Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт. За та проти.

Ви праві, але й в житті різне буває, знаю по собі.

2. zet

zet Дуже важлива персона

Кто ж спорит, что разное бывает... Речь о большинстве случаев, не ориентироваться же на ассоциальные элементы, в конце концов.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну та так-так, я ж так само...

4. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Помиляєтеся шановна, до думки про життя з початку зародження схиляється тепер i медицина.

Зета,а хто така жiнка взагалi? Вона що Бог щоб давати життя чи смерть? Шо за фiгня з тою власнiстю- мужик мiй роблю шо хочу, дiти мої тоже кому життя а кому смерть- шо далi- керувати свiтом ви ще не зiбралися? Ах ну да "фемiнiзм шагає попланетi".
    I чому це , якщо її "прєдали" ? Шо за поняття таке? Мало кого кидають з дорослiшими дiтьми? То може тих дiтей тоже пiд нiж, ну а шо - дiтей нема значить незаймана а таким всi карти в руки. тiки забуваєте що граєтеся життями. Вам напевно є не дуже кльово коли починають дерти шкiру над вами? Отож бо!

Пам'ятаю, як один мiй знайомий лiкар- хiрург тоже стикнувся з тою проблемою. Дiвчина давала страшеннi грошi а би позбутися дитинки, аби закритися вiд людей i головне вiд батькiв( тi навiть незнали до того, бачили б ви їхнi сльози щастя пiсля родiв,а так...), iпалкала ридала, боне бачила iншого виходу.А лiкар скааав їй таке, ви його виносiть,а потiм народите, принесете i ми його з вами зарiжемо. Пiсля того тьотцi як вiдняло.I нiчого i родила нормально(правда вже за кордоном)i хлопчина здоровенький, i хлопець повернувся(вiрнiше поїхав до неї жити за кордон) i батьки, як я казав просто плакали з радощiв. I все i хеппi енд, тiки хто в то повiрить.. простiше " на шашлик" .

5. zet

zet Дуже важлива персона

Она уполномочена Богом на это.
    Конечно, собрались править миром. Ведь кто платит, тот и заказывает музыку. Пока мужчины содержали семью и беспокоились о потомстве, в подавляющем большинстве своем, то мир принадлежал им. А раз сейчас перекос пошел больше на женские плечи в содержании и воспитаниии потомства, то и миром, рано или поздно, будут править женщины. Как это сегодня происходит в Швеции, например. Это не значит, что мужчин унизят или уничтожат, ведь и мужчины женщин не уничтожали. Нет, просто будут больше прислушиваться к мнению женщины, больше законов защищающих детей и стариков. Мы же жили в мужском мире, приходит время и мужчинам пожить в женском мире. Вот тогда, когда плевать будет на мужское предательство, т.к. дети без куска хлеба в любом случае не останутся, можно будет и вернуться к теме абортов, НО НЕ РАНЬШЕ!

6. Оля

Оля Старожилка форуму

І смерть?:eek: То звідки такі дані? :)

7. zet

zet Дуже важлива персона

Чш-ш-ш.. Не при Колобке...:ninja: Буду, ему назло, МАТРИАРХАТ строить, не отвлекайте.. :)

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Дупіру я зрозумів дЕякі дОписи до мене, Зето.

9. ~KOLOBOK~

Власне Колобока тим ви не розiзлите i навiть не здивуєте,а так хотiлось би нарештi шось мудре почитати, життєве, з вiтчутям досвiду...Розумiєте на що я натякаю?

10. Mariya

Mariya Well-Known Member

Саме те, мудре життєве і далі за текстом хочеться і в ваших постах знайти.

11. ~KOLOBOK~

З абортами стикався в технiкумi. Троє дiвчат лишили дiтей, зараз всi замужнi.Одна з них за кордоном, живе з тим самим хлопцем, тепер чоловiком. Одна мала аборт через проблеми зi здоров'ям(травку посмалювала), тiпа тоже її згвалтували по п'янi чи то понакуру, водила чуть не пiвкурсу по судах, нiхто їй не повiрив,аборт почався з нервiв закiнчився по стану здоров'я. Знаючи її...Про покiйних погано не говорять.

12. zet

zet Дуже важлива персона

Я воспитана по-другому, поэтому мы не найдем общий язык в этих вопросах. Я против запрета абортов. Но я за воспитание девочек в этом вопросе. Девочки должны быть воспитаны самостоятельными, независимыми и знать, что в жизни можно по-настоящему рассчитывать только на себя. Поэтому рожать нужно только столько, сколько сможет сама воспитать. . Не верю я в крепость мужского плеча, жизнь доказывала обратное. Я против мужского мнения по этому поводу вообще, нет у мужчин права голоса в этом вопросе и никогда не было. Не считаю зародыш ребенком до срока установленного медициной, считаю это религиозным просто предрассудком.
    Аборт зло, но запрет абортов - это еще большее зло. ...

