Аборт. За та проти.

Discussion in 'Здоров'я' started by Мих, Nov 30, 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 vote(s)
    45.2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 vote(s)
    30.1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 vote(s)
    24.7%
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт. За та проти.

Хтось хоче розважатися і не платити за наслідки? Я би своїй доньці казала "народжуй". Отака я жорстока мама. Але ніколи би не змушувала виходити заміж за того, від кого вагітна. Ще більше жорстока.
    Маю знайому, вона народила дитину, коли мала 15 років. Без найменших ускладнень. Правда, вийшла заміж за того, хто їй ту дитину зробив. Прожили разом трохи. Тепер розлучилися.

Додано через 3 хвилини
    Типово, але це узагальнення.
    Цікава річ, що нам говорять про погані наслідки після народження дитини, що важко, що погано, що невідомо що...
    А про наслідки після аборту поговорити не хочете??? А одкровення жінок, котрі аборт зробили?? Котрі каються все життя і готові пам"ятники своїм діткам абортованим ставити?? А про те, що деякі жінки по якомусь часі після аборту лишаються без молочних залоз, бо аборт сприяв розвитку раку грудей? А про те, що у Львові був реальний випадок, коли жінка під час пологів померла, бо перед тим їй робили аборт і пошкодили стінку матки?

• Подобається Подобається x 5
  2. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Лілю, я впевнена, що ви хороша мати :) Просто точка зору у вас інша, не така як в мене :) Я намагаюся от що донести до всіх вас - якщо так станеться, що мені потрібно буде обирати життя донечки чи ще ненародженого онука - без вагань оберу життя доці. От така я погана бабуся мабуть...

• Подобається Подобається x 1
  3. Liliyah Romanova

Ну, тут я вас розумію.
    Але таких випадків досить мало є.
    Важче народжувати не молодим, а саме старшим. Я про ризик для життя і здоров"я.

4. zet

zet Дуже важлива персона

Я все-таки убеждаюсь, что большинство против абортов именно получившие католическое воспитание. Остальные и не стремятся туда, но и о запретах не мечтают...
    Кабминер, в крепкое плечо Миха мне верится, а вот о вас еще бы подумала....

5. Liona

Дозвольте не погодитись з вами. Знаю багато випадків, коли дівчинка (13-15 років) була на межі смерті при пологах або ж мала силу силенну хворіб після пологів (найчастіше проблеми з нирками та хребтом). Більше половони з них після пологів залишилися інвалідами :sad:

6. Liliyah Romanova

Не розумію тоді, чого починають сексуальне життя так рано? Аж так приспічило?
    Моя думка, що діти мають самі платити за свої помилки і рахуватися з наслідками.
    Як вона собі розважається, то ж не кличе батьків до помочі. А вже як завагітніє, то помагай.

• Подобається Подобається x 4
  7. Натагідра

Натагідра Well-Known Member

фізично можей так, а морально. А морально це вкрадине дитинство, вкрадена юність, коли її друзі йшли на танці вона сиділа з немовлям.
    не знаю як у професійній сфері, але жінці з дитиною та щу й у такому віці мало що світить.

Я я б своїй ні.

Я сама народила у 19. І тому знаю як це відбилось на моїй родині і на моїй донці. Я знаю чого була позбавлена моя дитина і знаю які це потягнуло наслідки. І деякі речі вже виправити неможливо, як я не стараюсь.
    І від цього страждає і вона і я.
    І це зважаючи на те, що у мене була підтримка родини.

Одногрупниця втратила можливість стати мамою, після аборту у 17 років. І вона дуже страждала від цього.

Однокласниця, відмінниця і олімпіадниця , завагітніла у 14 і батьки вирішили, що вона буде народжувати, правильна така родина, дуже віруюча. Вона народила і закінчила школу. Закінчила заочно універ і тепер працює продавщицею в магазині і кляне той день коли лягла у ліжко

Дуже легко казати щоб ти зробив на чійомусь місці, особливо, якщо ти не там ніколи не був і не опинишся.

Аборт це право кожного вирішувати самому за себе і ніхто не вправі втручатися в цей вибір, ні родина , ні релігія і тим більше не держава.
    Заборона нічого не вирішить. Дівчата травитимуть себе хімією, стрибатимуть з сходів, підніматимуть тягар, шукатимуть кримінальних абортів.
    Це не той метод яким можна вирішити проблему

8. Олюн

Олюн Active Member

Аборт це страшний гріх, насамперед перед собою! Але різні ситуації бувають у людей, от і вдаються до крайніх заходів! Про це судити не можна.І народжувати дітей, яких потім не можеш забезпечити чи памперси купити нема за шо, це також не вихід! І вбивати гріх! Треба по- перше думати головою, бо є різні методи контрацепції, і ми живем у 21 столітті!

