Аборт. За та проти.

Discussion in 'Здоров'я' started by Мих, Nov 30, 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 vote(s)
    45.2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 vote(s)
    30.1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 vote(s)
    24.7%
  1. Liona

Liona кавоманка зі стажем

Відповідь: Аборт. За та проти.

ой... дуже провокаційна тема...
    Але перш, ніж засуджувати жінок, котрі таки пішли на аборт, зупиніться і поміркуйте... Адже ситуації різні бувають...
    От наприклад: зовсім молоденьку дівчину (ну скажімо 16 років) згвалтували. Як наслідок - вагітність. Скажіть, генетику хтось відміняв? Де гарантія, що з тої дитинки не виросте такий самий виродок? А як тій дівчині буде по житті, знаючи і пам"ятаючи як з"явилася на світ та дитина? Як дивитися в очі тої дитини, батько котрої принизив та зганьбив її?,.. Ви думаєте, дівина зможе усім серцем полюбити ту дитину? Чи та дитина не буде відчувати справжнього ставлення до себе?,..
    У мене росте донька, тож я не раз вже думала на цю тему... Для себе вирішила - якщо завагітніє з необачності - буде народжувати. Але в тому випадку, якщо лікарі запевнять у безпечності вагітності та пологів. В іншому випадку... буду рятувати свою дитину. Не засуджуйте "абортників", ви не знаєте що в них робиться в душі, серці, голові... Можливо у їхньому випадку аборт був єдиним правильним рішенням...

2. igor

igor Active Member

Якщо вона буде так думати, як ви, тоді вона так і поступить, а можна подивится на цю ситуацію з іншої сторони. І надати цій дівчині психологічну допомогу переконати її, що народжувати потрібно і хто сказав що гинетично ця дитина яка народиться буде така сама як і її батько???? Потрібно стверджувати що ця дитина народилася що вона також має право на життя і потрібно цій дитині жити і жити. Хто вам дав прово вибирати чи жити людині чи ні????????? А ви не думали ніколи що після оборту ця дівчини буде усвідомлювати що вона не тільки зганьблена принижена і ВБИВЦЯ СВОЄЇ РІДНОЇ ДИТИНИ ?????
    А нарахунок лікарів менше довіряйте їм а більше довіряйте БОГОВІ і повірте все буде добре тільки повірте в це.

• Подобається Подобається x 2
  3. Liona

Знаєте, сперечатися можна довго, тільки ні моя, ні ваша думка від того не зміниться. В свому житті я була свідком величезної трагедії подруги, коли вона у 14 років зробила аборт. Не буду вдаватись у подробиці, але скажу лиш одне - то був єдине правильне рішення, мова йшла як про психічний стан дівчини, так і про її здоров"я та благополуччя. До цього випадку я так само була категорично проти абортів, але ситуація з подругою показала мені інший бік цього питання... Наврядчи ви зможете зрозуміти ту ситуацію так, як її зрозуміла б жінка...

4. Оля

Оля Старожилка форуму

Ліоно, тут вже 50-а сторінка. Вже про всі ці ситуації говорили-переговорили. :) Ви просто видно не мали сили все читати. :) Ситуації бувають різні і їх маса, але те, що аборт - вбивство, то як не крути, але то є факт. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  5. igor

igor Active Member

Але згодіться що аборт це вбивство.

6. JoSamB

JoSamB Закохана у світло свіч...

Проти. Однозначно. Що б там не було.

• Подобається Подобається x 4
  7. zet

zet Дуже важлива персона

А я против ЗАПРЕТА, что б там ни было!!! ОДНОЗНАЧНО!!!
    Запрет никогда ничего не решал и решать не будет!
    это все равно как укрепить семью через вмешательство профкома, парткома и т.д. Шума много - толку нет и никогда не было...

И нечего орать тут цветом, это все умеют, но меня таким способом не переубедить.
    Показывали недавно по российскому телевидению передачу о пьянстве в России. Было любопытно, что народ специально споили ради прибылей для рассчета за кредиты в 20-х годах. Затем безуспешно боролись с алкоголизмом в 80-х. Но что самое интересное, во время борьбы с алкоголизмом женщины стали больше рожать, почуствовав веру в будущее и стабильность.
    Так что все действительно в мужских руках, но решать достаточно ли надежна и стабильна ситуация для рождения детишек - будет, как и раньше, женщина. и нечего ответственность перекладывать только на ее плечи всевозможными запрещениями.

8. JoSamB

По-перше. Така тема: ЗА чи ПРОТИ. То я сказала свою думку.

По-друге. То ВИКЛЮЧНО МОЯ думка і нікого до неї не притягую за вуха. Хто погоджується, я рада. Хто проти - теж розумію.

По-третє. Я не сказала, що ЗАБОРОНЯЮ, а тільки ПРОТИ такого. Кожен робить зі своїм життям що тільки йому заманеться. І зі своїм тілом теж. Якби було так, як Ви вважаєте, я рівнозначно мала би виступити з ЗАБОРОНОЮ проти татуювання, пірсингу і всього іншого. А так не є.

По-четверте. Щодо аборту як такого. Навіть ненароджена дитина - особистість. Аборт - то виключно ваше рішення, це так. Але то не виключно ваше тіло.
    І ще одне: де це Ви там побачили, що я це забороняю виключно жінці чи виключно мужчині??? :eek: :eek: :eek:

По-п'яте. Я не зрозуміла Вашої позиції. Що для Вас особисто - аборт? Було б цікаво. Бо поки-що, то було тільки захист прав. А як щодо права цієї дитини на життя?

