Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. Кася

Кася Well-Known Member

Відповідь: Аборт. За та проти.

я проти абортів..зараз стільки пар не можуть мати дітей,а зовсім малюків якраз найчастіше і усиновляють...
    тому голосувала за пункт Только по медецинским показаниям,адже якщо мати виживе,то можливо пізніше вона народить ще діток..

• Подобається Подобається x 1
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Я голосовала за последний пункт потому, что против запрета... Горя от запрета будет больше в разы, чем пользы. Это уже было, статистика неутешительная. Настаиваю только на одном - на воспитании. А то уже довели до того, что стыдятся признаться те, что девушками замуж повыходили. Как будто это они не нормальные какие-то, а не те, что смакуют лобковые темы.

3. syavych

syavych копач

Аналогічно. Тільки до варіанту якщо мати виживе слід додати і якщо дитина виживе. В усіх інших випадках, раз Бог дає життя то так треба. Якщо утримати дитину з якихось причин неможливо - віддати на усиновлення. Багато пар мріють про дитину і це для них єдиний шанс.

4. Кася

Кася Well-Known Member

тут трохи можна посперечатися...в різних ситуаціх..
    ну от..наприклад така ситуація: сім`я,чоловік,жінка і син.От жінка знов вагітніє,і тут виявляється що тут не все в порядку і треба робити аборт інакше вона вмре...і що робити? син залишиться без матері,чоловік без жінки..

5. Forpost

Forpost Стоїк

• Подобається Подобається x 2
  6. Forpost

Forpost Стоїк

все в руце Божій схоче забере ,захоче лише

7. syavych

syavych копач

Я не зовсім зрозумів стосовно чого сперечатися. З вашого допису випливає що аборт в даному випадку необхідний. З мого допису (якщо мати виживе) випливає те ж саме.

8. Кася

Кася Well-Known Member

моя твоя нє понімай...
    зрозуміла як що іноді треба жертвувавати жінкою заради дитини..

9. zet

zet Дуже важлива персона

Никогда нельзя жертвовать женщиной ради ребенка.

10. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

А це ще чому? Мужиками нiб жертвуєте, i то досить легко.По темi, я проти iдiотiв-перефразовуючи фразу- хiба дитина винувати шо маманя дурнувата...

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відкрию вам, Зето, один секрет. Там священик не винен насправді. У більшості відомих мені випадків жінки священиків набагато побожніші за своїх чоловіків. І то саме вони боряться за природнє планування. Священикові від того часом тільки гірше, бо якщо вона помирає після чи під час пологів, то він бідака потім сам мордується.
    Просто матушки гарно за плечима батюшок прикриваються. Бо ж не матушка сім"ю утримує, то саме батюшку болить голова і серце за утримання сім'ї.

12. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Аха
    -Пане просвiтере а шо у вас так багато дiтей?
    -Та то бозюньо стiки посилає
    -То може пора того бозюня вже i штанами прикрити?

Менi то в мозКах моїх не помiщається. Ну я розумiю шо написамо " плодiться i наповняйте землю". Але нафiга створювати собi проблєми?

• Подобається Подобається x 2
  13. Forpost

Forpost Стоїк

14. Forpost

Forpost Стоїк

Данные, которые получил Стюарт Кэмпбелл, разожгли новый спор о гуманности абортов. Са
    м профессор был поражен, впервые увидев, как рано развиваются дети, и перешел в стан противников прерывания беременности
    А еще в своих книгах сэр Кэмпбелл время от времени публикует такие вот страшные фотографии... Перед вами абортный материал. 7-недельные эмбрионы... Он считает, что если бы будущие мамы представляли себе, что именно происходит с их нерожденными детьми, они никогда не пошли бы на этот шаг...
    Но никто не показывает молодым женщинам подобных фотографий... А зря, считает профессор. Половина бы из них отказалась от операции...
    http://advertising.com.md/

15. zet

zet Дуже важлива персона

А еще надо показать будущим горе-папам, чтобы не бросали своих женщин и не вынуждали их этим делать аборты. Всегда помнили, что "а могут быть и дети", которых женщине вполне вправе решить не рожать самой...
    Не перекладывайте ни всю ответственность, ни трудности ТОЛЬКО на женские плечи..Как придумаете способ решить проблему такого перекоса в ответственности, вот тогда можно и поговорить. А пока что-то рановато...

