Аборт. За та проти.

Discussion in 'Здоров'я' started by Мих, Nov 30, 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 vote(s)
    45.2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 vote(s)
    30.1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 vote(s)
    24.7%
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт. За та проти.

Бывает и такое, но крайне редко.

• Подобається Подобається x 1
  2. Ольга

Ольга Well-Known Member

на цій гілці вже багато писали про переваги і недоліки абортів, але насправді ніхто нікого не переконає в правоті. все залежить від сприйняття людиною світу цього...

знайома нещодавно в розмові сказала, що вона завагітніла, і не було що робити то випила гарячого вина і залізла в гарячу ванну, а "воно всьо вийшло з мене"... вона це сприйняла як звичайну річ - ніби нігті обрізала... нічого не казала про настрій, про думки, про переживання... можливо для неї ця процедура пройшла без емоцій...

невже можна бути байдужими до самої себе?

• Подобається Подобається x 8
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

не так вже й рідко....

4. zet

zet Дуже важлива персона

Мих, правда очень редко. У меня ведь родители медики. Чаще бывает бесплодие от безтолкового предохранения. Это сейчас препаратов каких хочешь полно, а раньше.... Не один случай знаю, но не хочу съезжать на эту тему, тем более, что сегодня это уже не актуально...

5. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Я вже це тут здається писав, але повторюся:

Якщо дивитися на питання абортів в загальнофілософському аспекті, то ми прийдемо до питання вибору між Богом і Сатаною.
    Вважається, принаймні в християнстві, що Бог це життя і любов, Сатана, відповідно - ненависть і смерть.
    Вибір на користь аборту - це вибір на користь Сатани, і заперечення Бога, так само, до речі, як і самогубство.

• Подобається Подобається x 2
  6. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

А зачем надо спорить? :) Лучше иметь детей, чем не иметь, тем более при вымирающей Украине. Лучше предохраняться, чем делать аборт, безопаснее. Лучше делать аборт, если не хочешь ребёнка до 12 недель и до 20 по медицинским показаниям. После 20 недель аборт делать нельзя.. :)

• Подобається Подобається x 3
  7. zet

zet Дуже важлива персона

Ну все, вам пришел конец! :) Именно эти мысли для истинного католика и являются крамолой, а то что у других просто другое мировоззрение и они с ним прекрасно живут в мире с собой и со своей совестью, доказать невозможно...
    Согласна со всем вашим постом без исключения.

8. Alexey Titievsk

Чей-то конец, знаете ли - это чьё-то начало :padonak: Про католицизм говорить не готов, религии вообще плохо знаю. Но твёрдо знаю - надо искать самое разумное, простое и правдивое объяснение любой проблеме.. и всё получится. :)

• Подобається Подобається x 4
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

:D:D:D Зето, насмішили про католиків.

Он у Канаді можна коли хоч аборт робити... :sad:
    До недавнього часу в Америці був навіть дозволений (не знаю як перекласти) partial-birth abortion. Це коли дитина вже народжується. Як на мене, звірство... :sad::sad::sad:

10. Alexey Titievsk

Вы совершенно правы, закон Канады в отношении абортов не соответствует большинству таковых в странах Европейского Союза. Там решающим фактором является ответственность врача за здоровье матери. В США система более запутанна, так как включает во внимание законы отдельных штатов, и несколько более либеральна, чем в Европе, аборты разрешены до конца второго триместра беременности, то есть 6 месяцев (в Европе - около 5 месяцев), и, по медицинским показаниям - в первом триместре.

11. Ksani

Ksani Well-Known Member

Ось що пишуть на сайті приватної клініки "Совет Доктора"
    Як бачимо, не так вже і рідко.

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

моя знайома, в якої я зараз живу тимчасово, вагітна і збирається робити медикаментозний аборт. особисто для мене аборт після народження донечки - щось найстрашніше у світі. в мене вже пару днів таке відчуття, ніби це я вагітна, ніби це я збираюсь робити аборт. взагалі нема страшнішого у житті, ніж втратити свою дитину, не має значення, як це станеться. я не кажу, що не зробила б такого ніколи(тобто аборт), бувають різні ситуації. але особисто для мене це була б страшна психологічна травма.

• Подобається Подобається x 6
  13. erste

erste миється в бані

Відповідь: Аборт

А чому відразу "жінки" роблять? А чоловіки, типу погуляти вийшли... і ні при чому тут, так? :)

Додано через 15 хвилин
    а що ж так про чоловіка забули? ;) він один ні в чому не винен...? так, погуляти вийшов... ?! :feminist:

Додано через 47 хвилин
    браво! :cowboy:

Додано через 54 хвилини
    ууууууууууууууууууууууу!!!!!! :clapping:

Додано через 1 годину 46 хвилин
    --- уууууууууу....!!! і Ви самі в це вірите - от в те що Ви сказали?! особливо про центри зайнятості.. ?!?! :eek: :D

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

15. KabMiner

Ми це питання вже тут обговорювали. В кримінальному кодексі УРСР була стаття
    Стаття 110. Примушування жінки до вчинення аборту
    Примушування жінки до вчинення аборту, якщо внаслідок цього аборт був проведений, -
    карається виправними роботами на строк до одного року або громадською доганою.

Стаття слабенька, але була, а потім "гуманісти і правополузащітнікі" її вилучили і в чинному КК її вже немає, тобто примушувати жінку до аборту можна.
    Не вірю, а знаю.
    А вам про все це невідомо? - Тим гірше для вас.
    Центри безробіття свою лямку тягнуть і зробили багато чого доброго для людей. А рівень безробіття у нас в країні низький (не вважаю, що це заслуга тільки центрів зайнятості, але факт є фактом).

16. zet

zet Дуже важлива персона

Умгу, самый крупный знаток абортов... Да не авторитет вы в этом вопросе, так как не только не женщина, но и не врач.... Не дано вам этого по природе...

17. Львiва

Львiва Well-Known Member

Ключевое слово - ПРЕДОХРАНЯТЬСЯ!!!

Кстати кто составлял опрос? Там орфографическая ошибка - правильно пишется по медИцинским показаниям

18. KabMiner

Женщина, вы прочитайте, для начала, о чем речь шла, а тогда уж рассказывайте кто авторитет, а кто нет.

19. zet

zet Дуже важлива персона

(упрямо и уверенно) Не авторитет!!! :beee:

20. erste

erste миється в бані

обламали під корінь... іду поплачу в куточку! :cowboy:
    це у нас-то в країні рівень безробіття низький?! бачу що вам і про це відомо як нікому! :ninja:
    багато чого доброго для людей - ага! щазз.. я і сама вам можу роботу на 700 грн в місяць знайти без проблем! :naci: тільки потім поживіть на неї із дитиною разом! :cowboy: :D

а де твій аватар? :)