Аборт. За та проти.

Discussion in 'Здоров'я' started by Мих, Nov 30, 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 vote(s)
    45.2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 vote(s)
    30.1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 vote(s)
    24.7%
  1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Аборт. За та проти.

я спитав в однієї дівчини, що зробила аборт, без осудження, чи хтось міг знати хто б то був, хто би в наш світ народився? вона просто тихо ридала...

• Подобається Подобається x 4
  2. zet

zet Дуже важлива персона

А никто и не говорил, что женщина этому радуется, но вы точно не имели права лезть с расспросами. Вы ее ситуации не знаете, а объясняться она вам не обязана, да и не перед вами ей оправдываться.

3. lotr_an

так, чиста правда. тільки ви не знаєте тієї ситуації.

от чесно я би ввів таку систему. аборт тільки у випадку якщо в лікарню приходить батько дитини, батьки матері ну і батьки батька (звичайно якщо є такі), якщо нема то довірені особи (ну мусить в сімї бути ще люди). в крайньому випадку батько дитини мусить бути обовязково інакше аборт не виконується - якщо інше не передбачено законом.

годі вбивати українців.

4. Nata

Nata Well-Known Member

Цілком згідна! І знаєте що найстрашніше, що є сім"ї в яких аборт - це засіб контрацепції. Якби ж то можна було відслідковувати кількість скоєних абортів однією жінкою. Жорстоко звісно, але я б казала так: зробила більше ніж один аборт - насильно стерилізувати, аби не ставала більше дітовбивцею.
    Знаєте, дивно якось виходить,всі погоджуються, що суїцид це смертний гріх, але то людина сама іде на такий крок, а коли жінка позбавляє життя невинну істоту, то ще намагаються жінку виправдати.

• Подобається Подобається x 7
  5. lotr_an

якщо не помиляюся то Церква цих 2 гріхи не вибачає, тобто не дає розгрішення - у випадку суїциду зрозуміло чому.

6. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Есть такое понятие, как "свобода выбора". Аборт - очень плохое средство предохранения, но запрещение абортов ещё ни в одной стране мира не приводило ни к чему другому, как к увеличению криминальных абортов. 10 клеток зародыша не являются ребёнком, а вот брошенные дети , никому не нужные дети и безпризорные дети - являются. Для того, чтобы рождаемость в Украине повысилась - не с абортами надо бороться, а социальные условия улучшать, условия матерям да семьям создавать, деньги в страну вкачивать.

7. Nata

Nata Well-Known Member

От власне, чинячи аборт жінка не питає у своєї дитини права на такий вчинок. Де ж тут свобода вибору?
    Дозвольте не погодитися. Навіть дві клітини - це вже життя. І відповідальність за нього несуть ті, хто його зачав.
    Я згідна, заборона абортів - це не вихід. Потрібно виховати покоління, котре розумітиме, що це важкий гріх, а не спосіб позбутися проблем. Кожна доросла людина повинна відповідати за свої вчинки і цього слід навчати змалечку.

8. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Эмоционально я Вас понимаю, аборт - худший из видов предохранения, чаще всего к нему прибегают жанщины от незнания или неумения предохраняться обычными контрацептивами, однако право на него должна иметь каждая женщина в установленных законом сроках и условиях. Две клетки (или зародыш в первые недели беременности) - являются жизнью, но не являются разумной жизнью, которой ещё станут (или не станут) когда-то. Дети - это часто всё для родителей, но они должны быть желанными и обеспеченными.

• Подобається Подобається x 2
  9. Nata

Nata Well-Known Member

От ключова фраза. Потрібно вчити наших молодих матерів (а інколи і старших не завадить) що таке контрацепція. І повторюсь, що таке відповідальність.

• Подобається Подобається x 3
  10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А якщо помиляєтеся?

• Подобається Подобається x 1
  11. lotr_an

хм, чесно думав що за інше мені карму зняли :)

якщо помиляюся то виправте.

в мене є така інформація: священник не може дати розгрішення самогубцеві, бо він вже мертвий і матері-абортниці - бо вбила нехрещене дитя.

виправляйте мої білі плями.

12. Liliyah Romanova

То чому тоді самогубців ховають як усіх, а не як раніше?

У часі Великого Посту може кожен парох.
    Поза Великим Постом треба йти до сповіді до єпископа.
    Наприклад?

