Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. pelagiya

pelagiya Active Member

Відповідь: Аборт. За та проти.

мені видається, що кожна жінка сама вирішить, що робити зі своєю вагітністю. деякі жінки свідомо йдуть на народження хворих дітей, бо вважають, що вони теж мають право на своє, нехай коротке і складне, але життя. це абсолютно індивідуальне рішення і ніхто не має права вирішувати, правильно зробила та чи інша людина чи ні. а то ми вічно ліземо в чуже життя зі своїми порадами, осудом і іншою фігнею замість того, щоб займатися власним життям. Замість моралізаторствувати і осуджувати, краще допоможіть тим, хто допомоги потребує. А не можете допомогти - то просто мовчіть

• Подобається Подобається x 4
  2. dArt

dArt Well-Known Member

Уважаемая, тут форум, эта штука создана для того что бы обсуждать, а не молчать. А заведомо рожать больного или же неспособного к жизни ребенка я считаю неправильно. Моя жена врач. Один раз им привезли анэнцефала. Это ужасное зрелище. От головы одно лицо, черепной коробки просто нету. Врачи к системе жизнеобеспечения подключать не стали, сам тихо умер.
    И что Вы скажете в таком случае не нужно было сделать аборт?

3. zet

zet Дуже важлива персона

Пелагея права во всём. Это не мужской вопрос 100%-но. Его решала и всегда будет решать для себя только женщина, и никто другой. И даже во времена запрета только она всё решала, но из-за того запрета погибло много женщин детородного возраста. Это единственный результат запретов и больше никакого...

4. pelagiya

pelagiya Active Member

Безперечно, форуми створені для обговорення чого б то не було. Але мені видається, що висловлюючи свою думку з того чи іншого приводу потрібно за умови, що розумієш, про що йдеться. А писати пости тільки для того, щоб аписати і показати свою "принципову позицію" чи ще щось - це дурість. Більшість учасників цього форуму розмірковують про речі, які вони ніколи не зрозуміють.

5. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Пелагiя,це я вже чув що всi кругом дурнi окрiм мене найрозумнiшої. Ви метод запальнички знаєте? Треба було ним скористатися до того, щоб потiм не було багато "мучiтєльно больно" розмовляти про ЦЕ.Не розцiнюйте,як образу, бо накипiло.

6. dArt

dArt Well-Known Member

Колобок, спокойнее, это же Женщины, существа в высшей степени эмоциональные, нежнее с ними надо.
    Пелагея, а может в этой теме мы как раз пытаемся понять что это?

7. ~KOLOBOK~

Dумать нада до того-оце я хотiв сказати.

8. Forpost

Forpost Стоїк

Чи не вбачаєте Ви протиріччя в своїх висловлюваннях.Законодавчо треба заборонити жінкам приймати будь які рішення по даному питанню.При непокірності в колонію.

9. Forpost

Forpost Стоїк

ми тому і не злазимо ,що нема потреби.Ви напевне початкуючий серфер і ще деколи виходите в реал.Але якщо підсядете на тему добряче, то Вас за вуха не відтягнеш

10. zet

zet Дуже важлива персона

Шрек, зная вас, то вряд ли найдется вопрос по которому вы вообще разрешите принимать женщине решение самостоятельно. :)

А про притягательность форума, то я с вами согласна.. :)

11. pelagiya

pelagiya Active Member

перш ніж взагалі комусь говорити "думати треба перш ніж", задумайся, чи хочеш, щоб кожне чмо лізло в твоє життя з "цінними порадами постфактум".

Останнє редагування: 5 лют 2009
    • Подобається Подобається x 1
  12. pelagiya

pelagiya Active Member

можливо, це й не в тему пост. але насправді я не вчора вперше включила компутер і дізналася, що таке інтернет. просто раніше свідомо не втручалася ні в які дискусії на форумах... в світі існує купа набагато цікавіших занять, ніж переливання з пустого в порожнє на форумах... а ця гілка лише утвердила мене в думці, що людям (особливо чоловікам) властиво дискутувати на теми, від яких вони ой як далекі...

13. Полковник

Полковник миється в бані

Если "чмо" ничего о Вашей жизни не знает, то ОНО туда и не полезет, а если Вы даёте этому "чмо" повод, то это уже... ИМХО.

14. pelagiya

pelagiya Active Member

біда в тому, що таки лізуть. не завжди і не всю інформацію вдається приховати від таких от розумників. щось десь почують, і давай коментувати і робити висновки на основі кавалків інформації. воно ж приємно думати, що в твоєму житті все не так, що в тебе таких проблем нема і т.д.

15. ~KOLOBOK~

От не повiрете,але я так собi i подумав, що вас бiдну згвалтували. То може вже заткнете менi пельку i скажете шо ви була прихожанкою монастиря(бажано жiночого) а вiн таки сякий диявол, проломав всяку сторожу i потурив на вас о'великомученицю. Чомусь нашi панночки прикриваючись згвалтуванням, переважно забувають сказати що i самi були не святi(далеко не святi),а то й пiд мухою-оковитою.Чи то знов похожа iсторiя як з каратистом Рафiком?

16. Forpost

Forpost Стоїк

Жертва провокує насильника ,то ж апріорі,а судячи з реакції на наші невинні дописи, то й поготів

17. Forpost

Forpost Стоїк

Мало знати ,треба полюбити його як ми.Туть Вас ніхто не звинувачує ,а Ви будь яку фразу в штики.Мітите на місце Доктора Зло?

18. Forpost

Forpost Стоїк

секс з насильником наприклад,що Ваш реал може ще запропонувати

19. zet

zet Дуже важлива персона

Нельзя быть такими "всезнающими", когда дело касается не вашей боли! Не ровен час, накличете такую же беду и на ваших близких... тогда дойдет, но поздно будет.
    Пелагея, искренне надеюсь, что в вашей жизни давно все наладилось.

p.s.Все правильно вы сделали. ...

20. ~KOLOBOK~

Нагадуєте менi Йогипа Юродивого" є людина, є проблема, нема людини..."Браво, дайте їй ше i медаль за вiдвагу!

а де твій аватар? :)