Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Доречі, якщо жінка зробила аборт, то перший, хто винен, це чоловік.

• Подобається Подобається x 8
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Не завжди....вважаю що вина однакова....

• Подобається Подобається x 2
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

саме то є позиція церкви, ну ясно якщо скривала....чоловік не знав....

4. Ірена

Ірена Well-Known Member

якось на початку нашого спільного життя, вже друий чоловік мені вякнув, що він, бачте, не готовий мати дитину...
    я відповіла, що поки він готуватиметься, то якщо дасть Бог - дитина народиться.
    два рази на одні граблі:nea:

• Подобається Подобається x 5
  5. Марусино

Марусино Well-Known Member

почему вообще мужчина говорит так уверенно об абортах? никогда не доведется попасть в сложнейшую ситуацию, болеть, рожать, решать и тыды. Смысл говорить?

6. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я, власне, наразі проходжу підготовку для роботи у пораднях. І язиком я не плескаю. Сама того, звичайно, не робила і ніколи не буду (тільки не пишіть про "не зарікайся"!), але знаю, що в моїй сім"ї це мало місце і не один раз...знаю, що було після цього з моєю сім"єю...знаю, що переживала я, коли дізналася.

• Подобається Подобається x 7
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

У випадку, коли жінка стверджує (див. вище), що аборт - не вбивство я цьому не вірю.

Не може бути там душевних ран. Вона ж не вбила людину - звідки в Марусино будуть рани? Чого буде мордуватись?

Може тому, що йому не байдуже, що буде з його дитиною?

• Подобається Подобається x 6
  8. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

До народження дитини я таки десь допускала думки про аборт, а мій чоловік категорично був проти завжди,
    рішення як родити, де, всі проблеми ми переживали спільно, і неспав він і не спить досі по ночах, і тішимось думкою про наступних дітей разом,
    може біля вас немає справжнього мужчини?

• Подобається Подобається x 11
  9. Марусино

Марусино Well-Known Member

мой абсолютно точно также. Я не об этом.
    Просто зачем мне доказываать что-то, если самому в жизни даже невозможно это прочувствоваать, понять. С женской точки зрения. Почему женщины делают аборты. Это если хороший мужчина рядом, а если как обычно?

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А хто Вас примушує вагітніти від "нехорошого"?

Якщо Ви про того, хто поруч, такої думки, чому Ви з ним взагалі?

• Подобається Подобається x 4
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

добре:agree: всі заспокоїлися....
    а тепер подумайте, як саме і яким тоном ви радитимете жінкам. якщо постійно в такому дусі як зараз - то ніц у вас не вийде...
    є жінки, яким потрібен "холодний душ", але є і такі, що їм це не поможе, а обізлить...
    шукайте підхід до людей, раз вирішили цим займатися.

• Подобається Подобається x 13
  12. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

згідна з кожним словом :good:

• Подобається Подобається x 7
  13. tslezinska

Ну, форум то одне, а конкретні люди-зовсім інше, і я чудово усвідомлюю різницю. Тут ми ведемо, можна сказати, баталії, а там розраджують і допомагають.

• Подобається Подобається x 3
  14. Ірена

Ірена Well-Known Member

чому баталії? і чи видумаєте, що на форумі не живі люди, а машини-програми?
    не кажіть так.

• Подобається Подобається x 2
  15. tslezinska

Я не знаю вас особисто, а ви мене. Контакт очі-в очі - це зовсім інша річ. Мої висловлювання тут часто є/можуть бути різкими, але в житті я абсолютно врівноважена людина. Просто в кожного є свої принципи, і для мене питання абортів є якраз отим принципом...

• Подобається Подобається x 6
  16. Peri

Peri Well-Known Member

Проти.
    Зі сторонниками абортів готова поговорити років так через 20-30.
    з повагою,Р.

• Подобається Подобається x 12
  17. Яруська

Яруська Well-Known Member

Проти!!!
    Треба до того думати...або замість того:mocking:

18. Окультист

Окультист Well-Known Member

Якщо аборт роблять через чиєсь не бажання застосовувати контрацептиви, то я проти цього - це дійсно злочин через людську дурість, але якщо є медичні покази, або дівчина є жертвою ґвалтівника, то я за. Наведу досить цікаву інформацію про ставлення окремих представників Церкви до аборту:
    "У Бразилії церква виступила проти аборту 9-річної дівчинки
    4 березня, 22:11

Життя понад усе
    У Бразилії католицька церква виступила проти аборту дев'ятирічної дівчинки, яка стала жертвою сексуального насильства.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, дев'ятирічна мешканка міста Алагоінья на північному сході країни нещодавно поскаржилася на нездужання і біль в ділянці живота. Медогляд показав, що вона перебуває на 16-му тижні вагітності і має народити близнюків.

