Аборт. За та проти.

Discussion in 'Здоров'я' started by Мих, Nov 30, 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 vote(s)
    45.2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 vote(s)
    30.1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 vote(s)
    24.7%
  1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт. За та проти.

Панство дискутує над нічим.
    Уже видно погляди кожного на це питання.
    Переконування тільки зміцнює позицію опонента.

Але тим не менше, явище поширене і буде існувати ... поки кардинально не зміниться світогляд усіх...

• Подобається Подобається x 1
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ну хто каже за вбивство?!Якщо мати усвідомлює,що не дасть ради тій дитині,або несвідома,то однозначно - аборт,ніж таку долю майбутній(!)дитині

3. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

От так тема вийшла!!! Жаль тыльки, що окремі ситуації обговорюються вже по кілька раз.

Дійсно, сперма - це лише сперма, оскільки несе гени лише чоловіка, і ніколи зі сперматозоїда не виросте людина, скільки б ви не чекали медицинских строков. А зародок це вже людина, хоч і на ранніх строках свого життя. Не розуміти різницю можуть тільки люди які не хочуть розуміти цю якісну різницю.

Часто чули щоб розливали пробірки? А взагалі-то, саме так: "розлив" в цьому випадку означає вбив.
    Ну, а виношуються вони все ж жінками, чи не так?
    Ну, про право на вбивство ми вже довго тут дискутували, не розумію чому жінки повинні мати право на вбивство, а чоловіків за це садять?
    Стосовно відповідальності. Воно було б добре якби було так, як ви кажете, але вся історія людства свідчить, що велика відповідальність навалюється на людей незалежно від їх вибору. Або як кажуть москалі "Время выбрало нас!" - правильно кажуть. Звіряйте ваші погляди з практикою життя, бо інакше поринете в світ іллюзій!

Не люблю так писати, але мушу:
    Что думают по этому поводу в Ц. и на В. меня мало интересует, поскольку Ц и В вымирают значительно более быстрыми темпами чем З и С, и в первую чередь благодаря абортам. Истина же всегда за теми кто остался вживых, а не за теми кто умер!
    Для информации: самый маленький разрыв между количеством родившихся и умерших сейчас в Ровенской области, католчеством там никогда и не пахло.
    Настоятельно вам рекомендую: Поставьте практику на службу вашей идеологии, и вы увидите как чудесным образом разрешатся все "неразрешимие" проблемы и вопросы.
    І не тільки християнської, не треба так себе лавровими вінками увінчувати :)
    З цього починаються неповні сімї.
    Обговорювався цей випадок вже. Здати в дитбудинок - однозначно.
    А не треба дивитися в очі зайвий раз. Можете чимось помогти таким дітям - дійте, помагайте. А якщо ваші можливості закінчуються матеріальним забезпеченням себе самого, то не натягуйте на себе зайвої відповідальності. Не дав вам Бог можливостей - то й відповідальності не беріть, і не мучте своєї совісті зайвий раз, від того на світі нікому легше не стане.

• Подобається Подобається x 3
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Та ніхто не каже. Вірніше, заспокоює себе, що то не вбивство. А воно таки ним є.

Ну, вибачте! То не куртку купити, що можна здати, або викинути - невелика втрата!
    Є ж голова, щоб не вагітніти. Ми не на початку ери людства живемо, щоб не знати, як зберегтися від вагітності. А якщо вже таке сталося і ніяк та дитина не має місця в житті тої мами, чи в сім"ї, то я ще раз наголошую - є альтернатива віддати на адаптування! Чого Ви це відкидаєте?

А доля в дитини може бути ще й краща в прийомних батьків, ніж в рідних, які їй можуть дати більше, ніж перші. Ви такого не зустрічали? Я зустрічала дуже багато випадків.

• Подобається Подобається x 3
  5. Deus igrok

Цікаво - цікаво , не моглиб опублікувати джерела цих даних ... і просто було б чудово , як би з інет посиланнями.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Я Вам про Рівенську область скажу без статистики і джерел. :) Там найбільше віруючих протестантський течій -п"ятидесятників і баптистів. Ось і весь секрет.

