Почему ? ! По крайней мере московский рейс выгружается в автобус, через 2 мин. уже заполняет миграционные карты (кто обязан), еще через пару минут паспортный контроль, толкуха в паспорт, вещи через таможенный "просветитель" )) и "вихiд в мiсто". Пограничники и таможенники ( НМСД конечно), вполне вежливые и корректные. Вот отсутствие дьюти фри, особенно в свете ограничений по перевозке жидкостей, несколько портит картину )) Зато транспортное сообщение с центром нормальное. И по расстоянию и по цене. А то однажды в российской столице мне предложили такси из центра в Домодедово по цене полета из того самого Домодедово до славной украинской столицы. Может быть я что то не понимаю в современной жизни, но я счел предложение не совсем добросовестным )) и поехал электричкой.
Як Патрік написав Бориспіль тягне на летовище середньої паршивості обласного центру на столичний міжнародний аеропорт йому бракує 95 зі 100.Рівень обслуги і сервісу порівнюючи з американськими і канадськими летовищами нижче плінтуса і багато в чому через людей які там працюють -не вміють і не хочуть вміти.Для іноземців це повний шок напевно.
+100...Минулого року брата там зустрічала, то всередині аеропорту навіть світла не було...розклад літаків люди підсвічували мобільними...про те, що літак затримується навіть ніхто не думав повідомити...бо там взагалі важко когось знайти, щоб про щось запитати...львівський аеропорт-це позор....
Місто Кемерово. Десь 1991-92 рік. Зима. Повертаюсь з відрядження в Москву. Поїзд на Москву їде через добу. Я якраз потрапив на невиїзний день. Поїзд до Москви їде чотири доби, літак неповні чотири години. Час в Кемерово на + 4 години. Приймаю рішення летіти літаком. Сумарно все одно дешевше виходить:rus:. Приїзжаю в аєропорт. Десь 19.00. Величезне, як спортзал в школі, приміщення. Одна сторона повністю засклена (суцільне вікно). Вздовж вікна довжелезна лавка. Протилежна сторона прикрашена агітплакатом типу "Лєтайте самольотамі...", в одному куті каси, поряд прохід на догляд, в протилежному куті двері з написом "Службовий прохід". Йду в касу, квитків немає. Починаю замолоджувати доволі симпатичну касирку. Після 10-15 хв вона каже, почекай до реєстрації, може хтось відмовиться, або знімуть "бронь". В сусідню касу "ломиться" мужчина років 45-50... Я окрилений "авансом" касирки сідаю на лаву і чекаю реєстрації. Мужчина сідає поруч в 3-4м. В залі (на лаві) людей з десяток. Рейс в 23.00. Сидимо... Через якийсь час з службового входу виходять два може льотчики, може штурмани, не зрозуміло. Сині хутряні куртки без знаків розрізнення, такі самі штани, формені шапки-вушанки. Прямують до першого пасажира на лаві. Підійшли, зупинились, розмови не чути, пішли далі. Другий пасажир, третій... Більше в залі спостерігати нема за чим... Підходять до мене::cool: - Куда летим? - В Москву. - Не туда... Підходять до сусіда: - Куда летим? - В Днепропетровск. - А мы в Харьков, .... рублей. Летим? - Так мне ж в Днепр? - А мы тебя там к другим подсадим. - Полетели. І втрьох зникли через службовий вихід!!! Я припух. Без догляду, без паспортних даних. Як таксисти! ЗІ В москву я прилетів пів дванадцята по Москві. 30 хв. Ось такі аєропорти в Кемерово.
Це тому, що ви московським рейсом прилетіли, а от якби з НьюЙорку, то розмова була б іншою. Мене питали де моя норкова шуба, на що я спитала, чи все щастя в норковій шубі. А перед тим, ще з таможенником розмову мала, бо хотів побавитись в американську емігрейшен. Згадувати нехочеться
Мені дуже приємно що Вам сподобався Львівський аеропорт , але як я вже писав , коли підходити критично, то на міжнародний він далеко не тягне....і тим більше приймати футбол в 2012 році.
