Аборт. За та проти.

Discussion in 'Здоров'я' started by Мих, Nov 30, 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 vote(s)
    45.2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 vote(s)
    30.1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 vote(s)
    24.7%
  1. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Відповідь: Аборт. За та проти.

Для мене питання адаптації не є головним. Перше, за що я буду хвилюватися - життя та здоров"я моєї власної дитини. І якщо бодай найменший ризик для життя буде - буду рятувати саме її, а не ще ненародженого онука.

2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а гормональний зрив у такому віці через перервану вагітність? Якраз тоді, коли той гормональний фон лишень встановлюється? Ви хоч приблизно уявляєте, які наслідки будуть для здоров'я?

• Подобається Подобається x 3
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Та навіть не говорячи про фізіологічний зрив а психологічний? Ви собі навіть уявити не можете скільки років бідні жінки каються за скоєний аборт. Але є і такі які живуть у світі заперечень... свідомо роблять по 50 абортів а потім кажуть, а подумаєш... я ще замолода, або я не маю з ким народжувати... Ну йомайо... т.... є з ким а народжувати нема.:beee:

Я б нікому ніколи не бажала постати перед вибором - аборт чи народжувати. Але за наслідки поведінки повинна відповідати сама людина що вчинила так чи інакше.
    Ліля, повністю права. Якщо дитина вважає що вона доросла займатись сексом то вона повинна знати про можливі наслідки і понести відповідальність за скоїне.
    В закордонних школах з 4 класу є уроки секс навчання. Як на мене це дико що починати так рано, бо воно пробуджує у дітей непотрібне зацікавлення тим... і в результаті ви зустрінете багато молоденьких мамочок на вулицях. Але це більш в минулому, бо тепер є спеціальні групи молоді які ходять по школах і пропагують утримання від сексуальних зносин до заміжжя. Чому б не почати з того?
    Для чого підлітку який ще сам психологічно не став на ноги ускладнювати своє життя сексом? Але, якщо він/вона вирішив що настільки дорослий що може тим займатись - нехай несе повну відповідальність!

Може трохи сумбурно, тоді вибачайте.

• Подобається Подобається x 8
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Тут про наслідки для здоров'я байдуже. Головне, що життя не поламане.
    :sad:
    А головне цікаво так, самі ж аборт не зробили, а дитину свою на таке послати не шкода.
    Вкотре питаю: ви так своїй донці й скажете, щоби робила аборт, бо ви її не абортували і життя собі покалічили????

• Подобається Подобається x 5
  5. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ні!!!

Моя сестра завагітніла в 16 років. Мама моя була в шоці, бо думала що діти все знають але менше з тим. Моя мама зразу сказала: Ми дитинку виховаємо, якщо він не хоче женитись - то не страшно.
    Добре, що мій шваґро людина відповідальна і відповідає за свої вчинки, і на перекір своїй мамі яка вважала мою сестру винну у всьому вони побрались. Він проти батьківської волі пішов, бо сказав - це моя дитина і я за неї несу відповідальність.

Живуть разом он вже 18 років.

• Подобається Подобається x 9
  6. zet

zet Дуже важлива персона

Сколько людей, столько и судеб. Каждый должен решать только за себя и свою семью, а не лезть с законодательными запретами, навязывая свое собственное видение.
    С чем же согласна, однозначно, что детей нужно воспитывать и это и есть наилучшая защита.

• Подобається Подобається x 1
  7. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Моїй сестрі 16 років, в неї в класі дівчинка народила в грудні дитину. Тут я вважаю, що винні батьки, навіть більше мама, бо вона як жінка повинна була трохи з нею поговорити. Вона пускала її всюди, вона могла собі прийти в 6,00 ранку і то ніц страшного. Але головне не те, як кажуть "после боя руками не машут". Вона дякувати Богу щасливо родила, батьки зрозуміли, звичайно, мали дві дитини, а мають вже три, допомагають у всьому, тим більше, що живе з ними (хлопець не одружився з нею, хоча як я знаю, то вона жодного разу і не говорила на рахунок того і не хотіла мабуть). Одне, від чого мені сльози на очах стали, як я говорила з нею (вона краща подруга моєї сестри), то як вона сказала "Я так вже хочу побачити свою дитинку! Я її дуже люблю, хоч вона ще не народилась. Одне, про що я шкодую, це те що я дуже мріяла про весілля, біле плаття, я так хотіла його вдягнути! І виходити заміж десь в 22."

• Подобається Подобається x 2
  8. zet

zet Дуже важлива персона

А моя одноклассница в таком возрасте, 16 лет, родила больного ребенка, т.к. зачат был от взрослого дяди в пьяном угаре. Он, как трава, только спит, ест и ничего не осознает. В конце-концов сдали в интернат, а она вышла замуж и имеет 2-х прекрасных детей. Аборт же не сделали во-время только потому, что маме боялась признаться об изнасиловании.

