Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Видно роблять підпільно.......або їдуть де дешевше...

2. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Я думаю що причина, можливо, в тому, що столичні мешканки мають достатньо освіти і коштів на сучасні надійні контрацептиви в порівнянні з іншими областями. ІМХО.

• Подобається Подобається x 2
  3. Приведённая карта и есть "процентная" - цвета зависят от процента прерванных беременностей.

Если наложить на статистику рождаемости, то получится представление о культуре применения противозачаточных средств. Там, где и то, и другое высоко - их почти не применяют.

---------- Додано в 18:29 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

Ага, в Луганск. Москвички, ага :))) Областным и дома недорого :haha:

• Подобається Подобається x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

З одної сторони аборт це зло...посуті вбивство...
    Але з іншої, якщо б вони всі родились о_О...нас було б вже досі міліардів 10...а мо і більше...

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

З приводу Москви згодна з Фрезією - швидше за все, москвичам більше доступні протизаплідні засоби, і до того ж, в Москві рівень життя вищий, ніж у цілому по Росії, тому дітей заводять більш охочіше, напевно.:dntknw:

А по Дагестану і Кабардино-Балкарії (або якийсь ще області Росії) - думаю, що у них менший відсоток абортів, тому що у них мусульманство.

6. Antirus

Antirus Well-Known Member

Зарас є багато бесплідних сімей,то чому б і не віддти дитину їм?І не потрібно робити аборт.
    І всі би були щасливі.

7. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Просто так дитину не віддають - це не річ. Спочатку треба народити, оформити від неї відмову, оформити цю диттину у дитбудинок, після цього опікунська рада інспектує бездітну пару на наявність у них умов для утримання дитини: власного окремого житла, стабільного матеріального доходу, чула що і окремої кімнати для дитини і т.і... і все це займає багато часу.
    Та й психологічно, думаю, жінці "легше" зробити аборт на першому тижні вагітності ніж носити дитину довгих 9 місяців, пережити пологи - щоб потім викинути, зректися, віддати в дитбудинок чи комусь... покинути дитину - це відчувається ними як ще більша жорстокість ніж аборт, ІМХО. Рішення не дарувати світу нове життя жінкам прийняти важко, але мабуть все ж легше ніж покинути вже народжену дитину і піти далі. Так мені здається.

• Подобається Подобається x 6
  8. Nevermind

Nevermind Просто персона

На мою думку, як аборт, так і відмова від дитини після народження - це злочин.

Як можна вбивати або відмовлятися від своєї дитини?:ireful:

9. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Тому і "віддача небажаних дітей" - теж не найкращий вихід. ІМХО.

10. Blessed

Blessed Well-Known Member

а в тому то і річ, що після пологів,якщо жінка взагалі адекватна а не алкоголічка що не розуміє що до чого, вже не віддасть дитину бо полюбить її за 9 місяців.

11. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Саме так. І це є відповіддю на запитання:

12. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Краще відмовитись ніж вбивати.

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

Далеко не кожна жінка адеквіатна пісдя пологів- про післяпологову депресію думаю вам відомо

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ----------

Таке покарання передбачено кримінальним кодексом і караєтьсяя терміном до 1 року.
    РІшення про аборт може приймати лише жінка і лікар не вправі її переконувати. лише інформувати.

13. comanche

comanche знайшовся

принесем вас у жертву? :)
    чи ваших дітей?
    чи вони вже дорослі?
    добре де визначити межу... коли можна приносити в жертву дитину заради зменшення чисельності нашої планети :)
    мені справді цікаво

14. Pingvinchik

Pingvinchik New Member

Я вважаю є різні ситуації. Коли ми вінчались, перед цим з нами вели бесіду і говорили що аборт це великий гріх, і цього не можна робити. Але вони не знають всих ситуацій цієї справи. Іноді це просто не обхідно. В моєї знайомої, яка хотіла дитину, плід завмер на другому місяці вагітності, він просто не розвивався, і якби не було боляче, але це був єдиний вихід. І різні ситуації в житті бувають, не можна зарікатись!

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто?

Аборт(вбивство), як спосіб боротьби з небажаною дитиною?

Гм...

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:32 ----------

ну назвіть ситуацію, яка б оправдовувала вбивство.

16. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

17. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

В даному випадку це взагалі неможна вважати абортом. якщо плід був уже мертвим. Якщо ж плід був живим то щож заважало зачекати?

18. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

Наприклад, позаматкова вагітність. Якщо зародку при цьому дозволити рости більше за діаметр фалопієвої труби - буде її розрив і в кінцевому рахунку загине і зародок, і жінка може не вижити, не кажучи вже про больовий шок.
    Є вибір: зробити операцію і видалити трубу і зародок, врятувавши одне життя, або втратити обох.

• Подобається Подобається x 3
  19. aydut

aydut Member

звичайно що це чистка, але все одно плід розвиватися не буде, то ж які варіанти?
    я проти абортів, але те що тут описують про те, що відриваються ручки, ножки, де ж вони вже беруться, якщо роблять на початках?це ж згусток крові...хіба я не так щось розумію,

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

я питаю про вбивство, а не про позаматкове. У позаматковому летальний випадок 100% - но. Церква також з розумінням ставиться до цього.

а де твій аватар? :)