Мало того, я осуждаю тех, кто нарожал по 10-11 детей, а потом не может их даже прокормить. Считаю это преступлением перед собственными детьми, потому, что головой все-таки думать надо...

• Подобається Подобається x 1
  13. igor

igor Active Member

Відповідь: Аборт

Залежно для кого.

http://www.noabort.org.ua/category/pislja/
    Зайди зайбеш багато корисного

14. zet

zet Дуже важлива персона

Это не для меня, а для католиков больше подходит.. :) Я же говорю, что другое воспитание и другое мировосприятие.
    Я ведь не только за права женщин решать что ей делать с собственным телом, я еще и за то, чтобы их воспитывать так, как будто ей одной отвечать за новую жизнь, не полагаясь на мужчину. Будет рядом - хрошо, а не получится, то она должна быть достаточно сильной и независимой для того, чтобы ее дети не только не голодали, но и могли получить образование и специальность.

15. ~KOLOBOK~

Зето от ви нiби мама двох дiтей, правда? А навiщо вони вам? Ну я нiяк не розумiю, окей система цiнностей у вас iнша, поняття атеїстичного спрямування. Але ж навiщо ж тодi вам дiти? Та добивайтеся в життi самi, iдiть консервуйтеся, спирайтеся нас воє плече, шо там ше чого ви прагнете iтд. Тiки яке це вiдношення має до дiтей? Тут не йде постановка як викручуватися в реалiях життя бо i так зрозумiло -як i хто,а саме за аборти,за вибiр мiж життям i смертю, ви самi ж казали що несете вiдповiдальнiсть за життя своїх дiтей, а чи готовi ви понести вiдповiдальнiсть за їх смерть? Це ж вбивство- свiдоме i з намiром,а таке суспiльство приймає тiльки з вищою мiрою покарання. Чому якщо ви (ну жiнки, повашiй же Зето теорiї)- то можете бути суддею з комою,а якщо вас то боже упаси трогати, чому так? де тут логiка?
    п.с. Здається менi що у християн це набагато простiше- є душа i вiдповiдальнiсть за неї. Вiруючим жiнкам такi курси за якi говорилося навряд чи взагалi будуть потрiбнi, оскiльки все набагато спрощено в межах вiросповiдання. Це так виглядає з вашої сторони, як придумати новий велосипед,а навiщо?

Додано через 3 хвилини
    Зето ви iдете навiть проти природнього процесу жiнка- чоловiк- дiти? Що ви сповiдуєте? Я чесне слово розгубився,що ви маєте на думцi.

16. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

наскільки я зрозумів - чоловіче, то у вас в голові троха каша.
    ви читаєте не те, що пише zet'а - ви в її дописах шукаєте якісь докази своїм думкам.
    --
    А ви б просто почитати спробували, га?
    --
    До речі, переривання вагітності на 2-ому тижні - аборт чи ні?
    Бо - раз у вас така "кардинальна" логіка, і світ в кольорах на пательні - чорно-білий, то чому б не тільки аборти заборонити, а ще й контрацепцію заодно?

• Подобається Подобається x 2
  17. Liliya

Liliya Well-Known Member

Іноді саме його думки не вистачає, щоб зберегти життя дитини. Мої подруги тільки і чекали, коли їх партнери винесуть вердикт. Прикро...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чоловік - перший, хто несе відповідальність за аборт, а жінка - друга, якщо чоловік є чоловік, аааа навіть і без того.

19. nana

nana New Member

Розповім випадок в тему. Моя товаришка (це було у 1983 році) потрапила в родильний будинок на Джамбула. Тоді туди потрапляли всі "проблемні": без прописки, з інфекціями etc. Вона потрапила через пієлонефрит, але історія не про неї. Так от, лежала там молода пяничка, яка народжувала уже четверту дитину і всіх їх залишала, тобто, писала офіційну відмову від дитини. Коли моя глибоко вражена коліжанка запитала її: "А чого не робиш аборт?" - вона відповіла, що аборт - це гріх!!! Ніби сплодити дитину і залишити її на поталу долі - це Богоугодне діло... Далі: лікарі відмовились від її чергової заяви, що вона відмовляється від прав на дитину і взяли з неї слово, що вона дитинку забере, так ця гадина після родів по ринві з палати втекла. Я б особисто її стерилізувала.

20. zet

zet Дуже важлива персона

Отож, родила, то вырасти и поставь на ноги!
    Не можешь вырастить - не рожай на муки! В этом и состоит женская ответственность, что детей бросать нельзя, отдавать в чужие руки тоже нельзя и не подготовить их к самостоятельной жизни, плюнуть на их будущее, тоже нельзя!
    Например: Я осуждаю всегда не того, кто не взял в дом котёнка, а того, кто принес сначала, а затем через пару дней на улицу выбросил.

а де твій аватар? :)