Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт. За та проти.

Дикість є плід вирощувати у пробірці.

2. zet

zet Дуже важлива персона

Вы еще советы медикам будете давать? Да вот не получается по-другому, иногда, по медицинским показателям. и ведь детишки рождаются и живут, даже, представляете, их крестят тоже... :)

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

То не питання медицини, то є питання моралі. А те, що хрестять їх, то що тут дивного?

4. zet

zet Дуже важлива персона

Я и говорю, что то ли мораль уже маньячит, то ли вы что-то не так интерпретировали.. :)
    И аборт грех, и исскусственное оплодотворение грех. Где же логика? Точно из меня католика не получится. Так как я считаю, что и рожать бесконечно не стоит, и если не получается родить, то нужно попытаться дать жизнь другим способом. И что, пока 60% детей растут без отцов. то и решать это будет, по праву сильного и впрягшегося в воз поднятия молодого поколения, только женщина. :)

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Взагалі ваше питання не розумію.
    Церква проти ін-вітро. Крапка.
    Про пари, які адоптували дітей, а потім народили ще своїх я вже писала. Особисто знаю 3 такі пари. Мої різні друзі знають ще купу таких.
    Церква ставить питання так для віруючих. І для віруючих то великою проблемою не стоїть, з того, що знаю.
    То про що ваше питання? Церква заради невіруючих мінятися не буде і не повинна.

Додано через 1 хвилину
    Ага, дуже хороший метод. Бо "зайві" плоди проколюють і вони випадають геть, а "вибрані" залишаються.
    Правда, тому й народжуються так часто по 6-7, бо людям совість не дала проколоти один із плодів.

6. zet

zet Дуже важлива персона

А что это такое?

7. Liliyah Romanova

Запліднення є справою Божою. Не мені вам розказувати, що і заплідена яйцеклітина може не стати плодом, а жінка навіть не здогадається, що була вже вагітна на якийсь момент, але... не наклався генетичний код і все. Справа Божих рук це, а не лікарських пінцетиків та піпеточок.

Додано через 35 секунд
    Те і є, про що ви пишете. Тільки латиною. :) Штучне заплідення.

Додано через 2 хвилини
    Читаю вас, читаю і починаю розуміти, що я таки не феміністка. Треба інший термін буде шукати, аби свої погляди пояснити. Зето, я вас дуже люблю і поважаю, але на цій гілці ви мене просто жахаєте.

• Подобається Подобається x 2
  8. zet

zet Дуже важлива персона

И не надо вам этого. :) Любите и будьте любимы. Рожайте желанных детей и делайте карьеру, обустраивайте свое гнездо. Надеюсь, что вы в 40%, но ни по какому поводу не стремитесь перейти в наши горькие 60% . :) Это не феминизм, просто иногда тяжко. Гораздо больше пройдено пути, но за несколько лет до финиша накатывает усталость...

9. Liliyah Romanova

Якраз це фемінізм. :sad: Ви цілковито нівелюєте роль чоловіка. І це сумно.

• Подобається Подобається x 1
  10. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

А знаєте, читаю я цю гілку і дивлюся на свою малечу, котра тут замість іти спати, помагає мені клацати. І думаю, ще два роки тому вона була просто зародком. Тим самим, що "ще не людина" Але вже тоді в ній були закладені і сірі очиська, і білявий чубчик, і татова комплєкція...
    І так з кожним "зародком" чи "плодом" - називайте як хочете. Я не можу собі уявити, що могли б скластися обставини - хай найгірші - щоб я власноруч позбавила її життя.

Те ж саме стосується in vitro. Єдина думка, що в тій пробірці є кілька таких чуд, моїх чуд! - і хтось за якимись критеріями скаже - отому жити, а тим - ні... бррр, це не вкладається в жодні емоційні рамки. Краще вже взяти немовля з відмовників. Хай не своє, але краще дати материнську любов чужій дитині, аніж убити своїх, хай і ненароджених...

Тут справа не в католицькій чи ще якійсь моралі. Це просто материнський інстинкт...

• Подобається Подобається x 3
  11. zet

zet Дуже важлива персона

Так нет у меня роли мужа, и у тех 60% тоже нет. Крутятся, как белки в колесе. Так если и феминизм, то поневоле. Детей ведь поднимать все равно надо.

Додано через 3 хвилини
    Именно католическая мораль. :) Не обижайтесь, но это так. У нас подобными вопросами не заморачиваются, хотя детей своих любят не меньше, но рожать, скольго Бог дал, не согласна ни одна... А только столько, сколько сами запланируют. В этом разница. И ведь мы обе не изменимся...

12. Ука

zet, а я далеко не така ортодоксальна католичка. і методи контрацепції ми використовуєм. але неабортивні. життя є життя. але просто я не можу вбити те, що за кілька місяців буде моєю дитиною. не можу і все. і це виключно з материнських почуттів.

13. zet

zet Дуже важлива персона

Эта тема у нас даже не обсуждается. Но при неожиданности, больше 2-х все равно не будут рожать. И инсктинты тут ни при чем. Все в рамках срока медицинских показаний. И все...

14. Melody

Melody Well-Known Member

У мене є знайома-атеїстка. Вона вважає аборт негуманним суто з погляду загальнолюдської моралі. Абстрагуймося від релігії.

15. Ука

У мене троє. Всі кесарські. І, повірте, інстикти тут дуууже при чім.

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Зет, не Ви одна в тих 60%.І я з Вами. І маю аж 4-ро дітей, не 2-є. І сама волочу ту ношу материнства вже 12 років. Але НІКОЛИ, НІКОЛИ в мене не було думки, щоб знищити котрогось з них. Останнього не хотіла, бо залишилася вагітна з ним на 3-му місяці, коли чоловік покинув. Кричала щодня до Бога, плакала, не знаючи, що я буду робити з ними 4-ма сама. Але родила чудового хлопчика і ніколи він не був мені завадою.Так склалося, що і Бог няньок посилав, і коледж я закінчила. А тепер я бачу, що він найрозумніший зі всіх моїх хлопців. Так що я розумію, що якщо Бог дає діти, то дає й на діти. :) Правда, я не обстоюю думки, що треба родити безрозсудно і кивати на Бога. Але якщо дитина незапланована виходить, то то точно від Бога. :)
    Ну і мова, звичайно, не про гулящих. Якщо вагітність - наслідок гріха, то вибачайте. "Любишь кататься - люби и саночки возить." А як же ж по-іншому? ;)

• Подобається Подобається x 6
  17. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Не хочу втручатися, але оскільки вже 44 сторінок ... а бажання їх перечитувати нема...
    Коротко говорячи ... вагітність внаслідок зґвалтування... бути аборту чи ні ?

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Зустрічне запитання. Молодому, але дуже досвідченому. :) Дівчина вийшла заміж. Народилася дитина через деякий час. А тоді виявилося, що чоловік маньяк, дітей насилує ( знаю реальний приклад - сусідка в Україні така жила аж з двома дівчатками від такого). Його судять, садять в тюрму. Їй що, вбивати дітей від такого тата? :ireful1:

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ні.

20. dArt

dArt Well-Known Member

Мих, а что Вы предлагаете делать в таком случае, родить ребенка насильника, сдать его в детский дом или же оставить его, кормить и поить, пока не вырастет?
    Вы сами были бы способны принять такого ребенка рожденного от насилия (гипотетически) над Вашей женщиной? Тьфу, тьфу, не дай Бог кому то.

а де твій аватар? :)