9. Ksani

Ksani Well-Known Member

Як все запущено :sad:

• Подобається Подобається x 3
  10. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Аборт в 13-15 років? І безпліддя на все життя...

• Подобається Подобається x 5
  11. Liliyah Romanova

А хто ж їй то вкрав? А те, що вона робила, то морально? Ні, раз доросла, аби завагітніти, то й "па-па дитинство".

Додано через 1 годину 4 хвилини
    Я десь рік-два пізніше. Мені було 21. Що це міняє?
    Чи ви може шкодуєте, що у вас є ваша донька? І коли вона завагітніє, ви їй скажете "от подивися, я не зробила аборт, коли тобою була вагітні, і як ми обидва мучилися"????
    А ви не припускаєте, що у вашої дитини не буде ваше життя, а її, своє? Що за порівнювання?
    А ту дитину, що у лоні спитали? У неї якесь право вирішувати є? Чому все вирішують за неї?
    І що з того шкодить дитині, а не тій дурепі, яка таке робить? Надивилися серіялів і думають, що мудрі.

Додано через 1 годину 5 хвилин
    Зате життя не поламане. Ну ні?
    ;)

12. Mariya

Mariya Well-Known Member

:y: :y: :y: :y: :y: :y:

• Подобається Подобається x 2
  13. Liona

але при цьому дівчина залишиться жива...

Додано через 2 хвилини
    Лілю! А ви, коли одягаєте синочка, чи лікуєте його, питаєте про то його думку? Якщо він захворів, капризує і не хоче пити ліки - ви його слухаєтесь? І даєте далі хворіти? Подумайте. Не так все однозначно...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну так... можна насолоджуватись.

15. Liliyah Romanova

То вагітність - це хвороба?!?!??!!

16. Liona

для дитини в 13 років - так. Організм з таким навантаженням не завжди може впоратися :sad: І до тих пір, поки я мама, а дитина ще неповнолітня, такі питання як життя і здоров"я дитини буду вирішувати я

17. Liliyah Romanova

А секс у такому віці не хвороба?

18. Liona

Ви, мабуть, не раз читали в пресі чи дивилися по ТБ про випадки розбещування малолітніх. Скажіть, це вина дитини, що довірилася дорослому? Дай Бог, щоб ми з Вами виховали так дітей, щоб така проблема не постала, але ж ніхто не застрахований від того... Якщо дитина почала жити статевим життям, це ще не означає, що вона пішла на то свідомо і за своїм власним бажанням. В такому віці дитина залишається дитиною, ми ж , як батьки, повинні підтримувати їх в складних ситуаціях і намагатися зрозуміти їхні вчинки

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Та Ви що? Та то так модно зараз. :) То ми з Вами від життя відстали.

Одного разу бачила американський фільм. Неповнолітня донька завагітніла і так, як тут за неповнолітніх батьки ще приймають рішення, то вони прийняли рішення, щоб народжувала. Вона народила і від тої дитини відвернулася, просто зненавиділа її. А батько і мама виховували ту дитинку самі. А так, як жили в одній хаті, то та дитина була завжди їй на виду. І тільки ще гірше її нервувала. А батьки терпеливо ту бебічку виховували і нічим їй не витикали і ні до чого не примушували, ніби то і не її дитина була. А одного разу те дитятко дуже захворіло і було на грані смерті. Батьки дуже плакали, були прибиті ще таким горем. І тут в тої горе-мамашки пробуджується материнський інкстинт і вона починає всіма силами боротися за життя того дитяти. Дитинка видужує всіми тими її стараннями і вона повністю присвячує вже їй своє життя. А тоді і тато знаходиться і вони одружуються. Ясно, що то фільм і мусить бути хеппі енд, але дуже повчальний фільм. Таких би побільше, а ще спеціальні уроки в школі, а ще менше прикладів старшого покоління і запевняння, що то твоя справа і ніхто тобі того не має права не дозволити зробити, то би менше доводилося говорити про аборти, а про підліткові аборти, зокрема. ;)

Додано через 8 хвилин
    Ліоно, все трапляється, хоча можна ще одну гілку на 50 сторінок заводити, чого воно часом так трапляється. Але завжди є у всьому вихід! У цих різних ситуаціях, коли дитина не потрібна мамі є завжди вихід віддати новонародженого на адаптування. Тільки не треба відразу мені у відповідь доводити, що гуманніше вбити, а не зректися дитини. Як одна мама зречеться, то інша, що не може мати дітей замінить її на 100 раз краще. Навіть калік адаптують.

• Подобається Подобається x 7
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

:y: :y: :y:

а де твій аватар? :)