9. Росинка

Росинка Well-Known Member

И она может спокойно жить ,зная что ее ребенок среди чужих людей!???:scare: :ireful1: :ireful1:
    Ничего так просто не бывает.И Бог никогда не дает нам ношу которую мы не смогли бы нести.Я бы не смогла отдать свое дитятко буть оно хоть сотню раз инвалидом.:sad:

• Подобається Подобається x 7
  10. zet

zet Дуже важлива персона

Чужую беду и руками разведу, а своей не дам ладу.

11. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

в мене таке враження, що більшість з дописувачів мають рожеві окуляри, чи то я весь час ношу чорні.

Наші лікарні і дітбудинки забиті під завязку відказними дітками, більша частина з яких не хворі від народження, це цілком здорові, але небажані діти - аборт робити великий гріх, а от кинути дитину у пологовому будинку не написавши відмови і тим самим не дати бажаючим всиновити ту дитину , це не гріх.
    Що страшніше ???

Чи багато з дописувачів готові потім взяти під опіку таку дитину.

за 2007 рік у Львові всиновили 64 дитини, а відмовилися від скількох ???
    На Орлика є дві палати для відказних діток і вони рідко коли пустують .

А які шанси на нормальне життя у дитини з дітбудинку чи інтернату ...

Я розумію що це трохи інше питання, але я з жахом думаю на скільки збільшиться кількість відказних діток при забороні абортів.

12. viltis

viltis Well-Known Member

В мене дядько взяв на виховання дівчинку, маючи своїх 3 дітей. І я обов"язково візьму, якщо буду мати трошки коштів, щоб дати тій дитині майбутнє. Ми з коханим навіть всерйоз думали про відкриття приватного дитячого будинку сімейного типу ..

• Подобається Подобається x 5
  13. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Та що ви так нерівно дихаєте до католицизму? от я про католицьке виховання - уяви ніякої не маю. Противниками абортів є всі люди зі здоровою психікою, оскільки аборти є нездоровим і неприродним явищем. Для розуміння цього не потрібно якогось особливого виховання, зокрема католицького!

Ви впевнені в тому, що в 25 років вона буде здоровшою?

Статистику - в студію!!! Звідки такі дані???? Це ж байки!

То я так і не зрозумів, кому в житті більше поталанило??? А чого після універу йти в продавці? тільки не кажіть, що тут дитина виною, немає ніякого в тому звязку.

Зверніть увагу на підкреслене. І не думайте, що дитина то є ви!!! Бо насправді то є зовсім інша істота, хоч і знаходиться у вашому організмі, тимчасово.
    Інші методи взагалі не є вирішенням проблеми.

Та ніхто на цю тему вже давно не дискутує, обговорення цього випадку (коли є загроза життю матері) ми закінчили на перших 10 сторінках. Ніхто не сумнівається в тому, що життя матері має пріотритет, але таких випадків серед усієї масси аботрів - одиниці!!!

То я не зрозумів, на вашу думку, вона правильно зробила, що народила, чи ні??? Бо я так розумію з ваших слів - що правильно, з іншої сторони ви за аборти....То треба було робити аборт чи не треба???

• Подобається Подобається x 4
  14. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

я теж проти абортів, але за НОРМАЛьНУ системи сексуального виховання зі школи.
    а не те, шо в нас твориться... таке враження, шо живемо в середньовіччі і не хочемо дітям нормально з дитинства пояснити звідки діти зявляються ( я не про капусту)...
    тому і такий рівень дитячої і підліткової вагітності... багато батьків соромляться з дітьми розмовляти на подібні теми і школа теж...

треба дійти до того, шоб не виникало потреби робити аборти...

п.с. це не відноситься абортів за медичними причинами

• Подобається Подобається x 1
  15. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Цікава штука. В нас вдома не було жодної розмови про статеві відносини. Взагалі! І в школі не було, за вийнятком традиційного дитячого "шушукання". Був лише журнал Здоров'я, один раз підсунутий мамою в надцять років (десь якраз напередодні перших місячних). І все. Дивно, але мені того вистарчило... Все решта здобувалося потім, у дорослішому віці. І цілком адекватно.

16. zet

zet Дуже важлива персона

Плохо, что дома объяснений от мамы не было, хотя я рада. что вам и этого хватило.
    Кабминер, я считаю, что аборт в той ситуации был бы лучше. А дети и так были бы..

17. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

Як надумаете перейти до рішучих дій- себто до реалізації, знайдіть мене, знаю людей які вже це роблять і знаю хто може допомогти і психологічно, юридично і фінансово .

18. viltis

viltis Well-Known Member

Обов"язково. Але, на жаль, перейти до рішучих дій ми зможемо офіційно лише після реєстрації шлюбу. А вона в нас буде лише за 7 місяців.

19. Ksani

Ksani Well-Known Member

або не було б дітей. Одна з причин непліддя- аборт при 1-й вагітності.

20. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

розумієте, діти є різні...
    я тут не згідна, що всім вистарчить підсунути журнал "здоровя"... + часи зараз зовсім інші

а де твій аватар? :)