16. pelagiya

pelagiya Active Member

я уважно прочитала майже всю гілку форумів про аборти. інакше як теоретизуванням та моралізаторством це назвати не можна. прихильники заборони абортів наголошують на своєму людинолюбстві, дбають (вербально, на жаль) за ще ненароджених дітей. а чи хтось з вас зробив хоч щось для вже народжених покинутих батьками дітей? для дітей, які живуть на вулиці? для нещасних дітей, які живуть в дитячих будинках і шанси яких на повноцінне життя в майбутньому є дуже і дуже малими? для цих дітей ви вже зробили все що могли і тепер перекинулися на ненароджених дітей?
    це просто банальне ханжество. коли чоловіки тут розмірковує на тему: аборт - вбивство чи ні, має жінка право називатися нормальною після того як зробить аборт чи ні і так далі. мені от цікаво було б дізнатися - ви завжди користуєтесь презервативами (наразі це один з небагатьох доступних чоловікам способів контрацепції) під час сексу, якщо не плануєте заводити дитину? чи вмовляєте свою подругу обійтися без кондома, мовляв - "я не буду в тебе кінчати"?

17. pelagiya

pelagiya Active Member

тепер стосовно затятих абортоненависниць-жінок. не варто в житті зарікатися від будь-чого. ми ніколи не знаємо, що станеться з нами в майбутньому. тому заяви типу "я ніколи не зроблю аборт" мене не переконують.
    я теж могла б моралізувати на предмет голодних та хворих дітей Африки. але я нічого для них не зробила і скоріше за все нічого корисного для них не зроблю і в майбутньому, тому права на такі розмови в мене особливого немає. так само і з абортами. для того, щоб зрозуміти, що таке аборт - треба через це пройти. тільки ті жінки, які побували в абортарії, можуть говорити на цю тему. всі решта - лісом...

18. Forpost

Forpost Стоїк

О, цікаво як наші ханжі прореагують....пригріли Ви їх добряче.Особливо гарно ЛІСоМ.давно не чув такого гарного вислову

19. dArt

dArt Well-Known Member

Шрек, пожалуйста, уберите фотографии, действительно неприятно на них смотреть, даже такому прожженому цинику как я.
    После рождения ребенка я изменил свои взгляды на аборт.
    Не хватило мозгов предохранятся , залетели (имею ввиду обоих и мужчину и женщину) будте добры выносить маленькую жизнь и родить. После рождения если не можете (не хотите) оставить себе - отдайте на усыновление хорошей семейной паре (не педарастам только, пожалуйста), которые вырастят ребенка в любви и согласии. Сам знаю аж 3 такие пары, замечательные люди, но не ладится у них с этим делом, будут усыновлять очевидно.

Вопросец у меня к тем кто против абортов "ни в коем случае"
    А если в утробе матери развивается даун или имбицил? Вы в курсе что с помощю современной науки в институте Генетики это определяется с 95% погрешностью на 15-17 неделе беременности.
    А Если на УЗД видно конкретное уродство? Или же не дай Бог анэнцефалия (полное отсутствие головного мозга), что тоже аборт не делать?

20. pelagiya

pelagiya Active Member

до НеоШрека

я абсолютно випадково потрапила на форум. і була вражена дискусією, яка розгорнулася навколо цієї теми. люди говорять про речі, які їм абсолютно далекі.
    я бачила жінок, які тяжко переживали аборт, але я ще не бачила жодного чоловіка, який карався через аборт. він цього фізично не може зробити. відтак чоловіки і не мають права обговорювати цю тему. воно звичайно дуже приємно сидіти під монітором свого компютера чи з ноутбуком на колінах, сьорбати каву з горнятка і розмірковувати про якісь загальні речі. маю кращу пропозицію до чоловіків-моралізаторів - краще злізьте з дивана, візьміть за руку свою дитину і відведіть її в парк, в кіно, в музей, театр (перелік можна продовжувати в залежності від світоглядної позиції кожного конкретного індивідума)

Останнє редагування: 5 лют 2009
а де твій аватар? :)