Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт

"Росія займає одне з лідируючих місць у світі по кількості абортів. Причому перервати вагітність можна і на великих термінах - до 22 тижнів. Через нашу лікарню проходило багато пацієнток....
    Навіть 10 тижневий плодик - це вже маленька людина, із ручками-ніжками. Оце ручки таніжки ми збираємо у тази, а потім банально виливаємо у каналізацію, або сміттєвий контейнер.
    Дещо, зокрема ембріони, після аборту забирає Московський інститут біологічної медицини, який очолює професор Сухих. Там саме створюють препарати для омолодження. Ще раніше по-бартеру - в обмін на холодильники - абортну кров і плаценту забирали французи.Це як висловитись нашу "сировину" використовують у парфумерії і лікарській промисловості" - скорочене інтервю лікаря одної з московських клінік- Знаєте, ще не дуже давно, аборти дозволяли робити до 26 тижнів. І тоді дійсно на світ могла зявитися жива дитина. Не будеш цю дитину вбивати?!
    Вибрали найгуманніший спосіб - поміщали плід в холодильну камеру. Деякі найбільш живучі вмирали на протязі доби.
    Зараз штучні роди дозволені до 22 тижнів. Дітей дістають мертвими, бо вбивають їх перед тим...."

2. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Що ви хочете довести? Що смерть це краще аніж життя в дитячому будинку? Думаю, що вихованці дитбудинків не поділяють вашу думку. Кожна жива істота хоче жити і не потрібно позбавляти її цього шансу без серйозних на то причин.
    Яскравий приклад жіночої логіки і жіночої послідовності поглядів. Так у вас "рука бы не дрогнула" чи ви "ТОЛЬКО за воспитательные меры" ?
    А показали однобокість своєї позиції.
    Я, на відміну від вас, взагалі проти покарань і жінок і чоловіків. І для того щоб нікого не карати - то просто не потрібно робити абортів, а дати можливість жінці вирішувати долю її дитини після народження.
    Знову: за рибу - гроші!
    А якщо жінка не має можливості виховувати дитину? Тоді що?
    Ще раз хочу повторити: дитячі будинки не у нас були придумані, і придумані були не вчора. існують вони в різних країнах і довели свою ефективність. Це, звичайно, не означає, що виховання дитини в дитбудинку є нормою.

3. zet

zet Дуже важлива персона

Нерожденный - это не умерший. Его просто не было и все.

Это и есть кара. Родить, чтобы отдать. Рожают для того, чтобы любить и растить и не для чего больше. Если хотите, чтобы рожали, то обязательно придумайте меры для достойного финансирования мамы с ребенком, иначе подход только однобокий. Раз вместе "делали" жизнь, то и отвечать за нее должны вместе. Если нет мужской ответсвенности, то не будет и женской.
    То пусть не рожает! Одно дело, когда ребенок попал в беду, но совсем другое, когда его для горя и на свет произвели. А то у государства денег для детдома хватает, а для мамы-одиночки что-то не очень. Вы своих детей попробуйте сами отдать в детдом, может тогда поймете что именно вы предлагаете. (А может жена вам объяснит)

4. KabMiner

Тут ми повернулися до старої теми: що вважати початком життя? Я вважаю таким моментом момент зачаття. Наскільки я знаю, цю ж думку поділяють і представники духовенства більшості традиційних для нашої країни релігій.

Для чого народжують? - Ну, тут може бути багато субєктивних думок, одну з яких висловили ви. А обєктивна думка тільки одна: народження дітей існує для продовження життя популяції (раси, народу, роду і т.д.).

Держава ніколи не замінить чоловіка в сімї. Це прописна істина яку потрібно завжди памятати. І заробляти гроші для сімї повинен чоловік (чи подружжя разом), а не держава. Роль держави в тому, щоб потурбуватися про дітей виховання яких не може бути забезпечено батьками. А такі діти завжди були і будуть.

То пусть не рожает! Одно дело, когда ребенок попал в беду, но совсем другое, когда его для горя и на свет произвели. А то у государства денег для детдома хватает, а для мамы-одиночки что-то не очень. Вы своих детей попробуйте сами отдать в детдом, может тогда поймете что именно вы предлагаете. (А может жена вам объяснит)[/QUOTE] Ну, от! Блін, я починаю сумніватися, що ви жінка! Ну, що означає "пусть не рожает"! а якщо завагітніла? Чому ви залишаєте для жінки тільки один вибір - аборт?