По-шосте. Я не люблю одноманіття, тому пишу кольоровим шрифтом :8: .

http://www.silentscream.org/video1.htm - перегляньте, то ще не найжахливіші кадри.

• Подобається Подобається x 4
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Прошу припинити кольорове виділення повідомлень!
    Розмір літер збільшувати теж зайве.
    Все одно це читатимуть ті, хто в темі зацікавлений.

10. JoSamB

З усією повагою. Але навіщо тоді такі опції? :n:

11. zet

zet Дуже важлива персона

Об этом говорилось уже здесь не раз, надоело повторяться. Прочтите сначала тему. может и поймете позиции других. я же пришла к выводу. что против абортов больше те, кто получил католическое воспитание.
    Я уважаю их позицию, но считаю что это применимо только каждому для себя лично и нечего навязывать другим свое видение. Лучшим же способом борьбы с абортами считаю только воспитание. Ведь смогли как-то родители, например, вас воспитать в подобном мировоззрении, то и вы не полагайтесь на запреты. Не сачкуйте, а воспитывайте своих детей.

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

явно не для зловживання

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви не бачили "службового роману".

Додано через 3 хвилини
    якщо вирішує не чоловік, то ви самі звалили все на плечі жінки.

• Подобається Подобається x 1
  14. zet

zet Дуже важлива персона

Если рядом настоящее мужское плечо, а не имитация его, то женщина решит в пользу делегирования полномочий мужчине.
    Если же нет, то не может же она отказаться вообще от того, чтобы заводить детей, но решать сколько их будет тогда будет только сама.
    Поэтому, Мих, все в мужских руках, но руки те разные, увы....

15. JoSamB

Не люблю, коли Бога і релігію ставлять туди, куди не треба. І плутають все на світі.
    Ні, я б не сказала, що занадто релігійна і це вплинуло на мої погляди. А ще щоб вдома мене якось особливо виховували, теж не скажу. Тобто людські думки, погляди на світ і все подібне зовсім не залежать виключно від релігії, яку вона сповідує чи сім'ї, в якій проживає. Це важливо, так, але не вирішально.

Чому ж тоді, стільки злочинців - вихованці "примерных" сімей?

А хіба є доведення, що збочення передаються генами? Моя особоста думка: тільки навколишнє середовище винне в тому, що стається з дитиною, після її появи на світ і ким вона стає. Гени - то відсотків 10, не більше.

А щодо
    "буду рятувати свою дитину" - знову ж таки, це повинно бути рішення тої "дитини", що їй робити з плодом. Ну, чому, батьки хочуть піклуватись про своїх потіх до кінця життя??? Навіть, коли ті вже дорослі? А де ж тоді "навчання на власних помилках", власні рішення, власне життя?

Турбота - це дуже добре. Але таке рішення - тошки занадто.

І на кінець: "абортників" я аж ніяк не засуджую!!! Мені їх шкода, просто по-людськи жаль. Бо то люди з покаліченим тілом і душею.

16. Liona

якщо ви уважно читали мій допис, то мусите розуміти що йшлося саме про дитину (років 15-16). Ви й досі вважаєте, що та дитина вже доросла? :eek: "навчання на власних помилках" може вартувати життя того підлітка. Я вважаю таку ціну за "життєву науку" завеликою. Кидайте капцями, але однозначно не дам родити своїй донечці в такому віці, якщо є найменша загроза її життю :no:

17. JoSamB

Певно, будучи на Вашому місці,я би теж задумувалась над тим. Але залишаюсь при своїй думці.

А 15-16 років. То вже не дитина. Сорі, для мене дитина - то хтось, хто не усвідомлює своїх дій, тобто робить щось тільки через цікавість, наївність і так далі. У 15-16 років підліток має мати певний життєвий досвід, який мав би йому допомогти у вирішення проблеми.

Так. Тут можна ще довго сперечатись. Але ви,як мама, хочете краще дочці. І я це поважаю і розумію.

Просто інколи лікарі помиляються. Я знаю дуже багато таких випадків. Не знаю, може їм вигідніше робити жінкам аборти...

18. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Мені, звісно, страшно уявити таку ситуацію, але знаю точно, що саме, як СВОЮ ДИТИНУ, я би постаралася всіляко підтримати і не дати вчинити убивство. Такий камінь лягає на все життя. Навіть, якщо в 15 років вона піде на це під тиском страху, депресії, травми, то з віком переусвідомить, і, не виключено, що все життя картатиме себе за такий вчинок. Штовхати дитину в такій критичній ситуації на вбивство - то ще гірше, ніж піти на це самому, імхо...

• Подобається Подобається x 8
  19. Liona

ну чому? Чому ви не хочете уважно читати мої дописи? :ireful1: Я ж розглядала ситуацію, коли доньці 15-16 років і з якихось причин лікарі здіагностують неможливість вагітності чи пологів (аборт за мед.показниками). В цьому випадку навіть вагатися не буду, рятуватиму доньку. В іншому випадку підтримаю свою дитину. Дуже сподіваюся, що таких складних ситуацій не трапиться...

20. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Ооооо, знову за старе? Обговорювали ми це питання - католицизм один з багатьох факторів, і далеко не вирішальний.
    Ну, кожна жінка може сказати, що поряд тільки імітація, тому я буду вирішувати як я сама хочу.

Та нам вже надоїло читати те, що було написано і обговорено вже кілька раз.:sad:

а де твій аватар? :)