4 колбаски, короче ободрали по полной! Тут я конечно не поняла, что по закону можно, что нельзя, но с ними лучше не спорить.
    В общем загнали нас в загон, какое там Дюти Фри, ни хрена нет, просто стулья и туалет, хорошо, что всё в принципе быстро, на автобусе до нашего самолётика-пердульки и домой……….в гостях хорошо, а дома то лучше

• Подобається Подобається x 6
  4. a.ilchenko

a.ilchenko Well-Known Member

Декілька раз літав до Борісполя з Москви Аерофлотом. Ніяких негативних вражень - реєстрація швидко, місце в салоні вказую на стані бронювання.
    Реєстрація на стойці бизнесу (Aeroflot Bonus Elite Plus Card), зал бізнесу, ну, дютіфрі там всякі...
    До Львова літав з Києва Аеросвітом (Як-42 Донбасаеро)...

5. Mariya

Mariya Well-Known Member

В мому рейтингу найгірших аеропортів світу, через які я літала, лідируюучу позицію займає Шарль де Голь, потіснивши Бориспіль на друге місце. На спеціальну службу, яка садить інвалідів у літак ми чекали 50 хвилин :ireful1: , тільки після великого шкандалю, який я закатала, двоє парубків неспішучи :ireful1: пришкандибало :ireful1: з потрібним візком і посадили нас в літак. А так нас хотіли залишити в Парижі і полетіти без нас. :ireful1: І ще, три рази лечу через Шарль де Голь і три рази не встигаю на наступний літак. :ireful1: Плюс, багато хто з працівників аеропорту принципово не розуміють англійської мови. Я розумію, патріотизм і типи, але ж це міжнародний аеропорт. Наступного разу, якщо мені прийдеться летіти через Шарль де Голь (не дай Боже), вивчу французькі матюки, щоб спілкуватись доступною для французів мовою.

• Подобається Подобається x 1
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

Це дуже просто
    fuck - так і буде - fuck. Це вже інтернаціональне слово.
    dickhead - crеtin
    shit - merde
    asshole - salopard
    stupid - stupide...
    Ну і цих кілька слів достатньо щоб виразити свої емоції.
    Французи такий народ , щоб чим більше по-хамськи до них відноситися , то тим кращі вони будуть до вас. І навпаки - чим кращі ви до них , тим гірші вони до вас.
    ...і по-англійськи вони чудово розуміють і говорять , коли їм цього треба.

7. Lionel

Lionel Active Member

Львівський аеропорт

МАУ на своєму сайті ангажувала грандіозний розпродаж квитків зі Львова та Києва до Франкфурта та з Києва до Берліну. Отримавши таку радісну звістку я ж одразу поліз на їх сайт щоб купити той квиток за 90 Є в два боки. Спочатку нового розкладу не було, а нині, коли він з"явився там була одна несподіванка Львів-Франкфурт починаючи з листопада в розкладі відсутній. :cry: Якщо МАУ не одумається - найстарший регулярний рейс зі Львова в Європу перестане існувати.:cry::cry::cry:
    "Прєвєд" протестувальникам проти розширення та реконструкції аеропорту - на 2 рейси щотижня вам стане "спокійніше".

8. Lionel

Lionel Active Member

Ще одна ремарка, панове хто користується внутрішніми ресами Аеросвіту, в світлі останніх подій на внутрішніх лініях там зараз літають АН-24, 3 х ЯК-42, два з яких в дуже жалюгідному стані. Новенький АН-140 зараз не літає, має щось типу техогляду. Так що як бачите в розкладі чи в неті, що летить літак класу Б-737, не ловіться на то, і на акцію Crasy Friday по Україні. :ireful1:

а де твій аватар? :)