Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Аборт. За та проти.

Зет, irka-shkirka вже Вам те, що я хотіла сказати, сказала . А я ще додам. Як би хто тут не крутив і не доказував, але зародок в утробі матері - то є живий ЛЮДСЬКИЙ організм, нехай ще не до кінця розвинений. І абортуючи його, ми його вбиваємо. Просто сторонники абортів хочуть виправдати свої дії і будуть щоразу придумувати більше аргументів, аби доказати, що нема чого галасувати, бо таки то ще не людина. А що? Може ще тварина, яку вбивати можна? ;) Хоча в Америці вже за навмисне вбивство тварин судять.
    І чи ми віруючі, чи невіруючі, що то має до річі? Ще не знаю ні одної країни, де би вбивство людини не каралося законом. Тому на цій гілці так довго і воюємо.
    Одного разу тут побачила як була показана реальна картина зроблених абортів. На великому участку землі перед містом був цілий "цвинтар". Певно десь пару тисяч, а може й більше маленьких білих дерев"яних хрестиків. І посередині стояв великий щит, на якому була написана цифра зроблених за рік в Америці абортів. Картина, скажу Вам, була не для слабонервових. Думаю, багато стронників абортів від цієї наочності "вздрогнули"....

• Подобається Подобається x 11
  2. Mariya

Mariya Well-Known Member

Люди, тут Мавка черговий раз задає запитання

може таки хтось на нього відповість?

• Подобається Подобається x 1
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Я не відповім, бо не знаю, як довго та яйцеклітина запліднена, як її заморожують. І думаю, Маріє, що Ви усвідомлюєте, що абортують не запліднену яйцеклітину, а вже 12 тижнів - то вже подоба людини. :sad:
    Розповідала одна клієнтка наша, що її братова мала викидні в 5 місяців. І тут віддають батькам хоронити. Казала, що лежало, як маленька лялька "пупсік".
    А що говорити, як роблять аборти і пізніше, ніж 5 неділь? ;) Ще в Україні колись чула від одної:"Так можна ещё подольше пожить, не предохраняючись!"

4. irka-shkirka

irka-shkirka Member

А як людина в літаргічному сні, а як зможуть заморожувати людину, а як... Ще багато таких а як. Де тоді душа? Ми надто мало знаємо про душу, але я переконана, що вона є в тілі з моменту запліднення і моменту смерті. І посягання на життя є одним найбільшим гріхів. І має переслідуватись державою

• Подобається Подобається x 5
  5. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Вы имеете в виду - посягательство на жизнь вообще, или на жизнь сознательную? Мне кажется, уважаемые дамы смешивают понятия "сознание" и "душа". Первое - термин скорее медицинский (и философский), второй - скорее философско-духовный.. Первый - определяется научными методами, второй - скорее верой. :)

• Подобається Подобається x 3
  6. irka-shkirka

irka-shkirka Member

А що є свідоме життя. Як його визначити науковими методами?
    Так знову ж. Посягання на життя людини в літургічному сні - це посягання на свідоме чи несвідоме життя? Кома. Ще багато-багато прикладів. Й досі немає чіткого наукового визначення смерті. Про яку науку тут мова? Вбивати людину в комі, чи невиліковно хвору, чи безумну заборонено в більшості країн де дозволено абортів. А шансів, що людина в комі повернеться до свідомого життя непорівняно менше, ніж у ембріона, навіть якщо вважати що це "несвідоме" життя.

• Подобається Подобається x 2
  7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Олю, по-моєму, Мавка задала дуже резонне запитання, ви ж стверджуєте, що душа зявляється зразу після запліднення.

8. zet

zet Дуже важлива персона

Повторяю еще раз. Кто против, не делайте аборт и все. Или вам обязательно законодательный запрет нужен ибо вы сами за себя не ручаетесь? Остальные решат свою проблему тоже сами, как считают нужным. Вам не нравится, что все-таки делают аборты?
    Пожалуйста, воспитайте своих детей так, что б не делали. Решайте проблемы своей семьи, на своем уровне, а не пытайтесь обобщить для всех.

9. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

ага моя хата з краю...

10. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Зразу. Тому я б ніколи і не погодилася на ЕКО. Приректи на вбивство кілька дітей, щоб задовольнити СВОЮ потребу в дитині - краще тоді вже усиновити.

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

А може всі закони взагалі відмінимо-кожен живе по СВОЇЙ совісті і все ?Коли Ви будете бачити як вбивають людину на вулиці Ви пройдете мимо бо це не Ви вбиваєте і Ви би так неробили а інші що роблять то все рівно?

• Подобається Подобається x 5
  12. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Разговор пошёл уже даже и не по второму кругу, поэтому, с Вашего позволения, буду ссылаться ма уже имеющиеся сообщения. Понятие "душа" юридически и медицински не определенно.

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=226048&postcount=1066

13. zet

zet Дуже важлива персона

Благими намерениями вымощена дорога в АД.:no: :agree:
    Те церковные деятели, которые на кострах людей жгли тоже были уверены в собственной правоте и святости. А ведь просто, увы, были обычными варварами в рясе. :beee:

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

:eek:
    Упссс!

• Подобається Подобається x 1
  15. lotr_an

так з точки зору медицини ви знаєте що таке смерть, а з точки зору філософії і релігії?

16. Ksani

Ksani Well-Known Member

Мало що змінилося. варвари тепер теж впевнені у своїй правоті. Але вони не в рясах, а в халатах. І людей не палять, а вишкрібають :shutup:

• Подобається Подобається x 7
  17. zet

zet Дуже важлива персона

Так не ходите туда сами, всех делов-то. Я же уже говорила, что единственный способ - это воспитание. Все - других вариантов нет.
    А законодательно вмешиваться запретами, то это уже именно варварство, когда "благими намерениями вымощена дорога в АД".

Вон в радикально-мусульманских странах, женщине вообще тряпку на голову напялили, под замок посадили, чтоб мужиков не смущала и себя блюла. Не умеют, видно, без этого порядочных воспитывать. Так и вы туда же.

18. lotr_an

а може навпаки?

19. zet

zet Дуже важлива персона

Что, "навпаки"? Непорядочных в паранжу прячут, что ли? :)

Сначала написала и республику, но передумала. Скажем так, я встречалась с девушками воспитанными на системе только запретов. Толку с этого никакого. Как только от дома отъехали подальше, то "и тут Остапа понесло".. Не привыкли они сами за себя отвечать, не приучены. Поэтому, как только конроль на расстоянии ослабился, то как пружина выстрелили. Наши не были такими разгуляными. А эти "и Крым, и Рим, и медные трубы".
    А когда приедут родители и прийдут сразу в институт, то прятались в туалете их дочери. Они там смывали сверхъяркую косметику "а-ля, боевая расскраска индейца Джо, вышедшего на задание :) ", переодевались в более скромную одежду подружек.

Решение вопроса воспитанием более трудное и сложное, но дает хорошие результаты. Все остальное - это просто поиск легких, но безполезных путей.

20. Ksani

Ksani Well-Known Member

Я не хожу. Але від цього абортів не меншає.

А чому тоді законодавчо заборонено вбивати людей на вулиці ? Судять за вбивство згідно кримінального кодексу. А може не треба ніякого кодексу, це ж, по- Вашому, теж можна було б вихованням вирішити ?
    Вам уже кілька разів задавали це питання, дайте будь ласка відповідь.

а де твій аватар? :)