7. zet

zet Дуже важлива персона

Да я как-то не собираюсь мыслить глобальными категориями. Вымирает или не вымирает... Я-то тут при чем? свою программу выполнила честно, но мнение свое о праве выбора имею, право такое имею и никому не позволю на него даже покуситься. ;)

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так ми вже відповіли. Людина появляється після зачаття. При чому тут ТЕ?

9. zet

zet Дуже важлива персона

не появляется сразу....

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

але то є початок життя.

11. zet

zet Дуже важлива персона

ну и что? Даже в природе не всякое зерно дает всходы. Любая крайность преступна. И в ЗА аборты и в ПРОТИВ абортов. Нельзя навязывать никому свое. Только сама женщина для себя, сообразуясь со своими обстоятельствами, силами и здоровьем, в состоянии принять решение. И ТОЛЬКО для себя самой, советы тут неуместны со стороны. Советы могут приниматься только от близких родственников, которые могут реально помочь и подставить плечо. Все остальное - пустопорожний трёп.
    Поэтому и вы, Мих, можете повлиять только на свою жену или собственную дочь...

• Подобається Подобається x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де Ви побачили у мене крайність? САме аборт є крайність.
    Та це не моє. Ето обєктівная реальность, существующая помімо нашєго сознанія.

Це феміністична крайність.

Та я й нікому не даю порад. Йде просто дискусія. Що до моєї дружини, то на неї нема змісту впливати, бо вона згідна зі мною.

• Подобається Подобається x 2
  13. zet

zet Дуже важлива персона

Брехня, феминизмом и не пахнет. Есть муж, то будет решение приниматься вместе с ним. Если он алкоголик, то прийдется снова решать самой. Посторонним в этом судьбоносном решении вообще делать нечего. Не чужому человеку тех детей растить. то нечего и с советами пхаться.

Какая же умная жена будет спорить со своим мужем? :) Детей-то вам вместе подымать, вот и рулюйте в собственном царстве семейном. :) Кто ж против?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зето, та при чому тут "єслі". Тут і по відношенню жінки можна придумати.
    Просто я не бачу причини, обставини вбивства дитини (аборту). За вийнятком, коли народження дитини реально загрожує життю жінки.
    Аборт - це крайність, яка немає обставин, бо нема нічого гіршого напевно, ніж вбивство.
    Чому я вважаю, що аборт - це вбивство? Всяке переривання, позбавляння життя є вбивство. На будь-якій стадії. Якщо життя заклалося, то воно вже є.

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Цими словами ви самі заперечуєте свої наступні слова:
    Де це право вибору у слові ОДНОЗНАЧНО?!??!
    Я теж так вважаю. І все одно виходить, що ми з вами у це вкладаємо різний сенс.

16. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

А знаєш, Миху, я б і в такому разі не наважилася. Рука б не піднялася. Загроза - вона лиш потенційна. А для тієї ненародженої малечі то би був кінець абсолютний і безповоротний. І чомусь мені здається, що чоловік мене б у цьому підтримав...
    Просто 100% про загрозу ніхто не скаже, і лікарі часом помиляються в таких випадках. Я вже в свому житті через таку потенційну загрозу зробила одну річ, про котру шкодуватиму все життя, хоч і не таку страшну, як вбивство. А потім з'ясувалося - зовсім дарма...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

За що я Вас поважаю.

18. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

гмм, і з чого це я раптом на Ти перейшла? :o
    Тре спершу рано каву пити, а тоді в Інтернет лізти...

19. Melody

Melody Well-Known Member

А я зауважила, що до форумлян підсвідомо хочеться звертатися на "ти", як до друзів чи давніх знайомих :)

20. Deus igrok

З тридцяти проголосувавших , більша половина таки допускає аборт ....

а де твій аватар? :)