Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт. За та проти.

Краще здати в дитячий будинок, але не вбивати.

• Подобається Подобається x 1
  2. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Та я трохи інше питав. У нас в групі, дівчата одноголосна сказали аборту - так. Крім того, у Вашому випадку, воно то за свого чоловіка вийшла по коханню. І вини дітей в тому звірстві немає.
    Натомість, громадянку А зґвалтував громадянин Б. Аборту не робили. Але поки дитина росла вона все більш і більш ставала схожа на громадянина Б (зовнішні ознаки). У гр. А від цього все частіше з'являлися спогади про випадок з Б , розвивався психоз. Тепер питання: чи потрібна гр. А така дитина, і чи зможе бути люблячучою матірью гр.А до своєї дитини ?

Щодо дитячого будинку.... еее ... Ви туди заходили, спілкувалися з їх утриманцями. Дуже малий відсоток бідолах зможуть світ сприймати адекватно після досягення повноліття.

На Хмельничинні, вихованці одного з таких будинків кололи снодійним, коли ті провинилися. І ті могли спати від дня до тиждня. Так одна з жертв нам переповідала.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заходив, знаю. Але що ми з чим порівнюємо. Вбити хай не мучиться, чи як?

4. Deus igrok

А свідомо приречувати на страждання і комплекси в майбутньому ?

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ні,Миху,я з тим не згідний.Ви знаєте,що таке наші дитбудинки для дітей-інвалідів.Повірте,жахливішого не знайти.А умови в сиротинцях?
    Якщо мати розуміє,що не зможе дати ради такій дитині,то аборт - наймилосердніше,що може бути.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Треба розуміти Що і з чим ми порівнюємо. Сиротинець - то жах. Але вбивство - то ше більший жах.

• Подобається Подобається x 3
  7. dArt

dArt Well-Known Member

Мих, а с какого периода аборт Вы считаете убийством?
    Сейчас существуют препараты, которые если уколоть на протяжении 3х дней после изначилования, предупреждают возможную беременность, это Вы тоже считаете убийством?

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Як ви, так і ваші одногрупниці забагато надивилися телевізора та якихось серіялів, мильних опер. Ситуація лише видимо життєва, імхо, а не життєва. З-під пера якогось горе-сценариста.
    Ви спитайте дівчат у групі чи можна втратити дитину, впавши зі сходів, теж одноголосно закричать "так". Але най ніколи не пробують - не допоможе.

Додано через 1 хвилину
    Я вважаю однозначно! І мих, упевнена, мене підтримає. Ви Уку ще раз прочитайте. То ВЖЕ людина!!!

Додано через 2 хвилини
    Ще одна моя думка, виникла при читанні останніх 2-ох сторінок: чоловік, який підтримує чи спонукає жінку до аборту - нічим не відрізняється від ґвалтівника.

9. Deus igrok

Аналогічно я можу написати, що ви перечиталися Біблії та якоїсь релігійної маячні, феміністських опусів. Принаймі, відповіді на моє питання не дали, а почали "лити водичку".

Не бачу логічного зв'язку між сходами і ґвалтуванням.

10. шахрай

шахрай Well-Known Member

А я проти абортiв,в будь-якому виглядi

11. Liliyah Romanova

Ваших одногрупниць ґвалтували? Чи може вони знають таку життєву ситуацію? Хоч одну? Вони ще й одної дитини не народили.
    От я вже народила і можу вам щиро сказати, що я би не могла сказати на таке питання "так, аборт однозначно". І я би дитину затримала. Свого чоловіка колись питала за таке, то він однозначно відповів, що був зі мною у тому і підтримував би.
    Життя ваші одногрупниці не знають. Одні фіялки в голові. ;)

12. bora

bora Well-Known Member

А до чого тут феміністські опуси?)
    А Біблія - це не релігійна маячня.
    Сюжет про схожість на гвалтівника дійсно надуманий. Народжену дитину жінка любить як тільки свою кровинку. А якщо у кобіти не має материнського інстинкту, то вона й без того "здасть" дитину. Але їй певно не вирішувати чи віднімати життя у дитини.

13. Deus igrok

Хехе ... а звідки вам знати з вашої Канади ? Свічку тримали ? Є одружені, і є з дітьми ... ще які інтимні подробиці вам потрібні ?

А вас ? Чи жіночими журналами начитані ?

Я ЗМОДЕЛЮВАВ СИТУАЦІЮ... І СПИТАВ ПРО РЕАКЦІЮ НА НЕЇ.

Закиди типу,
    не роблять вас розумнішою :wacko:
    І не набагато ви старші ... шоб вже вчити ...

Додано через 1 хвилину
    =))))))))))))))))
    Почалося... ага .. давайте ше якісь слова з мого посту обговорювати...
    Головне не по темі...
    Жінки ...

14. Liliyah Romanova

Я на ваші пусті слова уваги не звертала. І відповіла вам по темі. І на ваше питання також. Прямо, як є.
    Можу, ще на одне ваше питання відповісти прямо. Так, ґвалтували.

У мене теж були одногрупниці одружені і з дітьми. Вже розлучені. І для них їхні чоловіки були ґвалтівниками. Не буквально, але такими вони їх потім вважали.

Є такі, що за чоловіка судомно тримаються, бо з ним дитина є і наступних дітей від нього абортують, бо той чоловік для них, на жаль, той же ґвалтівник. І тексти кидають типу "а хто мене потім з його байстрюками захоче?"
    І не фіялки там, ні?

15. bora

bora Well-Known Member

Ви взагалі про яку тему?

16. Deus igrok

Та на біса мені ваші фіялки і одногрупниці.
    Я питав чому жертва ґвалтівника повинна страждати , або її дитина.

Пусті слова, бо до кінця не скорені. (с)

17. Liliyah Romanova

О власне. Дитина страждати не повинна.

Додано через 3 хвилини
    Я мала на увазі ті пусті слова, якими намалися образити.
    Я на ваші не звертаю уваги, ви на мої не звертайте.

18. dArt

dArt Well-Known Member

Окей, поехали дальше. Если мужчина эээ...ну....хм.... в общем изливает свое семя помимо как для зачатия ребенка это тоже убийство? Сперматозоидики то тоже живые, хвостиками шевелят там, бегают быстро :)

19. zet

zet Дуже важлива персона

От насильника аборт ОДНОЗНАЧНО. Обрекать жизнь на страдания это еще больший грех. Это и есть настоящая ханжеская жестокость (аби мне греха не было..), уж лучше взять этот грех на себя, чем обречь ребенка на страдания, а любить все равно не сможешь. Рожать нужно только желанных детей. Неважно в паре мама или нет, но желанных.
    Сравнение с мужем-придурком не подходит. Насильник и муж, даже садист, это разные вещи.
    Я не призываю делать всем аборты, я настаиваю на праве выбора. Ситуации же в жизни бывают всякие и не другим судить...

• Подобається Подобається x 2
  20. Melody

Melody Well-Known Member

Ненароджена дитина також має право на життя. Тільки шкода, що не має вибору, бо вибір роблять за неї...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)