Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. vov66

vov66 Well-Known Member

Хто запускає регулятори?

2. nata-k

nata-k Well-Known Member

Та, шкода, що модератори тут якісь бездіяльні і цю офтопну дискусію нікуди не перенесуть.

vov66 ви мені спочатку поясніть - чого то ви з середини почали дивуватись... Ви спочатку роз'ясніть ото "просте" - чому і як відбувається запліднення? чому і як утворюється зигота? чому починається поділ клітини?

• Подобається Подобається x 3
  3. vov66

vov66 Well-Known Member

Я приймаю, слушне зауваження.

4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

ЖЕРТВИ АБОРТIB:

---------- Додано в 18:18 ---------- Попередній допис був написаний в 18:15 ----------

---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:18 ----------

---------- Додано в 18:26 ---------- Попередній допис був написаний в 18:22 ----------

---------- Додано в 18:28 ---------- Попередній допис був написаний в 18:26 ----------

---------- Додано в 18:30 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:30 ----------

---------- Додано в 18:39 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ці фотографії нікого не зупинять, як не зупиняють курців фотографії раку легенів чи відрізаних ніг у антирекламі паління.

Починати вчити потрібно зі школи, як планувати статеве життя. І то вчити дуже детально, щоб ввійшло в голову назавжди.

• Подобається Подобається x 8
  6. majolika

majolika Well-Known Member

впевнена, що хоч когось зупинять! не може людина на це дивитись байдуже!

• Подобається Подобається x 2
  7. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

та когось таки зупинять, але більшість сама постараєтьсчя зразу про то забути. ми не тримаємо в голові жахів шоб не схибнутися.

• Подобається Подобається x 4
  8. majolika

навіть одне врятоване життя - це велика справа :)
    Я - категорично проти абортів, але вважаю, що забороняти їх не потрібно, заборони ще ні до чого доброго не привели. Тим більше, що питання аборту у першу чергу - питання моралі, а не здоров'я. А моральні норми - це особиста справа кожного. І, на жаль, відсутність моральних норм ніякими страшилками не виправиш....

• Подобається Подобається x 7
  9. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ну!!!ABDURAKHMAN де ви надибали ці фото?То з моїми нервами таке тільки дивитись......Шок,шок,шок,Як моя бабця казали:Шо ті іроди витворяють,хай Бог помилує і простить....але за таке прощення точно немає.
    Аборт-є ГРІХ!

• Подобається Подобається x 6
  10. andreich

andreich Member

Аборт это грех значит - а рожать как цыгане десятками и сдавать в дом приюта это нормально?
    Или воспитывать детей с ВИЧ инфекцией? Сегодня с точностью 100% можно на 2 неделе сказать ребёнок болен или нет, есть ли у него какието паталогические аномалии, и что? если ребёнок с 2-мя головами - скажет ли он(а) потом спасибо?

Как можно запрещать аборты? Это шанс для родителей вырастить абсолютно нормального ребёнка.

Хорошо что я уже не живу на Украине. Хотя когда жил еще в Львове меня тоже всегда поражали люди с сельским воспитанием для которых аборты это ТАБУ. Люди почитайте хоть немного мед.издания. Узнайте какие уроды рождаются. Так что лучше дать ребёнку родиться и чтоб ребёнок умер через пол года или раньше, или сделать аборт когда это еще просто эмбрион?....

11. majolika

не то слово, просто село глухое - представьте себе, а я еще считаю, что красть грешно

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

нет, нет и еще раз нет! я знаю два случая, когда матерям был показан аборт - будут уроды. Родились нормальные, здоровые дети

• Подобається Подобається x 6
  12. poetka

poetka Дуже важлива персона

Молодець majolika.:good:

• Подобається Подобається x 1
  13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Фантастика просто, це де ж цікаво наука настільки вперед рванула, щоб на 2 тижні 100 % достовірності було ?

• Подобається Подобається x 3
  14. andreich

andreich Member

Красть...красть это нынче стиль жизни на Украине - не украдёш, не проживёш.

А насчет родились нормальные...Это всё из-за того что нынче на Украине лотерея. Медицины а сооьветственно уверенности нет.Нет ни одной клиники с нормальным оборудованием. Те что себя рекламируют как продвинуте - это перекупщики выкинутого оборудования с запада.
    Я жене на 2-ой неделе сказал кто у нас будет и как ребёнок развивается. Трёхмерные фото и т.д. и т.п.. А приехали зимой в Львов - позор - ни одной клиники или кабинета с 3-мерным изображением. Те что имеются УЗИ просто с отвратительным изображением. На 4 месяце жене не смогли сказать кто будет у неё....И это медицина?

Не спорьте уважаемая. Съездите на запад и посмотрите как работают доктора в цивилизованых странах. Какие анализы делаются. Как происходят осмотры.

