Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Зануда

Зануда така зануда

Дуже цікава думка? Де прочитали? Хто сказав і яка то "ваша релігія"? Тааак цікаво взнати, прям не можу!

З війнами також і результат той же. А чому? Бо є хтось, кому це вигідно (в основному фінансово).

Форум це теоретичні загальні дискусії. А в дискусії поганим тоном є викорстання аргументу " аd hominem". У своєму розділі я б вас за таке штрафанула.

• Подобається Подобається x 2
  2. Trooper

Trooper Well-Known Member

Не всегда женщины делают аборт при необходимости, зачастую по легкомыслию, а потом жалеют.
    Просто те, у кого нет детей, нет семьи, об этом не задумываются, те же у кого есть дети, я думаю все против абортов без уважительных причин.
    В идеале, этим должно заниматься наше государство - разъяснительная и просветительная работа. Тупым порицанием тут ничего не добъешься.
    Чем более общество аморально и порочно, тем больше тупых ненужных поступков, в том числе и абортов.

• Подобається Подобається x 3
  3. nata-k

nata-k Well-Known Member

Попит породжує пропозицію. Завжди.
    Тут уже наводили статистику - більшість абортів припабає на одружених жінок, які вже мають дітей.

4. Зануда

Зануда така зануда

Є ще таке поняття, як маркетинг - вмовити людям, що їм це потрібно. Такий собі штучний попит.

• Подобається Подобається x 6
  5. nata-k

nata-k Well-Known Member

Це називається - шахрайство.
    "Штучний попит" може бути створений тільки як момент затьмарення (коли попадаєш у руки продавцю, який починає співати)

Справжню потребу (ту, яка, власне, породжує попит) створити не можливо.
    Це загальне правило.

6. Leri

Leri Well-Known Member

повірте не всі знають що це може їм коштувати не тільки репродуктивного здоров'я а й можливо життя...
    у 17 - 18 років про це мало думається...

інакше особисто мої знайомі цього би не робили...

але коли дівчинці 17... тільки закінчила школу, поступила і тут така "неприємність" та щей "коханий" сказав - це не мої проблеми і дитина думає ну що ж, проста операція а наскільки менше проблем...
    простенька операція дає ускладнення... дівчину ледве витягують з того світу, її дитина убита а інших дітей у неї ніколи не буде тому що у неї вже ВСЕ жіноче вирізали

історія реальна і мабуть кожен знає подібну

але я знаю ще одну реальну історію
    моя подруга якось зайшла у гінекологію (мед інститут) і поки чекала у черзі - розговорилася з 18-ти літньою студенткою... виявилось, що вона очікує свою чергу на аборт... не одружена, живе у гуртожитку, студентка 2-го курсу... крім стипендії та допомоги від батьків заробітку немає а тут ось вагітність... зовсім некстаті

коли моя подруга почала їй розказувати "це гріх, ти ж людину вбити хочеш, це ж твоя дитина, дитина це велике благословіння від Бога, це ж частина тебе" - виявилося що вона ніколи про це і не думала

для неї це було щось дійсно як зуба вирвати... шкода зубчик, але він заважає...тому сьогодні вирву а що там потім - далі подумаю

вони довго говорили, в той день ця дівчина аборт так і не зробила...

що там було далі - я не знаю... але можливо. через кілька місяців буде явлене чудо - народиться нова людина :)

---------- Додано в 00:31 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ----------

Аборт - это не просто убийство, это чудовищно жестокое и коварное убийство, так как во-первых, убивают беззащитного и беспомощного младенца, которого даже крик никто не слышит, хотя он кричит от боли; во-вторых, дитя убивают в самом безопасном месте, куда поместил его Господь - в утробе матери, где он должен чувствовать себя наиболее защищенным.

По поводу различных жизненных ситуаций. Выбрали ли вы аборт, ЕСЛИ

1. Проповедник и его жена очень бедны. У них 14 детей. Неожиданно она обнаруживает, что снова беременна 15-м ребенком. Они живут в нищете. Учитвая их условия и проблему перенаселения, предложили бы вы аборт?
    2. Белый мужчина изнасиловал 13-летнюю чернокожую девочку. Она забеременела. Настояли вы бы на аборте, будучи ее родителями?
    3. Молодая девушка беременеет, не будучи замужем. Ее жених не является отцом ребенка, и очень этим подавлен. Порекомендовали бы вы ей аборт?

В первом случае вы только что убили Джона Уэсли, одного из величайших евангелистов 19-го века. Во-втором случае случае вашей жертвой стал бы Этел Уотерс, известный чернокожий исполнитель христианских гимнов.
    А если бы вы порекомендовали аборт в третьем случае, вы убили бы Иисуса Христа.

• Подобається Подобається x 7
  7. Trooper

Trooper Well-Known Member

+++

зачот! Очень согласен.

