Відповідь: абсолют... Якщо стверджувати, що Бог абсолютно добро, а нечистий (чи хтось інший) абсолютне зло, то це вже дуалізм, наподобі Зароастизма. Бог стоїть над поняттями добро і зло (тут я повністю погоджуюст з Лілією). Взагалі добро і зло, це людські поняття, от коли кіт доїдає мишу, це добро чи зло?
Відповідь: абсолют... Ну дивлячись на Ваш аватар, я розумію Вашу логіку А Ви себе уявіть, на місці захисників тварин, лютий хижак, з"їдає беззахисне звірятко... Хібе це не зло
Відповідь: абсолют... абсолют -- це істина. істина для мене -- сутність, яка дозволяє жити. тобто, це причина, без якої життя втрачає сенс. зрозуміти написане легко: любов.
Відповідь: абсолют... істина - це достовірне відображення явищ в свідомості людей а в кожній свідомості явища відображаються по різному, отже, те що є істиною для одного не означає, що є істиною для іншого хіба в такому разі істина може бути абсолютом?
Відповідь: абсолют... Істина – поза свідомістю, і нам дано (кожному по-своєму) частково пізнати, чи хоча б повірити в неї через знаки чи символи з іншого, духовного світу, який існує як первинний щодо матеріального, проявленого світу, тобто як вищий порядок буття. Сама людина є символом Божества (бо сотворена Ним по Його „образу і подобію”).
Відповідь: абсолют... Мы- верующие в Иисуса Христа, обращаясь к Евангелия, не задумываемся или задумываемся, познали мы хоть толику истины Святого писания. Кто из нас может отнести себя к "познавшим"? А путь к этому в нем указан. Мы его ищем и вступаем .......... Если человек не христианин и в нем нет Любви - Веры в Иисуса, как он может уверенно рассуждать о том, в чем не сведущ?......... "Рассуждать" может. Искать и иметь Веру имеет право..........
Відповідь: абсолют... я цього не чекав.... по темі: абсолют існує... це -- любов... не суттєво яка вона, але я вбачаю сенс саме у цьому.
Відповідь: абсолют... Как абстрактная "категория" мировосприятия человека - "абсолют" реален, он есть и без него нельзя: все рассыпется. Существует ли он как реальность в материальном мире, даже как мы этот "мир" сейчас воспринимаем? Ответ один: "Не может не быть". В высшем, духовном мире он есть у каждого по "его Вере". У христиан - Бог, Иисус Христос,.......... И с ними миры предстают как один, как единое целое. В данном аспекте Вера тоже - Абсолют. Всего лишь констатирую "положение вещей", как понимаю. Проблема мировосприятия в том, что не известно, где "границы" миров: материального и духовного, и как они взаимодействуют. Человек может это ощущать. И верить: да- это единое целое.
Відповідь: абсолют... Абсолют \absolutus\ - в перекладі з латині означає - необмежений, довершений. Якщо дивитись з точки зору релігії - це Бог, тільки Він є Необмежений і Довершений. Ніхто інший не є Довершеним, тим більше сатана. Додано через 7 хвилин Щоб ми глибше не вивчали, все пов"язане з релігією. Кожне джерело має свої струмочки, які переходять в ріки і впадають в озера і моря. Так і кожна релігія має свої "джерела, ріки, озера та моря."
Відповідь: абсолют... Бог, для мене персонально, щось більше ніж абсолют, бо Він - безконечність, Він - вічність і неохопленість (людським розумінням чи людською мовою, наприклад). Поняття "абсолют" пов"язую насамперед з філософськими ідеями, вигадане чи винайдене людиною для позначення ідеалу, до якого можна прагнути і який варто шукати. Добро може бути абсолютним, на мій погляд, - це пожертва заради життя, це відмова від благ заради ближнього, це шлях тернистого самопізнання і докорінних змін. Зло не є абсолютним, бо абсолют асоціюється в першу чергу з позитивними якостями.