13. lotr_an

не скажу. ще передумаєте і знімете :)

та чого ви мене питаєте. я все що знав сказав. знаю що самогубці на небо не попадають (ну крім випадків коли він пішов свідомо на це заради спасення інших людей - наприклад Шухевич).

дякую за інформацію. треба дівчині сказати (хоча це не моє діло). хоча я ж чогось думав, що неможливо? значить мені то хтось сказав...

14. Масік

Масік Well-Known Member

Якби так і було, але ж зараз основна маса жінок що роблять аборти , це дівчата яким і 18 не виповнилося...то ж про який свідомий вибір може бути мова??? а потім рывень безпліддя високий, сльози і т.д.

15. Liliyah Romanova

І хто ж їх туди не пускає?

Додано через 31 секунду
    Мій чоловік мав дозвіл на час Великого Посту давати розрішення з аборту.

16. zet

zet Дуже важлива персона

Откуда выехали туда и вернулись. Воспитывать нужно детей, а не детей детям рожать на голову не себе, а родителям. В этом настоящая проблема. Повзрослеть не успеют, а из телевизора валится на голову реклама свободных отношений. Ну, и кого это горе-недоученое воспитает? Испортить жизнь и новорожденному и той дурочке недозрелой?

17. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Це не основна маса, а та частина, на яку найбільше "пальцем показують", бо вона не захищена законом і її вагітність в першу чергу засуджується суспільною мораллю. І це та частина, яку дуже часто на аборт насильно приводять - хто б ви подумали - її власні батьки... Аби не позорила. Тоді дійсно, про який свідомий вибір може йти мова?!! І часто, це ті самі "батьки", які в іншій ситуації з піною на губах доводять, що аборт, це не допустимо, це вбивство... А розпоряджатися життям дорослої (відносно) дочки і її ненародженої дитини - це більш морально? Чий це "свідомий" вибір?
    Розповідаю, до чого це я. Знаю реальну ситуацію, коли зустрічались молоді люди, їй 15, йому 17. Він поступив на навчання у військовий інститут в іншому місті. А вона тоді дізналась, що вагітна. Свідомо вирішили одружитись і народити дитинку. Але казарма - не курорт, в любий день не приїдеш. За той час, потенційні бабусі вирішили, що їх діти, ще занадтто мододі, для одруження, та дітей, спочатку навчання, кар"єра... а потім ... можливо... і розійдетесь. І спільними зусиллями повезли дівчину на аборт. І ніхто б її там не слухав - бо ж неповнолітня, але лікар совісна попалась. Побачила, що паціентка щиро бажає народити. І відмовила. Закінчилось все щасливо - весілля, народження сина. Хороша свідома сім"я, хоч частково неповнолітня :).
    До речі, вам відомо, що в Україні, неповнолітніми батьками стати значно важче, ніж зробити аборт? По-перше, суспільний тиск, по-друге - законодавство, яке фактично не визнає неповнолітніх як таких, що реально можуть ними бути. Відповідно - жодних соціальних гарантій, жодних виплат по вагітності і пологах, ніякої допомоги по народженню дитини.

18. zet

zet Дуже важлива персона

И это тоже верно.
    только непонятно отчего с пеленок в постель запрыгнули? Не удалось воспитать нормально, иначе б и разговора не было...

19. lotr_an

Бог я думаю. нє? ну може Апостоли або Святі.

ви чітко мені скажіть свою позицію, тобто то що ви про це знаєте бо мені щось не те з ваших дописів проглядається.

20. Liliyah Romanova

То не моя позиція, я вам про позицію Церкви кажу. Почитайте гілку про самогубство. Початкові сторінки. І досить тут оффтопу про це.

Я вважаю, що ті, хто зробив аборт, вже й так добре покарані, нащо їх ще більше карати.
    Хоча, є деякі особини, яких навіть жінками назвати важко. І чоловіка має, і грошей купу, а йде на аборт, бо "якщо чоловік її лишить, хто її з двома дітьми візьме". От на таких без емоцій дивитися не можу. Безмозкі і пусті створіння. :ireful1:

Додано через 1 годину 24 хвилини
    Вибачте, навіяло.
    Стоїть на воротях в червоних чоботях...
    Ой, Андрійку. Бог - старий, сивий і з бородою, а ворота раю золоті й інкрустовані дорогими каменями. :):):)

а де твій аватар? :)