8. eLuna

eLuna Member

1) Як на мене то рабство є також вигідним, але його відмінили. Клонування людей є вигідним, але воно заборонине бо це аморально.
    Діло не в вигідності, а не обхідності. Чи необхідні війни? А як би Україна добилась незалежності якби не воювала?
    2)"ваша релігія"-християнство. Не бачу від неї ніякої користі окрім вчення моралі...але у цивілізованому суспільстві мораль є і без релігії.
    3) Де прочитала? Я так розумію це образа в мою сторону. В мене формується думка у наслідок аналізованої мною інформації...Т__т
    4)Як добре що це не ваш розділ)

---------- Додано в 02:42 ---------- Попередній допис був написаний в 02:30 ----------

Ясно що аборт не має бути легким виходом....і явно не для того, щоб просто батьки не сварились. Для того щоб обирати такий шлях потріб не все обдумати і зважити. Але іноді він дійсно є розумним рішенням.
    На рахунок вирізки з сайту...виж розумієте що в більшості випадків діти від маньяків мають у спадок багато негативних рис на схильностей. Вони цілком можуть піти по слідах татусів...Також маньяк міг бути спідозний і з відхиленнями....вам прийдеться все своє життя присвятити дитині яка не матиме майбутнього і буде не від коханого а від якогось покидька...дивлячись на неї ви будете постійно згадувати як вас гвалтували і ненавидіти цей світ

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А от рекомендувати нікому такого не треба, якщо жінка сама цього не хоче. Відмовляти - так, а намовляти - ні в якому разі! Це все таки особиста справа кожного і втручатись просто недоречно.

• Подобається Подобається x 3
  10. Зануда

Зануда така зануда

Вам ніхто не заважає знайти собі іншу чи не сповідувати жодної. Якщо вас не влаштовує християнство - перестаньте ним перейматись. Яка вам різниця, що сповідують християни?

До чого тут образа? Я попросила навести джерело, яке би вказувало, що християнство проти медицини. А ви, замість аргументувати, взяли і образились.:) Чого в дискусію влізати тоді, якщо вас все так ображає?

А то! Ще й як. :)
    Від нормальних, люблячих та здорових на перший погляд батьків діти часом успадковують таке, про що важко і подумати, а все тому, що ми успадковуємо генофонд не тільки наших мами і тата, але багатьох інших поколінь з обох боків і навіть про них нічого не знаємо. Ось так...

• Подобається Подобається x 7
  11. Leri

Leri Well-Known Member

а чому тоді аборт не є аморальним а клонування є?
    де тут логіка?

дуже рідко люди у стресовій ситуації мислять розумно... це вже факт

не переживайте.... я собі чітко уявляю що відчуває згвалтована... (якщо хочете подробиць - у ПП напишу)

психологічна травма затягується на десятиліття і іноді про це нагадують настільки непов'язані між собою речі, що і не подумаєш ніколи...

тут не тільки у дитині справа...

невже ви думаєте, що аборт вирішить хоча б третину усіх проблем зґвалтованої?
    аборт - це ще одна травма... не менша ніж зґвалтування

і я особисто знаю дівчину яку зґвалтували і вона зробила аборт бо думала що це буде для неї виходом...
    зараз вона настільки шкодує про це... навіть нема що сказати...

єдине вирішення - це прощення і жити далі

ПС:якщо маніяк "спідозний" - аборт цього аж ніяк не вирішить (до речі, постраждала може бути зараженою, а ось дитина може народитися здоровою)

• Подобається Подобається x 4
  12. nata-k

nata-k Well-Known Member

Тут не в моральності справа, а у законності.
    Закони приймають виходячи з перспективи наслідків.
    Клонування може мати негативні наслідки у маштабах суспільства - тому заборонене.

Заборона абортів може мати негативні наслідки у маштабах суспільства - цією думкою керуються держави, де аборти не заборонені.
    І докази цього є. У країнах, де заборонені аборти - величезна кількість підпільних абортів.

13. Зануда

Зануда така зануда

Ви думаєте, що їх менше у країнах де законодавство цього ніяк не регулює? Наприклад у нас?
    Є країни, де законодавством суворо обмежуються аборти. Кілька пунктів за і кілька сторінок проти. Тобто по принципу меншого зла. А Україна, нажаль, цього процесу ані не регулює, ані не контролює.

14. Leri

Leri Well-Known Member

згідна, що мораль та закон це різні речі

також у дечому згідна... якщо в Україні офіційно аборти заборонять - ті що бідніші будуть робити їх у підвалах а ті що багатші будуть їхати до Польщі (чи туди де не заборонено)

отже який висновок?

треба не забороняти - а вчити...

• Подобається Подобається x 2
  15. Зануда

Зануда така зануда

Поляки їздять за цим до нас. Бо в них є "Ustawa aborcyjna".

• Подобається Подобається x 1
  16. Leri

Leri Well-Known Member

17. nata-k

nata-k Well-Known Member

Занудо, Ви помиляєтесь. В Україні є чітка законодавча база щодо абортів. І вона дотримується.
    У нас, так само як і в усіх країнах, де аборти дозволені - підпільні аборти є рідкісним винятком.

А от у країнах де аборти заборонені: більш заможні вдаються до медичного туризму, більш бідні до підпільних абортів. І кількість їх дуже велика, а наслідки дуже тяжкі.

Я вже наводила ці дані http://www.mednovosti.by/news.aspx?id=483

18. Зануда

Зануда така зануда

А хіба ми говоримо про підпільні аборти в Україні? Навпаки, у нас щодо цієї практики взагалі обмежень не має. Перше питання гінеколого у ЖК після підтвердження вагітності знаєте яке?"Зберігати будем?" (с) А знаєте чому? Бо то є їхній основний заробіток.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

І?
    Ви переживаєте, що Україна втратить на податках, як заборонять аборти?
    Населення зросте. :)

20. Vexler

Vexler Well-Known Member

+100000000000000
    Аборти думають робити в 90% від небажананих вагітностей, "по зальоту", які виникають від аморальності, розбещеності, тупості...

Я особисто проти! Особливо якщо йдеться мова про такі зальоти (в т.ч. згвалтування (бо виховувати дитину від якогось маньяка тоже не вихід ІМХО)).

P.S. У разі можливих проблем зі здоровям у жінки і аборт є виходом, я за!

а де твій аватар? :)