Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Побачила отаке в новинах...Слів не було, бо уявити таке навіть не могла...5-місячна дитинка вижила після аборту, після чого пережила клінічну смерть і 2 роки "існувала" у інфекційній лікарні...і от її, вагою всього 6 кг, взяли до себе прийомні батьки і виходили. Воістину, якщо людина хоче зробити добро, вона не зупиниться ні перед якими труднощами...
    Відео

• Подобається Подобається x 5
  2. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Тому що цим треба займатися- регулярно і щодня!!!!!

Тому що зібралась група однодумців (чоловік так 100-150) зі всієї України які рятують онкохворих дітей

Започаткуйте і активно працюйте в спільноті - яка візьметься рятувати дітей і вперед, і вже через якихось через 2-5 10 років в нашій країні
    1. зменшеться кількість вроджених вад
    2. Зміниться ставлення до інвалідів.
    3. у вас буде дуже багато знайомих хорошох людей які розділять з вами ваше бажання рітувати ненарроджених діток

Є ціла купа операцій які можна провести під час вагітності, щоб врятувати дитину від інвалідності, купа превентивних мір , щоб мінімізувати ризик народження інваліда і тд. Купа заходів щоб соціалізувати дитину

Онкохворих дітей рятують тому, що щодня над цим наполегливо працюють багато людей і повірте це дуже і дуже непросто . Але, якщо б ми цим не займалися то багато з цих дітей не змогло би використати свого єдиного шансу на продовження життя , або на повноцінне одужання.

П.С.наявність роботи, дітей , чоловіка, дачі, тещі свекрухи, вредних сусідів і різних хобі не є завадою волонтерській діяльності .
    Хочеш стати волонтером - спитай мене як.. ;)

П.С. До речі я цілком серйозно, якщо хтось справді захоче занятися цим напрямком допоможу всім чим зможу

я категорично проти щоб моїй дитині в такому віці показували таке чи кудись водили. Для того щоб діти були нормальні співчутливі і не вляпувалися вхалепи, а якщо вже вляпались одразу бігли до вас треба з ними спілкуватися щодня
    Якщо з дитинства прививати дітям нормальні цінності (і не лише розмовами, а й власним прикладом і власною послідовністтю) то багатьох проблем можна уникнути

А вбити це як - погодитись на відключення ІВЛ дитині з смерттю мозку ? И запиляти манікюрною пилочкою ? Чи покинути у лікарні ? Чи забрати додому і не займатися лікуванням і соц реабалітацією?Евтаназія- людині з некупованим болевим синдромом ? - кожна з цих позиційц є вбивством
    До речі терміновий кесарів розтин при проблемах у мами скажімо на терміні 24-28 тижнів теж можнаирахувати вбивством ?

Розумію - ви зі мною не знайомі, але поврте я неодноразово на превеликий жаль зіштовхувалася з невиліковно хворими дітьми
    Я широ співчуваю батькам яким приходиться приймати рішення про завершення лікування і везти дитину додому помирати, але це реалії. Для мене...
    В Карітаса є хороша книжка "Супроводжувати до кінця" про паліативну допомогу

Останнє редагування: 2 гру 2009
    • Подобається Подобається x 1
  3. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Доречі, тих хто за!, назбирується за рік близько 3000000 псевдо-батьків. Виродки. Своїх власних безпомічних дітей.

4. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

а хто вам сказав що усі вони легко приняли таке рішення - судити когось це просто, стати на місце іншої людини і зрозуміти її вибір , не кажу приняти , зрозуміти - зовсім зовсім інше

і не ображайтесь але весь зміст суть і решту аборту може зрозуміти лише жінка і напевно в повній лише та яка вже стала мамою
    суть життя починаєш розуміти тоді коли щось маленьке розміром з жабку гамселить тебя пятками по ребрах,а кулачками по печінці, коли зївши канапку з улюбленим сиром розумієш що тому створінню в середині тебе той сир не досмаку і воно це явно показує, коли твою кицю яка притулилася тобі до живота хтось легенько гладить з середини і киця починає мурчати у відповідь ...