В тому селі, в якому я зараз живу, аеропорт не є більшим від львівського, але набагато зручніший (напр. в ньому є біжуча стрічка для багажу)
) у нас таке й досі. летіла якось я з Києві до Львова взимку два роки тому Львівськими авіалініями. перемчала цілий світ без перешкод й переживала, чи вистачить тих півтора години перебігти з валізами бориспільські термінали й встигти на реєстрацію. а там потім - 55 хв й бачиш рідні обличчя батьків. прибігла, - "чекайте, кажуть віддихайтеся, посидіть он там на фотелях -, сніг у Львові.. але далеко не йдіть, за годинку полетимо..." "яке там сніг !" - кажуть пасажири, усі ж з мобільними, попередзвонювали додому... "депутата якогось чекаємо, напевно..." таке буває часто, як потім виявилося іншим разом, влітку, ситуація повторилася з попередженням "шановні пасажири, можливо ми спочатку полетимо до Тернополя !!! а не до Львова..." такі собі домашні прогульки. після того, як львівські авіалінії в останній момент відмінили на кілька днів взагалі всі свої перевезення й довелося практично кіньми в Бориспіль гнати, щоб встигнути на літак, - гей!... але ж хіба на своїх ображаються ! )
))) такі чудеса порозписували )) Я не вимагаю особливих вимог до аєропортів, головне щоб в дорозі було не погано... і багаж не пропадав. З Барселони летіла до Москви..аеропорти не порівняти звичайно...В Барселоні і туалети безкоштовні )) А рідний Львівський....я взагалі рада що він у нас є, маленький, компактний. Що до митниці...то в Санкт Петербурзі тамвзагалі взяточники... А на рахунок того що наші літаки кудись в глухі місця паркують....то і кораблі теж...в грузових портах, в промислових зонах десь...ну але то і здешевлює квиток...
Как раз есть время и повод для совершенствования Вот еще бы прямой рейс на Петербург появился - это б я оценил ! ))
Я говорив не про те, що треба, а про те, що коли ви все задекларували - він вже не зможе причепитися. Чув про це від гастарбайтерів...
Повірте мені, коли митник захоче причепитися, він знайде до чого. І до кого. Але це стосується всіх митників, не лише українських. ПиСи. А пощо декларувати суму меншу за ту, яку можна ввезти не декларуючи?
Преший раз я летів на літаку, враження такі. заходиш у львівське летовище, все так класно літаки крутооо гарні враження потім київ, гордість за свою країну))) все так гарно зроблено і так серйозно)) потім прилітаєш в канаду і бачиш один з торонтійських аейропортів, машинально порівнюєш з Україною, жах і сум за державу потім летиш назад і знову попадаєш у львівський і тоді вже просто огидні спогади залишаються за умовиі організацію нашого литовища
Я взагалі не можу зроозуміти, як наш Львівський аеропорт може тягнути на "Міжнародний"? Якщо ти проводжаючий або зустрічаючий то тобі навіть нема як до туалету сходити, називається "дотерпите до дому" або йдіть десь за 150 м. десь там на вулиці в якійсь ... непонятно як то навіть назвати. Я просто в . А про обслугу мовчу Як когось захочеш запитати шось типу "а наскільки затримується літак?" то тобі так нахамлять, а в ліпшому випадку скажуть "а я звідки знаю?", питається, а для чого вони там сидять? Та говорити можна дуже довго і нічого хорошо не можу згадати Суцільні негативні спогади від всіх польйотів з Львівського аеропорту
Саме гірше коли чуєш відгуки про нього від іноземців або людей які вже багато років не живуть в Україні, соромно просто
До речі, у Львівського аеропорту є один великий плюс - це розташування в межах міста. Не треба морочити собі голову як до містя дістатись. Надіюсь, що частину проблем якимось чином до ЄВРО 2012 вирішать і в місті буде зручний і сучасний аеропорт.