Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт. За та проти.

Дитина от зародыша отличается, как сперма от человека. Для этого есть медицинские сроки.

• Подобається Подобається x 1
  2. Melody

Melody Well-Known Member

Для Вас відрізняється. Для мене - ні.

• Подобається Подобається x 4
  3. zet

zet Дуже важлива персона

На том и порешим... Именно это я и пыталась пояснить. Разное мировоззрение и всё... Хотя тоже для своих детей сделаю все возможное и даже попытаюсь невозможное.. :)

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Підтримую.

Від самого зачаття це вже є жива людина. Чому? попробую пояснити самою логікою. В будь-який період зародок є живий, від самого початку закладено життя. Припустимо, що до тижня ви скажете, що це не життя. Тоді за вашою логікою до тижня - цей плід є мервим, то ж постає питання: з мертвого плоду розвивається людина? мертве стає живим? Тому початок життя - то є зачаття, після зачаття знищення плоду є вбивство живого.
    Я сам був близько до вбивства, але Бог помилував.

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Миху,а подивіться в очі дитині-інваліду,яку покинули батьки,яка,може й сама не розуміє,за що їй таке,у якої вже не буде можливості щось змінити в тому житті.І,знаючи,що мати могла зробити аборт,але не зробила,красненько її хвалити"вона не вбивця!".
    Від такого "милосердя" тхне витонченим садизмом.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Світогляд різний, а правда одна. :sad:

Дневник нерожденного ребенка.

5 октября. Сегодня началась моя жизнь, хотя мои родители об этом пока не знают. Я девочка, у меня будут светлые волосы и голубые глаза. Все уже определено, даже то, что я буду любить цветы.

19 октября. Некоторые считают, что я еще не человек. Но я настоящий человек, так же как маленькая крошка хлеба все же настоящий хлеб. Моя мама есть, и я тоже есть.

23 октября. Я уже умею открывать рот. Подумать только, через год я научусь смеяться, а потом и говорить. Я знаю, что моим первым словом будет "мама".

25 октября. Сегодня начало биться мое сердце.

2 ноября. Я каждый день понемножку расту. Мои руки и ноги начинают принимать форму.

12 ноября. У меня формируются пальчики - смешно, какие они маленькие. Я смогу гладить ими мамины волосы.

20 ноября. Только сегодня доктор сказал моей маме, что я живу здесь, под ее сердцем. Как она, наверное, счастлива!

23 ноября. Мои папа и мама, должно быть, думают, как меня назвать.

10 декабря. У меня растут волосы, они гладкие, светлые и блестящие.

13 декабря. Я уже немного вижу. Когда мама принесет меня в мир, он будет полон солнечного света и цветов.

24 декабря. Интересно, слышит ли мама тихий стук моего сердца? Оно бьется так ровно. У тебя будет здоровая маленькая дочка, мама!

28 декабря. Сегодня моя мама меня убила.

http://www.aborti.ru/

Дуже хороший сайт. Всім рекомендую, хто вірить, що аборт часом потреба.

7. zet

zet Дуже важлива персона

Оля, мы в этом вопросе не найдем согласия. В моем календаре дневник может появиться только ПОСЛЕ медицинского срока... Увы, но я не просто не одинока в своем убеждении. Для наших мест мои убеждения типичны, так же, как и ваши - для Западной Украины. Поэтому не стоит бросаться сразу всех клеймить и осуждать, достаточно понять, что у каждого своя правда.

8. Оля

Оля Старожилка форуму

То, Ромку, біда країни. В Америці нема покинутих дітей-інвалідів. Тут такі діти все одно в сім"ях. Навіть і нехай в не своїх. Чи може Ви хочете сказати, що Гітлер мав рацію, борячись за чистоту нації? ;)

• Подобається Подобається x 2
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не тхне садизмом. Садизм - це тоді, коли хтось комусь робить зле. А добити - хай не мучиться - не вихід. Треба розуміти одну просту річ - життя тут на землі є тимчасове випрбування, воно є тільки для того, щоб отримати життя. Життя тут на землі - не є життя. Це є підготовка до життя. Ця підготовка є важка, але не довга. Все минається і міняється швидко. Скільки вже людей перейшло в інше життя... Не варто зациклюватися на цьому житті, набагато краще думати про майбутнє - вічне і щасливе.

