абсолют...

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем duncan, 15 січ 2008.

1. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Відповідь: абсолют...

Розумію потрібно, сам вже скільки аватарів на міняв... А кота все одно шкода :sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Пане Омаре, видно Миха кіт мав таки якесь (незрозуміле) відношення до абсолюту, раз він Вам так в душу запав ;).

• Подобається Подобається x 2
  3. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Та ні, в якій темі побачив, метаморфози, Михового аватару, в тій і запитав...
    Ну коли вже так, то і я на пару днів, свій аватар зміню :)

• Подобається Подобається x 2
  4. shaman

shaman Active Member

Один учасник цієї теми говорив про нелюбов свою до християнства і стверджував (апріорі зі своєї позиції), що покарання немає нічого спільного із ідеєю всесвітньої Любові.
    Як і дружба для мене Любов - це не просто сусі-пусі, а ще й конструктивна війна задля чогось Вищого, хоча не треба Людину віддавати на поталу якимсь безтілесним ідеям.

5. SatYr

SatYr Well-Known Member

Якщо я зрозумів то камінь в мій город. А тепер прошу пояснити вище наведене. Для прикладу , що таке "конструктивна війна" у вашому розіміні ? Що для вас є абсолют(Я не бачу вашої відповіді по темі).

6. shaman

shaman Active Member

Та я взагалі-то нівкого нічого не кидав...так, просто, вставив свої 5 коп...
    і ось нарвався...
    Повторю написане: я не бачу чому любов повинна бути тільки сусі-пусі, світло, ідеалне воркування і т.д і т.п... любов це також і копняки під зад, зроблені для того щоб ти не розслаблявся, адже ж ми не у казці і все навколо - це серйозно...тобто конструктивна війна - це процес, шлях...маючи попереду духовну мету ти йдеш до неї і конструктивно воюєш із своїми та іншими недоліками...
    А про Абсолют краще нічого не говорити, бо всі ті слова є людською дурненькою наївністю...

• Подобається Подобається x 1
  7. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Дуже гарно сказано. Просто часто ми над такими параметрами любові не задумуємося...

А щодо абсолюту - десь вглибині душі його розуміння є, але от словами не вимовиш і не опишеш. Принаймні мені так здається.

8. сотник

сотник Well-Known Member

9. Василь

Василь Well-Known Member

Абсолют, що існує

Але існує абсолютна єдність. Наприклад, коли в стосунках двох людей відсутня психічна межа і вони один для одного є доповненням до єдности.

10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

до речі, модератори-спамоборці - пощо час на глюпе "офтопування" тратите? = тут ціле блаженне васє вашої уваги потребує!

а де твій аватар? :)