Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого Як ДУШІ? ТУТ ХТОСЬ ПЕРЕКОНУЄ, ЩО ДУША ПОМИРАЄ РАЗОМ З ТІЛОМ.
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого НЕ обовязково ЗАМИСЛЮВАТИСЬ. На то є відповідна література. Якщо місце, яке називається в Євангелії місцем скреготу зібів є приймне місце, тоді вибачте - не знаєто про говорите.
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого Не знаю к месту ли? Но.. Это Сальвадор Дали.. «Тайная вечеря» (1955)Одна из самых удивительных полотен мастера. На ней представлены разные сцены из Библии, которые удивительно сочетаются, переплетаясь друг с другом: собственно тайная вечеря, хождение Христа по воде, распятие, моление перед предательством Иуды.
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого та то залежить, кому що до смаку... і хоч в раю клімат і приємніший - але в пеклі таки компанія веселіша... Миху, зауважте - це не мої слова! Так казав Марк Твен!
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого Марк Твен, это сильно... Жаль, что его чересчр религиозная дочь уничтожила рукописи, которые он завещал напечатать спустя 20 лет после смерти. Фанатичка оказалась, и это грустно, господа... http://www.lib.ru/INPROZ/MARKTWAIN/letters.txt Марк Твен. Письма с Земли :shy: :rolleyes:
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого Ага! От звідки він черпав свої проведіння, зрозуміло.
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого I to dobre. Ce ne til'ky ne podobajet's'a, a i zdajet's'a nepryrodnym. Meni. Ce, zvisno, pytann'a viry.
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого Nikhto ne govoryt', shcho vono pryjemne. Ale, mozhlyvo, zuby tam skregochut' z perervamy i ne nadto syl'no.
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого Jaki svidchenn'a? Chy khtos' u peklo podorozhuvav i povernuvs'a???
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого а то вам не стоматологічний кабінет, там сильно і постійно...
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого О, ермана, там страшно... а знаєте чому страшно? там душа позбавлена Бога. Зараз у тому житті ми не є позбавлені Бога, Бог нас підтримує, підтримує наше життя, наш мир. І ми до цього звикли, як звикли до того, що ми дихаємо і тому не помічаємо. Коли ж душа потрапляє у пекло, вона позбавляється тої підтримки, а тому вона відчуває пустку, нестерпну самотність і покинутість, кажуть, що це найстрашніша та нестерпна мука.
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого Десь з вже це чула... Але ще є інший бік, як то кажуть Рай. Може не все так зле і нас пустять до Неба...
Відповідь: Абстрактне питання про дивного віруючого таки було би краще - "провидіння", або таки пророцтва, Миху, не калічте свій такий аж надто галицький акцент Але таки Твен був визнаним класиком, і та ж "Подорож капітана Стромфілда до раю" - не була церквою засуджена Я розумію, що ви далекозоріші за канонічну церкву - але таки з класиків сміятися може собі дозволити або невіглас, або свідомий опонент, рівний по становищу -- Я так розумію, Миху - ви рівні славою Марку Твену?