За даними поліції, дівчинка з шести років періодично зазнавала сексуального насильства з боку вітчима.

Побоюючись за її життя, медики виступили за переривання вагітності. Однак католицькі священики після зустрічі з її родичами наполягли на продовженні вагітності. Більш того, вони пообіцяли при необхідності звернутися в судові інстанції, і таким чином перешкодити аборту.

"Ми визнаємо несправедливий характер цієї вагітності, але ми повинні рятувати життя", - заявив місцевий архієпископ Жозе Кардозу Собрінью.

Зазначимо, бразильське законодавство забороняє аборти, але у разі загрози життю і здоров'ю матері робить виняток."
    Далі на польській продовження:
    "Acybiskup archdiecezji Olinda i Recife w brazylijskim stanie Pernabuco obłoży ekskomuniką lekarzy, którzy przeprowadzili zabieg usunięcia ciąży na 9-letniej dziewczynce. Kościelna kara spotka też matkę

Sprawa wstrząsnęła Brazylią. Dziewczynka była w ciąży bliźniaczej od czterech miesięcy. W ciążę zaszła w wyniku gwałtu.

Niedoszły ojciec - ojczym dziewczynki - siedzi w areszcie. Ma 23 lata, a swą przybraną córkę molestował seksualnie od 3 lat. Policja podejrzewa, że gwałcił także 14-letnią niepełnosprawną siostrę dziewczynki. Grozi mu kara 15 lat więzienia.

Aborcja jest w Brazylii legalna, ale jedynie w przypadku, gdy jest wynikiem gwałtu lub gdy istnieje zagrożenie dla życia matki. Lekarze zdecydowali się na usunięcie ciąży, gdyż obawiali się, że dziewczynka nie przeżyje porodu.

Kościół potępił zabieg. - Prawo boskie jest ponad ludzkim. Jeśli prawo ludzkie stoi w sprzeczności z boskim, nie ma żadnej wartości - powiedział arcybiskup Jose Cardoso Sobrinho występując w telewizji Globo. Przemawiając w telewizji na żywo ogłosił też, że matka dziewczynki i lekarze zostaną obłożeni ekskomuniką.

Aborcja dziewięciolatki to nie jest jedyny taki przypadek w Brazylii. Według telewizji Globo na południu kraju do szpitala została właśnie przyjęta 11-latka w ciąży z 51-letnim przyrodnim ojcem. Sprawca tego gwałtu sam oddał się w ręce policji."
    Зміст зазначеного:
    Архієпископ хоче накласти екскомуніку на лікарів та матір. На його думку Боже право повинно бути понад усе, і якщо людське право суперечить Божому, тоді воно (людське) нічого не варте.
    Амінь:) Для таких архієпископів одні ліки добрі - гільйотина. Всім плювати на те, що дівчинка помре розом із тими, кого вона в собі носить.

19. tslezinska

А чому помре? Якщо вона перебуватиме під пильним наглядом медиків, якщо (а його доведеться зробити, бо двійня) їй зроблять кесарів розтин, то ніхто не помре. 1. Молодий організм має надзвичайні регенеративні здібності. 2. Думаю, організм цієї дівчинки дасть більше сили малюкам, аніж організм 35-річної жінки. 3. Дитяча психіка достатньо лабільна, аби згодом цей інцидент влігся в пам"яті. Гвалтівника вона добре знала, тим більше, це тривало вже понад 3 роки. Дітей, думаю, всиновлять або віддадуть до притулка. 4. Якщо дівчинка в 9 років спромоглася завагітніти, значить, в неї організм готовий до репродукції, адже місячне починається саме з репродуктивною метою.
    А тепер подумаємо: чи дійсно існує така небезпека для її життя, чи краще вбити 2 дитини, які, між іншим, вже достатньо великі (16 тижнів: дитина має всі органи, чує звуки ззовні, має розвинену міміку, смокче палець тощо).

20. Зануда

Зануда така зануда

Гільйотина була би добра для того, хто гвалтував дитину напротязі років. 15 у в"язниці? ТО МАЛО!!! А дівчинка достатньо пережила і без аборту - невже ви думаєте, що на 4 місяці вагітності аборт був би для неї безпечнішим ніж кесарів розтин наприкінці доношеної вагітності? Часто дорослі, фізіологічно сформовані жінки після аборту не можуть більше народити, а ви кажете...

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)