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

KabMiner, ви не зрозумiли zet, вона ж не пропонує що всi жiнки мають робити аборти. Її позицiя полягає в тому що аборт це i є вибiр. Тобто не вiдбирати у жiнки вибiр чи народжувати чи робити аборт. Якщо заборониться аборт то з вашої ж цитати "Чому ви залишаєте для жінки тільки один вибір - аборт?" Можна сказати те саме вам: Чому ви залишаєте для жінки тільки один вибір - народжувати!
    Я особисто аборту б не зробила, але вважаю що вибiр має бути.

6. zet

zet Дуже важлива персона

Так, я саме право вибору маю на увазі. Він має бути, бо жінка народжує дітей не заради підтримки популяції, то не мета, а наслідок.
    Мета - це щасливе материнство й щасливе дитинство. Бо люди вимірюються не поголів'ям, а якістю. Люди повинні виховуватися порядними й розумними, щоб життя розвивалося далі.. Ми з Кабмінером ніколи не зрозуміємо один одного, бо у різному вбачаємо мету.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як на мене дивна думка.
    Перефразую:
    Кожна жінка має право здійснювати вбивство дитини - це її вільний вибір.
    Чоловік - ні, бо хай навчиться перше народжувати.

Що далі?

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А давайте підійдемо з іншого боку. Жінка - людина? Так.
    Вона має право на життя? Так.
    Вона має право прожити його так, як вважає за потрібне? Так.
    Зачаття не є обмеженням прав жінки на те, як їй жити (якщо вона не хоче народжувати. Я вже мовчу про ситуації, коли жінка ризикує власним життям при пологах)? Так, є обмеженням.
    Чи повинна жінка жертвувати СВОЇМ життям заради іншого життя?
    Чи варто жити імбецилам?
    Що краще - взагалі не з"явитися у цьому світі чи з"явитися заради мук?

Можна продовжувати.

Я не знаю відповідей на останні запитання.

9. zet

zet Дуже важлива персона

Не только это. Ребенок должен знать, что он появился на свет желанным ребенком. Ситуации жизненные могут быть всякие, но в этом он должен быть уверен.

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Степаничу, а що таке обмеження Ви хоч знаєте?
    Якщо людина вбиває людину, то Вона може бути вільною? Хе... Вибачте, Ви наївні, як личинка. :) А Ви ніколи не чули про ПАС?

Людина в грісі ніколи не може бути вільною, ніколи.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Степаничу, у Вашому попередньому пості Ви намагались вибрати між вбивством і комфортністю жіночого життя.

12. Степаныч

Не хочу сперечатися по поводу наївності. Повірте, Ви програєте!!!

А що таке "ПАС"??? Дійсно, не чув!

Запитання: Життя повинне бути КОМФОРТНИМ! Так! Але чи ЗАРАДИ ІНШОГО ЖИТТЯ НЕОБХІДНО ЖЕРТВУВАТИ СВОЇМ!!!???

13. Mariya

Mariya Well-Known Member

Прочитала я пости і в мене є пропозиція до Миха і КабМінера. За власні чи пожертвувані гроші відкрийте центр для вагітних і мамів одиначок і такий центр, де вони можуть спокійно дитину виносити і хоча б народити (це до Миха). Щоб в такому центрі жінка могла нормально жити, а фахівці з того центру допоможуть їй знайти роботу, помешкання і допоможуть морально. А Ви, КабМінер, створіть вдома дитбудинок сімейного типу, де кожну дитину будуть любити як рідну. От тоді в жінки, яка завагітніла, буде альтернатива аборту. Тоді буде місце, де вона перебуде вагітність, народить дитину і або буде сама собі раду давати, або віддасть дитину в такий дитбудинок сімейного типу. Ну, а до того моменту Ви не маєте права говорити щось про те, що в жінки є вибір тоді, коли його нема.