А аборты нужны хотя бы даже из-за того что Львов находится в неблагоприятной зоне - коим стал опосля Чернобыля....

---------- Додано в 23:16 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ----------

Приезжай в Израиль))

15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Фантазуєте, і не червонієте :) На 2 тижні хіба екстрасенс вам таке сказати може, бо статеві ознаки на такому терміні ще не сформовані.

• Подобається Подобається x 2
  16. majolika

и тут все дружно рванули "на запад" на УЗИ.....

да какая мне разница, где и как делают? Аборт- это убийство, и для меня не приемлемо. Для кого приемлемо - пусть делает, это его право, ему потом с этим жить

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я вважаю, що це не так - це питання набагато складніше.

Чому народжуваність - найбільша в бідних країнах? Насамперед, тому, що бідне життя (до певної межі) посилює сексуальне бажання. Це такий захисний механізм природи - гірше життя - менша кількість новонароджених виживе. Тому треба більше народжень, тому й сексуальне бажання сильніше. Але цей механізм дає збій - бо якщо в родині важкий нестаток, то народження все нових і нових дітей - тільки різко погіршує ситуацію. І тут треба боротися з абортами в першу чергу піднімаючи рівень життя, культури та знань!

А в країнах з не найнижчим, але низьким рівнем життя, як в Україні та Росії, наприклад, народжуваність порівняно низька, але тільки тому, що кількість абортів неймовірно велика - аборт став "засобом". Чому? Тому що планування родини тут не є таким же важливим знанням, як знання абетки.

Планувати родину потрібно всім. Інша справа, в який спосіб це робиться. Аборт - як "спосіб планування родини" - це, звісно, абсолютно неможливо - бо це вбивство. А іншим способам потрібно навчати, щоб про них знали ДО, а не ПІСЛЯ. І використовували.

Щодо розмов про мораль... Так набридають ці тавра! Неморально, коли школярка спить з однокласниками, не знає, від кого завагітніла, потім іде на кримінальний аборт. Ось це неморально, як для батьків, так і для школи, яка не навчила її знанням про планування статевого життя. А статеве життя - то така штука... Якщо вже хочеться, то заборонити важко. Всі ж бачать, що діти стали акселератами. Мій в 14 років вже голить бороду. Але я знаю, що якщо він ходить на спортивні заняття, і приходить ввечері, їсть і падає спати від утоми - то те - тільки корисно йому. Але то Київ. А скільки тих гуртків у селах чи райцентрах!? Нуль!

І ще про "мораль"...

А коли одружена жінка завагітніла від свого чоловіка, і має у вагітності кровотечу, яку неможливо зупинити, і гемоглобін у неї падає до 40 одиниць при нормі 130, і вона робить аборт, бо якщо не зробить, то просто вмре, і залишить напівсиротами дітей - то не варто пхатися сюди з "мораллю" або "неморальністю".

Останнє редагування: 7 лип 2010
  18. majolika

Що з у цьому такого складного? Моральні норми і моральні авторитети у кожного свої: для когось це Біблія, для когось друзі, для когось кримінальний кодекс. Комусь спати зі всіма підряд мораль дозволяє, комусь - робити по ...надцять абортів. А комусь не дозволяє ні те, ні інше. Це теж такий захисний механізм «природи».
    Завдання батьків виховувати в дитині ту саму "мораль".

Хоча з другого боку - питання моралі складне саме по собі
    Життя =життя, кожен сам має вирішувати, чиє саме життя рятувати.

100% підтримую.

Але у дописах вище була думка - позбавлятися від плоду, в якого виявлені патології. Що ви про це думаєте? Чи це розумно і правильно?

• Подобається Подобається x 1
  19. matvej

matvej Well-Known Member

- два мішки гречки.
    А з рештою - погоджуюсь.

20. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Є чудовий метод запобігання небажаній вагітності - кастрація...
    А чо? Дешево та й сердито...
    Правда коли людина морально деградує вона не розуміє ціни нового життя.
    Лиш би задовільнити тваринні похоті.
    Але навіть тварини, про яких ми так з призрінням говорим дбають за своїм виводком.,.
    Як назвати жінку яка вбиває свою власну дитину? Як назвати батька який кидає вагітну жінку на призволяще?
    Як назвати пару котій невигідно зараз народжувати?
    Навіть слів таких важко підібрати котрі в повній мірі характеризували таких особин.
    А хто тепер в основному робить аборти? Дівчата 15-20років.
    Але вони не задумуються про наслідки...що можливо більше ніколи не стануть батьками...
    Нове життя - це божий дар.
    А вбиваючи його навраядчи Бог пошле ще...

а де твій аватар? :)