Додано через 4 хвилини
    Зето, вся біда в тому, що багато людей живуть за принципом: оце справи мої, а це справи Божі. А так не буває. Неможливо влаштувати своє життя так, ніби Бога нема. І то принципове питання.

10. Оля

Оля Старожилка форуму

Зет, а медичний строк то - коли?

Я привела лінк російського сайту. Де тут Західна Україна? :)

Та нікого я не клеймлю. Я вже не хотіла сюди дописувати, але на цьому сайті знайшла таке:

Особая просьба, если у вас есть желание и возможность, пожалуйста, распространите информацию с этого сайта везде, где это только возможно. И даже если вы убережете только одного ребёнка и поможете одной маме сохранить своё дитя – всё это уже стоило делать.

Так що мовчати, бачте, не можу.

А правда, Зет, одна. Факти!

• Подобається Подобається x 3
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну, це ви вже на маразми сходите. А що сам сперматозоїд по собі вартий?
    Якби він сам чогось вартував, то чоловіки би більше народжували і частіше ніж жінки. :D:D:D

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

а так навпаки, нє?

13. Romko

А хіба я сказав,що таких дітей треба знищувати?На жаль ми не в Америці.Вся соціальна політика нашої держави - це витончений садизм,але це тема іншої гілки.
    А,відносно абортів,то я цілком солідарний з Зетою.

14. zet

zet Дуже важлива персона

Они сейчас еще не то напишут, но вряд ли подумают так многие, уж поверьте.. Сейчас борьба государства со своими гражданами за повышение рождаемости, Сибирь стало заселять некем, вот и вспомнили...

15. Оля

Оля Старожилка форуму

А за факти що скажете? ;)

Додано через 5 хвилин
    Зет, на американських сайтах ще більше такої інформації. Америка за народжуваністю не ганяється.

А взагалі то. Чого ми з Вами сперечаємося? Я ж вас, як і Ліля, люблю і поважаю. :)І нам вже з Вами не родити. То все для молодих і для чоловіків, які часто або посилають жінку(дівчину) на аборт, або їй підтакують.
    Просто треба, щоб люди знали правду про аборти. А вибір за ними!

А держава повинна від цього вбивства відмежуватися. Люди і так аборти робитимуть і лікарі їм в тому допомагатимуть, але то вже буде їхній гріх!

16. Romko

Які ж це факти?Агітація...
    Кожен випадок - цілковито індивідуальний.Якщо батьки народжують дитину,вони зобовязані(перед Богом,перед собою,перед тою дитиною) забезпечити їй нормальне дитинство,дати гідне виховання і т.д.
    В іншому випадку що більший гріх:викинути дитину на знищення,чи аборт?

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Однозначно - аборт! То ж доказане вбивство!:eek: :eek: :eek:

А про "викинути дитину на знищення" не зрозуміла. Ви про відказ від дитини?

Якщо так, то хіба Ви не знаєте, що дітей всиновлюють і ще й на те великі черги і волокита є.

Додано через 4 хвилини
    І це Ви називаєте АГІТАЦІЯ? :sad::sad::sad::sad::sad:

Леденящая правда.

http://www.aborti.ru/ledenyachaya_pravda/

На таке можна спокійно дивитися? :sad:

18. Romko

:ireful1: І про дітей на смітниках,і про дітей в сиротинцях(їх тисячі і тисячі),і про покинутих дітей-інвалідів,то менший гріх?Цікаво,в яких одиницях...:ireful1:
    Знаєте,який контингент дітей у нас на Кульпарківській,у 8-му відділі?80%цілком нормальних дітей з інтернатів.Питаю одного шибеника"А ти чого тут?"."Керівничку послав."І за це на місяць на дурку!

19. dArt

dArt Well-Known Member

Мих, Лилия напоминаю свой вопросец :)

20. Оля

Оля Старожилка форуму

То вже тоді на гілки про політику. Ще є будинки перестарілих. Їх теж будемо вбивати, щоб не мучилися?

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)