Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Cifalius, наведіть, будь ласка, цитату...В гілці про контрацепцію я писала про ОК. Якщо маєте на увазі мою перепалку з Уляною, перечитайте ще пару разів...
    Навіть церква зараз набагато лояльніше ставиться до презервативів, оскільки це є бар"єрний, а не абортивний контрацептив.

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Колись ще в підлітковому віці по кусках в, пардон, виходку (не було тоді туалетного паперу, стару пресу з цією метою використовували) прочитала в старому радянському журналі оповідання, котре запам'ятала на все життя. Тепер хвилин 10 гуглила, але таки знайшла.
    Наталья Суханова. Делос.
    Хоча мені здається, в паперовому варіанті воно було більшим.

• Подобається Подобається x 10
  3. Марусино

Марусино Well-Known Member

ненароджена дитина - вона є ненародженою. Вона не вийшла навіть в світ цей, вона навіть не розвинулась до плоду. Ембріон чи як звуть це... Є якийсь закон медицини, що дщо 12 тижнів не вважається ембріон ЛЮДИНОЮ. Тому й це не є вбивство. Тому й дозволено аборти.
    А взагалі то....дуже багато випадків, кожен тре розглядати окремо, бо доля людини - то складна річ, явище.

4. nata-k

nata-k Well-Known Member

Це не закон медицини, це юридичний закон.
    З біолого-медичної точки зору, дійсно, до 12 тижнів є ембріон, потім плід. Бо до 12 тижнів формується плацента. Тому й аборт на пізніших термінах дуже небезпечний для жінки.

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Мабуть і я запам"ятаю...

Хороша ментальна контрацепція, між іншим...

• Подобається Подобається x 2
  6. tslezinska

Отожбо, через отакі переконання маємо таку божевільну статистику по абортах; саме з таким переконанням лікарі "заспокоюють" сумління жіночок, яким "ще не час" або "та скільки їх плодити вже можна"; з такими ж словами мати тягне дочку на аборт, бо чоловік її алкоголік і "той виродок мені не потрібен"...так переконують нас політики-демократи, і більшість знаходить в тих навіюваннях самозаспокоєння, бо ж усе законно, бо ж нема ще плаценти, бо то ще не є людина...
    Хочу розказати випадок, про який почула на днях. Жінка вже на 6-му місяці, в сім"ї почалися проблеми, чоловік загуляв-запив...мати тої жінки дивиться на то все і одного дня привозить доню в Інтерсоно, просить лікарів, аби ті переконали дочку, що дитина в неї даун...і жіночці роблять аборт! Я не буду говорити зараз про те, що вона мала б опиратися і тікати звідти світ за очі...мабуть, вона була дуже залежна від мами...але, чесне слово, я б не хотіла мати таку маму!

• Подобається Подобається x 8
  7. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

В мене ще гірша ситуація була, правда не з мамою, а з чоловіком. Просто передумав мати дитину... От так просто, на 7 місяці вагітності він взяв і передумав. Домовився, поза мої очі, з лікарем, що той вб'є мою дитину.... А мені розповів про всі перспективи мого майбутнього життя, якщо у мене ( у нього) не буде дитини.... Та я вистояла, змогла його переконати.

• Подобається Подобається x 8
  8. Марусино

подождите. Но ведь есть куча миллионы случаев, когда аборт просто необходим! И тут сам Господь вступится! Ибо вообще, в целом - всё Его рук дело, грубо говоря. Как Бог написал, так и будет по жизни у человека.
    Куды деть малолетних мам, 12-15 лет, им рожать-воспитывать? а если они не хотят, да не то что не хотят, а ненавидят! Или детей наркоманов - если заведомо известно, что будет патология, или сами мамаши не желают. Вы поймите, что когда ребенок нежелаем, ему же только хуже будет! зачем нам такие дети? зачем вообще такие дети? которые уже с детства будут нести этот бред в себе... Хотя...я уже выше ск5азала - каждый случай рассматривать в отдельности! так просто общо за всех не скажешь! /Даже ребенок-отказник, родившийся с абстинентным алкогольным синдромом, имеет будущее.

• Подобається Подобається x 1
  9. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я проти абортів в будь-якому випадку.

• Подобається Подобається x 5
  10. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Ви мені вибачте, але я дуже сумніваюся, що Господь після аборту погладить жінку по голівці...

• Подобається Подобається x 9
  11. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

:hang1: хоч в це релігію не вплутуйте, це вже занадто, цією фразою що завгодно прикрити можна, і звичайне вбивство дорослої людини так само. Може і Холокост його рук справа :n:

• Подобається Подобається x 10
  12. tslezinska

Якщо ви вже тут про Бога згадали...я б радила вам сходити до церкви і розпитатися священика, як церква ставиться до аборту і що Біблія про це каже. Наскільки я знаю, жінку після аборту не допускають більше до причастя. Аборт вважається смертним гріхом.
    Цитата з Біблії, зміст, думаю, буде цілком зрозумілим:
    «Дочки єрусалимські, не плачте надо мною, а плачте над собою і над вашими дітьми! Бо ось настануть дні, коли скажуть: Щасливі неплідні та й лона, що не родили і груди, що не годували». (Лк 23, 28-29).

• Подобається Подобається x 3
  13. Марусино

да знаю, в еврейскую общину ходила. Там не то чтоб аборт осуждается Иешуа...да что об этом говорить. Я не о том.
    И не о том, Господом ли написан Холокост и всё подобное. Человеку всегда дается Им выбор, вы сами знаете. Но в конечном итоге все равно все происходит по Книге Жизни. Чи не так? я про це кажу, вірніше, лише згадую.

вам не спадало на думку, що то є прописаний "сценарій" життя? І аборт може бути у тому сценарії!

говорить "я не одобряю аборт в любом случае" - недалёко как-то. Мы живем в современном мире, и есть случаи, которые просто необходимо рассматривать и решать в пользу аборта. Вы, видимо, с подобным не сталкивались просто.
    а считать, к примеру, больную по показаниям женщину преступницей только потому, что она сделала аборт - глупо.

14. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

"сценарій життя" це дерево виборів. і куди ми підемо на кожному перехресті, залежить тільки від нас. а вже потім, залежно від того вибору, вимальовується все решту.

• Подобається Подобається x 7
  15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  16. tslezinska

Дуже наглядне відео для тих, хто стверджує, що до 12 тижнів то "не людина", що нема плаценти і що це все законна чи то пак Божа воля.
    http://www.youtube.com/watch?v=aO6YpBxrRbE&feature=related
    Розказує Бернард Натансон, колишній аборціоніст, який зробив понад 60 тисяч абортів, а потім очолив організацію по боротьбі з оними. Слабонервним не дивитись!

• Подобається Подобається x 7
  17. Марусино

я не против, что уже людына. Дело в том, КАК воспитают и как будет расти эта людына. Главное для человека - мать, родители. Если у физиологической матери нет абсолютнейшего желания ни вынашивать, ни рожать, ни растить, ни воспитывать. Отдавать в детдом? Так только будет хуже. Вся мировая история тому свидетельство.

• Подобається Подобається x 1
  18. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Думаю це вибір самоі людини,а щоб забороняти аборти....

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну та, ну та.... а може воно буде нещасливе? краще вбити, нє?

• Подобається Подобається x 5
  20. Марусино

воно апріорі БУДЕ нещасливе.
    А про "вбити" - не надо утрировать, никто никого не убивает.

а де твій аватар? :)