• Подобається Подобається x 2
  5. ABDURAKHMAN

Парадокс. Людям шкода коли вмирає 80 річний дід, але їм зовсім начхати на маленьке чудо.

6. Arthur

Arthur Well-Known Member

7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Жахіття о_О
    В Польщі була судова справа проти лікаря і хлопця дівчини, якій проти її волі зробили аборт. Вона навіть не знала, що їй робиться аборт. Хлопець не хотів тієї дитини, а вона не хотіла аборту, тож він заплатив хабаря лікарю.. :sad:

8. eLuna

eLuna Member

Аборт роБЛЯТЬ не тільки коли хочуть уникнути відповідальності, але коли тверезо оцінюють ситуацію. Іноді обставини змушують робити такий вчинок. От мені цікаво щоб ви робили якби ваша жінка була вагітна від маньяка, або Лікарі сказали що роди загрожують їй смертю (рідко коли чоловіки обирають дитину замість жінки)...ну або що має робити молоде студенське подружжя якщо дійсно живуть за одну степендію в гуртожитку без ніякої підтримки і умов? Що їм робити якщо вони усвідомлюють що зара вони будуть не встані запропонувати дитині хороший догляд?

9. ABDURAKHMAN

Ну то краще її вбити???
    Яка провина в тому дитини?!
    Якраз під час зачаття і дитита починає жити, а не під час родів. Аборт - це холоднокровне вбивство ні в чому не винної беззахисної дитини, за яке слід саджати на довічний термін у в'язницю, без права на помилування.

• Подобається Подобається x 4
  10. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

А якщо в дитини немає шансів вижити(якщо в неї якась патологія)і це може зашкодити її матері,то що тоді робити?Ставити під загрозу життя жінки?

11. eLuna

eLuna Member

знаєте я з таких людей, що якби я не могла повноцінножити через хворобу, чи жила гірше собаки...я б краще вмерла, бо то не життя! Навіщо прирікати дитину на муки?

12. ABDURAKHMAN

Таке трапляється не так часто як би це хотілося чути лікарям-абортологам. Аборт - це вбивство. Лікарі що здійснюють його - вбивці.

13. XrustunkA

Але трапляється.
    Особисто я,лише в таких випадках за аборт.

14. eLuna

eLuna Member

ABDURAKHMAN я не є прихильником абортів, але будьте реалістом!!! Ви так говорите бо вам ще не траплялась біда. Кожна жінка може вважати це вбивством...але якщо вона буде згвалтована, без підтримки,чоловіка,батьків і фінансів то з її боку рішення в користь Аборту це є найрозумніший вибір.

15. ABDURAKHMAN

Якщо вона не хоче цієї дитини то нехай віддасть в дитячий дім. Для чого її вбивати, в чому вона винна?

Чому на вашу думку в жінки що зробила аборт виникають ВЕЛИЧЕЗНІ проблеми з народженням 'бажаної' дитини, або взагалі жінка стає безплідною?

16. XrustunkA

17. ABDURAKHMAN

А тому що народження дитини це не просто зустріч сперматозоїда з яйцеклітиною під час якого відбувається запліднення.
    А це є Божа Благодать яку отримує подружжя. А після Тяжкого гріха - аборту Бог не посилає більше дітей.

---------- Додано в 01:58 ---------- Попередній допис був написаний в 01:56 ----------

це вже справа сумління батьків.

18. XrustunkA

Насмілюсь запитати як би ви в такому випадку поступили?

19. ABDURAKHMAN

я проти абортів. ІМХО

20. Лікарі можуть помилятися.

Це не виправдання. Фінанси і підтримка можуть з'явитися. А якщо одразу після народження дитини не стало фінансів? Її теж убивати, бо нема за що утримувати?

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)