Аборт. За та проти.

Discussion in 'Здоров'я' started by Мих, Nov 30, 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 vote(s)
    45.2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 vote(s)
    30.1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 vote(s)
    24.7%
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт. За та проти.

Я вже відповіла. Чоловік у собі не носить зародки. Як і жінка. Сперматозоїди та яйцеклітини то не є діти. Лише запліднена яйцеклітина, де наклався генетичний код.
    Ви й самі відповідь знаєте, але схоже, просто хочете проявити своє почуття гумору або неповагу до думки моєї і миха.

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

во-во!

3. zet

zet Дуже важлива персона

Скажем так.. Лиля, ваше право решать для себя. Поэтому к вашей позиции отношусь спокойно, но что тут Мих делает не пойму. Ему природа уделила только совещательный голос, не более того... Увы, но это так.. ;)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щоб не давати спокою.... Зето, у мене інколи відчуття, що Ви не в курсі як діти появляються.... невже чоловік зовсім нідочого. Я думаю, що тут одними порадами не поможеш, нє?

5. Liliyah Romanova

Ну, якщо вже на те пішло, то я за рівноправ"я. І вважаю, що чоловік у цьому має такий самий голос як і жінка. А от у вас, бачу, подвійні стандарти. :sad:

6. zet

zet Дуже важлива персона

У меня мужчины из доверия вышли. Раз более 60% детей воспитывается без пап, не все ж они умерли, то сами они себя и права голоса лишили..Я по своему ВУЗу статистику точную знаю (у нас вообще 67:wacko:, так что не преувеличиваю...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не всі ж вони були одруженими, видно захоплювалися романтикою....

8. zet

zet Дуже важлива персона

Вот пока мужчинам стало модно играться в "романтики", а не брать на свои плечи ответственность, то лучше бы вы их повоспитывали, а не тех, кто и так сам на своих плечах новое поколение подымает. Это, как 2-х двигательный привод. При правильной работе нагрузка распределяется равномерно и оба двигателя не перегружены. А при неправильной - все тянет 1 -ин двигатель - и всю нагрузку сам тянет еще и потери во 2-м компенсирует.

9. Liliyah Romanova

Зето, у миха доньки. ;)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чому ж тоді той двигун, що не тягне скоріше вмирає, а той що тягне пізніше?.... за статистикою.

11. zet

zet Дуже важлива персона

Дай Бог им счастья и поменьше "горе-романтиков" на жизненном пути...

Додано через 5 хвилин
    Запас прочности женщинам природой отмеряно для надежности вынашивания потомства. Даже новорожденные девочки при одном и том же весе лучше выживают. Девочки не сильнее физически, они более выносливы. Да еще и сами наши мужчины все время экспериментируют над своим здоровьем тем или иным способом.
    А насчет того, что странный перекос в нынешнем обществе явно обозначился, то это точно. Более сильный физически живет более налегке, а более слабая - тянет все сама... За себя и за того парня..

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А може Вам просто не повезло?

13. zet

zet Дуже важлива персона

Разве что с перестройкой ... Нет, Мих, я вышла замуж за хорошего и порядочного человека, но его жизнь "сломала"... А мне "ломаться" было некогда, вот и все. В том-то и беда, что я в большинстве оказалась. Меня ведь эта статистика тоже не радует. Что-то сломалось в обществе, что-то пошло не так, раз одиноких с детьми на руках сейчас боьше, чем в паре "один раз и навсегда".. Берегите своих девочек.

• Подобається Подобається x 2
  14. Liliyah Romanova

З вашими синами їм зустрічатися можна буде, чи краще не того... ;)

15. zet

zet Дуже важлива персона

Старший сплошной сквозняк, а не мужское плечо. Может позже встретит свое. А сейчас крутятся вокруг него девченки тучей, уже аж сам малость фильтровать стал. Веселый и контакный. А младший - по характеру вредный, но более надежный и не лентяй.

16. Liliyah Romanova

Іду я геть із цієї гілки, бо занадто усім переймаюся.
    Зето, ви обережніше пишіть. Кажете, що не агітуєте, а звучить, як агітація. Кажете, що за право вибору і водночас кидаєте слово "однозначно". Так перейнялася, що нині вранці на одному подиху мені вірш написався з усього того болю, який відчула, перечитуючи цю гілку...

• Подобається Подобається x 2
  17. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Я користуюся тільки офіційними даними, тобто даними Держкомстату: http://www.ukrstat.gov.ua/
    Там є розділ Стат. інформація/Демографічні показники/загальні коефіцієнти природного приросту

Яка заразна штука демократія, А?! Раніше більшість вважала, що земля плоска, і палила різного роду єретиків-круглоземних. Го(а)ло(а)сування ніколи не може бути способом прийняття компетентних рішень! Достатньо подивитися на результати наших виборів....

18. D.M.

D.M. Well-Known Member

Я виходжу з того, що визнаю цінність життя плоду, але визнаю її є дещо меншою, ніж цінність життя народженої людини. Аборт за ступенем небажаності, з точки зору моєї моралі, аналогічний до вбивства тварини. Морально я допускаю аборт лише в таких випадках:
    1) коли НЕ зробити його небезпечно для життя чи здоров'я даної жінки (або іншої людини, хоча це вже з області фантастики);
    2) коли майже точно відомо, що в разі народження даної дитини її життя буде надзвичайно важким.

Якщо жодна з цих умов не виконується, закликаю не робити аборт.

Але це моральна оцінка, яку слід відрізняти від політико-правової. Я вважаю, що законодавчо обмежувати право жінки на аборт слід не більше, ніж це робиться зараз, оскільки заборона спричинить велику кількість нелегальних абортів, які принесуть ще більше проблем.

Крім того, я закликаю працювати над удосконаленням процедури аборту з точку зору зменшення страждань плоду. Це, до речі, теж значно легше в разі легальності абортів.

Загалом моя позиція в цьому питанні таки аналогічна до позиції щодо прав тварин, представленої тут:

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=24597

19. Star_new

Star_new New Member

Я проти абортів! Але вважаю, що перш ніж приймати закон про заборону абортів потрібно на державному рівні забезпечити можливість виживання вагітної жінки. Наприклад допомогу по догляду за дитиною виплачувати хоча б з третього місяця вагітності.

В цивілізованих краінах (де відмінено смертну кару) злочинцям засудженим на довічне ув’язнення надають приміщення для проживання, їх годують,тощо.

А вагітна жінка, буває, просто не має куди подітися.:suicide:

• Подобається Подобається x 3
  20. Ksani

Ksani Well-Known Member

недолугий спосіб планування

а де твій аватар? :)