Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. парабеллум

парабеллум Active Member

Відповідь: Аборт. За та проти.

Сильно зказала. Єдине що не сподобалось так це про таблетки що треба вшивати під шкіру. Простіш презирвативами користуватись чим звертатись до хірургічного втручання.
    Ще трохи про культуру. В наші часи жінки стали надто легкодоступні. Колись щоб довести жінку до ліжка треба було добряче постаратись. Як приклад можу навести Грузію . Там частково ще живі традиції. Грузинська жінка дорожить своєю честю. Звідти певно любов грузинських джегітів до порівняно легкодоступних українських жінок.

• Подобається Подобається x 5
  2. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

то ще одна Україна!

• Подобається Подобається x 2
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Так є ж і простіший варіант - перерізати спермокорд і крапка. Від такої процедури хлоп вже годен на другий-третій день. І клопону нема на всю освашуся жізнь!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

а ше можна краник поставити. Хочеш - в одну сторону, не хочеш - в другу.

• Подобається Подобається x 1
  5. coolzak

coolzak Well-Known Member

А ще краще взагалі відрізати по самі я..я

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

краща половина людства вас не схвалить.

7. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

не знаю як там краща половина... але я теж проти :beee:

8. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

Скажу вам одне - чоловіки у цій темі прав не мали і не матимуть....аж допоки пані Еволюція не дозволить їм вагітніти і народжувати!!!

• Подобається Подобається x 3
  9. Боже, ужас какой.
    Смотрела я фильм - самые крутые ужастики отдыхают. Эти врачи, наверное, звери. Ничего. Их в Аду так же будут на куски рвать, имхо.

10. nata-k

nata-k Well-Known Member

Рибко, а до чого тут лікарі? Я не зрозуміла...
    Рішення робити аборт приймають не лікарі, а батьки дитини.
    Аборти на великих термінах робляться тільки з обгрунтуванням. Найчастіше - це наявність у дитини важких вад розвитку.

• Подобається Подобається x 5
  11. К тому, что у этих врачей уже не всё в порядке с психикой, имхо. И они тоже будут отвечать за это на том свете. Я считаю, что эти люди уже являются потенциальными убийцами и насильниками. Убил нерождённого - и рождённого в таком случае убить - раз плюнуть. А что такого? Сколько таких примеров с животными: издевается над животными - потом уже и над людьми. Психика нарушается по любому. Нормальный человек не будет отрывать руки-ноги, ломать хребет, раздавливать голову. И не говорите мне, что это ЕЩЁ не человек. Он шевелится, дышит, хочет жить - у него уже есть душа.

• Подобається Подобається x 6
  12. Ассоль

Ассоль Member

А знаєте, цю тему вже чимало раз обговорювали на різних форумах і не тільки..
    Мене дивувало завжди одне: більшість виступає проти абортів. У випадку, коли аборт робить неповнолітня, кажуть - "а головою треба було думати раніше, а не іншим місцем" і т.п... А я бачу ще одну сторону ситуації.. І розумію, чому деякі дівчатка/жінки роблять ті аборти.. Коли жінка (а особливо молода дівчина) все ж вирішує народити дитину, чи багато людей її підтримають? Скажуть: "яка молодець! Вирішила залишити дитину, вирішила дати нове життя, не зважаючи на можливі труднощі"?? Більшість будуть за спиною (і добре, якщо тільки за спиною) обмовляти ту жінку, а дитину називатимуть безбатченком і т.п... Не кожна жінка здатна витримати таке.. Тому ідуть і роблять ті аборти..
    В першу чергу слід міняти суспільну свідомість, а тоді вже когось засуджувати...
    П.С. Говорю про випадки абортів, вчинених неодруженими та неповнолітніми.
    П.П.С. Я проти абортів.

• Подобається Подобається x 4
  13. Правильно говорят. В 15 лет учиться надо, а не ноги расставлять, понимаете. С другой стороны, это говорит о недостатке воспитания. Хотя я родителей не виню. Есть такие девки, которым хоть кол на голове теши. Это уже не исправишь. Натура такая гулящая. Мне жалко их бедных родителей.

А кто виноват в том, что она забеременела? Сама и виновата. Я не говорю про изнасилования.

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Олю, ти занадто категорична.Я теж проти абортів, але в житті бувають різні випадки і я б не стала засуджувати таких жінок.Права у мене такого немає.Говорити легко, а не дай Боже. опинитися в такому становищі коли необхідно прийняти рішення, хто зна.....Все буває...

• Подобається Подобається x 4
  15. Мы говорим об общей тенденции, а не об единичных случаях.

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Знала б ти , скільки таких

17. Чупага

Чупага Well-Known Member

Вибачте за вторгнення.:blush:
    Напишіть хто знає всякі народні й бабчини способи запобігання та контрацепції ай і далі.Без лікарів воно не багато краще ,або ще гірше роблять.

18. Я понимаю. Но лично совсем не понимаю тех, кто беременеет в 15-16 лет. Я НЕ ПОНИМАЮ. И ещё не понимаю такого: тут некоторые писали, что если нежеланные дети окажутся в детдоме, это будет плохо. У меня вопрос: неужели они всю жизнь будут бедные и обездоленные? Сколько известно случаев, когда детдомовцы ставали известными богатыми людьми: певцами, актёрами, бизнесменами...

Ага. Зато у наших учёных есть право потом рассказывать: ай-яй-яй, какая плохая демографическая ситуация в Украине!

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

та яка різниця хто що скаже??? в радянські часи панувалала ідея атеїзму, то що відмовитися від Бога, бо що ж тоді люди скажуть...??
    мене вбиває те, що люди починають осуджувати, бо вони роблять чи не більший гріх, ніж ті, кого вони осуджують... є право конструктивної критики, але не право осуду!
    ми відповідаєм перед Богом, а не перед людьми...
    і осуджувати те чи був аборт чи його не було - ніхто не має права, розсуджує тільки Бог...

• Подобається Подобається x 7
  20. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Щось ви, Рибко, аж занадто категоричні.
    Я проти абортів і теж не бачу нічого хорошого в тому, що дітей народжують діти.
    Але так категорично їх засуджувати і тикати пальцем не можна. Це ще одна причина, що малолітнім і одиноким матерям часом легше зробити аборт, ніж витерплювати тикання пальцем і засудження навколишніх "добрих" людей.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)