Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Niemand

Niemand Active Member

Відповідь: Аборт. За та проти.

Я проти..Це навмисне знищення життя того,хто мав на нього таке ж право,як і всі ми. Залетіли,будьте добрі родіть..А от позбавляти життя навмисно-не одобрюю..Думати спочатку головою треба,а не іншими місцями,а от вже потім щось вирішувати..Принаймні такою є моя думка.

• Подобається Подобається x 7
  2. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Гм, я щось не пойняв - це як??????

3. galka

galka Member

це залежить в якому віці і скільки вжеє в сім"ї дітей є ще медикаментозне переривання в дуже ранні терміни без хірургічного втручання

4. Текіла

Текіла Member

Особистий вибір кожної жінки.
    Не підтримую, але не осуджую.
    Чи зробила б я? Відверто скажу, що не знаю. Але цілком можливо, якщо б вагітність була невчасною та небажаною.

5. mamatu

mamatu Well-Known Member

:scare: :scare: :scare:
    жахливі речі ви пишете...
    не можна так.
    є такі ситуації, коли тільки це може бути порятунком.
    або взяти алкашок та наркоманок. яке життя чекає на ту бідну дитину?!
    я знаю випадок, коли дівчинку у 6 років згвалтував вітчим, бо мама якась непойнятна була, дітей 6 від різних чоловіків, всі без нагляду. то навіть не вітчим був, а черговий "хахоль" мамаши.
    і я смію припустити, що то гвалтування - не найгірше, що було в тої дитини у житті.
    може для неї краще би було пережити те що ви так старанно описували один раз, ніж мучитись усе життя?
    а яке майбутнє у неї - проституція, алкоголізм ітд ітп...

але якщо батьки нормальні, з голоду не вмирають та не на вулиці живуть - я тільки за життя!

• Подобається Подобається x 1
  6. Ksani

Ksani Well-Known Member

???

7. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Це оффтоп, але ....
    У нас в країні безробіття низьке в порівнянні з країнами ЕС.
    Те про що ви пишете це проблеми низького рівня оплати праці, бідності, але не проблема безробіття - не плутайте.

8. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Согражданки.. Смотрел, смотрел - не выдержал.. Вы же - украинские женщины. Нам, украинским мужикам - пример. Откуда столько предрассудков? Верите вы или нет в Господа - одно неоспоримо. В нашем современном мире и семье- ВАШЕ благополучие.. О себе думайте. Если ты настолько дура, что не предохранилась, и возможности нормально ребёнка воспитать нет - значит аборт! В естественные сроки.

Но. Украина вымирает. Значит скажи своему мужику, что всё равно лучшую не найдёт! И роди себе ребёнка. Украинское государство поймёт со временем (коротким временем), шо без граждан оно исчезнет. Но решение должно быть только твоим. :)

9. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

я теж проти, але є винятки. коли вагітність внаслідок згвалтування і ще й народження дитини загрожує життю матері

10. Alexey Titievsk

Поясни, пожалуйста.. Конкретно - ты против чего? Аборта? Или предохранения: :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

можна і треба.

А вбивство не є вирішенням проблеми і ніколи не було.....

• Подобається Подобається x 4
  12. Vexler

Vexler Well-Known Member

Звичайно, що я проти цього.
    Мав можливість бачити відео, як проводиться аборт. Це просто жах. Просто-напросто вбивають дитину, яка вже доречі багато чого відчуває, розуміє, більтим більше. Не буду тут описувати весь процес, але скажу, що це вбивство. І дуже жорстоке.
    Тому всім раджу добре подумати перед тим, як зайнятися сексом по приколу, чи як це ще називається.

• Подобається Подобається x 8
  13. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Довелося мені якось лежати в лікарні на збереженні....
    Поки я боролась всіма силами за маленьке зернятко, яке проростало в мені і хотіло побачити світ......бачила велику кількість дівчат, які приходили на аборти, деякі з хлопцями, деякі з коліжанками..... В мене серце обливалось кров'ю.....

• Подобається Подобається x 9
  14. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

Моя подруга першу дитину народила без чоловіка, і коли завагітніла вдруге (донечці було уже 6 р.), то вся сімя давила на мозги, що то позор. Аборт вона робити не хотіла, але все ж таки зробила. Після того її довго мучили кошмари, ходила на сповідь, але пробачити собі не може до сих пір.

Додано через 4 хвилини
    Знаю випадки коли жінки, яким під 40 "виипадково" вагітніють (від своїх чоловіків) і дуже тішуся, що вони наважуються народжувати, хоча старшим дітям уже під 20. Так сталося в одних знайомих - жінка хотіла зробити аборт, а чоловік заборонив, сказав, як вбє дитину, то залишить її. Зараз їхньому хлопчику 5 років, то та мама натішитися не може, і вважає, що вона молода мамуся, хоча там внук ровесник її сина.

• Подобається Подобається x 9
  15. Масік

Масік Well-Known Member

Аборт це звичайно ж біда...але коли народження дитинки справді загрожує життю матері , у якої вже є зо 2-3 діточок, то лише тоді це можна визнати, не сиротами ж їх залишати, а коли аборт перетворюється на конвеєр для підлітків і лдікарів тоді садити таких лікарів треба

16. zet

zet Дуже важлива персона

А кто вам сказал, что противники запрета абортов за подобный конвейер абортов выступают? Это неправда. Я только за свободный выбор и воспитание, но против законодательного запрета была, есть и буду. А все остальное, пожалуйста, в смысле, лучше бы просветительской работой озаботились. Современная женщина должна быть сильной, самостоятельной и сама принимать судьбоносные решения, но для этого ее нужно подготовить. Научить брать ответственность на свои плечи, а не прятаться за чужие плечи/решения/запреты.

• Подобається Подобається x 2
  17. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Простите, но мне всегда казалось, что да бы забеременеть одной женщины как-то маловато? Или я чтот-о пропустила в современной медицине, или потенциальный отец все-таки в вопросах контрацепции (при желании, конечно) несет равную с метерью ответственность. А вам не знакома ситуация, когда партнеры "с чувством, толком, расстановкой" таки предохранялись, но... в самый неожиданный момент порвался презерватив, "не сработала" таблетка, спиралька... Тогда, торетически, кто дурак?!
    А нафига?! Может вы не в курсе, но далеко не каждая женщина способна родить ребенка от нелюбимого. Я имею ввиду психологический аспект. А родить, по сравнению с тем, что потом прийдется заботится, воспитывать, любить - вообще ерунда на постном масле...
    Я ни "за" ни "против" аборта. Я за разумное право выбора в конкретной ситуации. И понатие "разумное", кстати тоже, весма относительная штука.

• Подобається Подобається x 2
  18. Alexey Titievsk

Я в курсе, честно! :radist: А какой вопрос? :)

19. Мата Харі

Мата Харі миється в бані

Я рада :).

Это не вопрос, а констатация факта. С моей точки зрения, естественно :)

20. Nata

Nata Well-Known Member

Ні, не краще. Бо вона має дар, який переоцінити важко - життя. Нікому не відомо, що чекає її в майбутньому і ким вона стане.
    Я не маю права засуджувати жодну жінку, котра так вчинила, вони себе самі вже покарали. Але аборти засуджую і сама не зроблю за жодних обставин.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)