• Подобається Подобається x 2
  14. Mariya

Mariya Well-Known Member

Тут в Америці є в кожному містечку такі центри. І постійно по телевізору, радіо, в газетах говорять таке: "Ти завагітніла, ти не знаєш що робити, ти розгублена. Не бійся, ти в тому світі не одна, подзвони за телефоном (000)-000-0000 і ми тобі допоможемо, ми переконаємо тебе не робити аборту і забезпечимо тебе дахом, їжею і увагою". Щось не чула про подібні центри у Львові.

15. KabMiner

Цікаво спостерігати як окремі форумчани розказують про право жінки на аборт. Панове, ну для чого ховати зміст за різного роду іншомовними словами? Давайте скажемо чесно:
    Жінка має право на вбивство своєї дитини!
    Ви справді так вважаєте? У мене от інша думка: я вважаю, що дитина (навіть ненароджена) не є приватною власністю жінки, а є людиною, а отже має всі права людини, у тому числі і право на життя. Тому позбавляти її цього права - кримінальний злочин, який назвивається вбивством. А за вбивство у нас передбачена відповідальність.

Це ваша субєктивна думка. Правда ж полягає в тому, що у всіх живих істотах закладено інстинкт продовження роду і вони керуючись ним продовжують життя своєї популяції. це стосується не тільки людей.
    Життя може продовжуватися і розвиватися навіть якщо люди не виховані порядними і розумними (про порядність у тваринному світі я вже не говорю).
    А вимірюються люди спочатку поголівям, а вже потім якістю (як це може неприємно усвідомлювати). Може бути поголівя без якості, а от навпаки не буває (сумно,але це так).

Степаныч, подаю свої коментарі прямо у вашому пості.
    Все про що ви пишете в Україні є. Можливо не так я ви це уявляєте, але є. Центри де жінка може народити дитину називаються пологовими будинками - вони в Україні є. Шукати роботу допомагають центри зайнятості. Дитячі будинки сімейного типу в Україні також існують і не є чимось надзвичайним, так само як і державні. Тому в жінки завжди є альтернатива здійсненню аборту.
    Але наявність альтернативи зовсім не гарантуватиме відсутність абортів. В кожного вбивці є альтернатива - не вбивати. Але уявіть собі що було б, якби заборони на вбивства не було?

16. Степаныч

Де Мартіні!!! Мені штрафні очки, а Миху!!!:D

Я знаю, що СВОБОДА однієї людини закінчується там, де її реалізація призводить до обмеження прав іншої людини.

ТАк що таке ПАС?

"Жінка має право на вбивство своєї дитини!"
    КабМінере, ми пішли по колу!

17. Mariya

Mariya Well-Known Member

Офігіти можна, КабМінер, я говорю про те, що жінки не вагітніють спеціально тільки для того, щоб аборти робити, це в них не хоббі. Вбивства заборонені, але все одно людей вбивають. Центри зайнятості, пологові будинки, що Ви несете????? :ireful1:

18. zet

zet Дуже важлива персона

Кабінер, до жінок відноситься просто як Гітлер до євреїв. Тих на добриво пустили, а тут жінки тільки для зросту популяції. Замість того, щоб жінкам дати можливість виховувати своїх дітей, то пропагадується їх кудись здавати на державні кошти.

19. KabMiner

А від чого офігіти? - Я пишу про прозу життя, від чого тут офігіти? І аргументація у вас дивна: "Вбивства заборонені, але все одно людей вбивають." - то що, треба дозволити вбивства?:confused:

У вас таки пробеми з аналогіями: то "на добриво" чи "для зросту популяції" бо то ж абсолютно протилежні процеси.

Дитбудинки я не пропагую, просто довго і безуспішно пробую вам пояснити, що альтернатива абортам існує.

То ви погоджуєтеся з виділеним твердженням?

20. zet

zet Дуже важлива персона

KabMiner, альтернатива это предохранение. Планировать же рожать или нет все равно будет только женщина, а зависеть это будет от того какой мужчина с ней рядом. А если она осталась сама со своей проблемой, то и решать ее будет сама.
    Женщина детей не убивает, она иногда отказывается их рожать. Это не одно и то же. И это право выбора у нее было все века и не в ваших силах его забрать, что бы вы тут не писали.

а де твій аватар? :)