Відповідь: абсолют... Пане Омаре, видно Миха кіт мав таки якесь (незрозуміле) відношення до абсолюту, раз він Вам так в душу запав .
Відповідь: абсолют... Та ні, в якій темі побачив, метаморфози, Михового аватару, в тій і запитав... Ну коли вже так, то і я на пару днів, свій аватар зміню
Відповідь: абсолют... Один учасник цієї теми говорив про нелюбов свою до християнства і стверджував (апріорі зі своєї позиції), що покарання немає нічого спільного із ідеєю всесвітньої Любові. Як і дружба для мене Любов - це не просто сусі-пусі, а ще й конструктивна війна задля чогось Вищого, хоча не треба Людину віддавати на поталу якимсь безтілесним ідеям.
Відповідь: абсолют... Якщо я зрозумів то камінь в мій город. А тепер прошу пояснити вище наведене. Для прикладу , що таке "конструктивна війна" у вашому розіміні ? Що для вас є абсолют(Я не бачу вашої відповіді по темі).
Відповідь: абсолют... Та я взагалі-то нівкого нічого не кидав...так, просто, вставив свої 5 коп... і ось нарвався... Повторю написане: я не бачу чому любов повинна бути тільки сусі-пусі, світло, ідеалне воркування і т.д і т.п... любов це також і копняки під зад, зроблені для того щоб ти не розслаблявся, адже ж ми не у казці і все навколо - це серйозно...тобто конструктивна війна - це процес, шлях...маючи попереду духовну мету ти йдеш до неї і конструктивно воюєш із своїми та іншими недоліками... А про Абсолют краще нічого не говорити, бо всі ті слова є людською дурненькою наївністю...
Відповідь: абсолют... Дуже гарно сказано. Просто часто ми над такими параметрами любові не задумуємося... А щодо абсолюту - десь вглибині душі його розуміння є, але от словами не вимовиш і не опишеш. Принаймні мені так здається.
Абсолют, що існує Але існує абсолютна єдність. Наприклад, коли в стосунках двох людей відсутня психічна межа і вони один для одного є доповненням до єдности.
до речі, модератори-спамоборці - пощо час на глюпе "офтопування" тратите? = тут ціле блаженне васє вашої уваги потребує!