Аборт. За та проти.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Мих, 30 лис 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 голосів
    45,2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 голосів
    30,1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 голосів
    24,7%
  1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Аборт

нісенітниця якась ;) природі абсолютно начхати на ваші закони - закони ви видумуєте собі самі ;)
    і прототип аборту - викидень - теж існує, незважаючи на видумані вами закони та ваші моралізаторські уявлення ;)

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

:shutup: :padonak: :8: :8: :8:

3. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Природі (Богу) дійсно начхати на наші закони, проблема в тому, що ми не можемо начхати на закони природи. Саме тому ми їх вивчаємо і стараємося дотримуватися в нашому житті, ну а якщо не дотримуємося, то природа нас карає без всяких судів, пекла і інших каральних органів. Ті істоти які ігнорують закони природи просто зникають з лиця землі, саме це нам і загрожує.

Викидень нічого спільного з абортом не має. Викидень свідчить про серйозні проблеми в здоровї матері або дитини, що і не дозволяє народити дитину. Таким чином, через викидень природа страхується від смерті матері або від народження хворого потомства. При здійсненні аборту здоровя матері і дитини в переважній більшості випадків не є визначальним фактором прийняття рішення. Рішення про аборт приймається виходячи з зовсім інших причин.

4. zet

zet Дуже важлива персона

И что за возмущение? Запретили католичкам, так они и придерживаются без запретов официальных. А чего другим навязывать своё собственное видение?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

:sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

6. afterstep

ви медик - причому бажано - гінеколог?
    говорилося лише про прототип - раз. друге - якщо є загроза - то лікар прописує "підтримку" - і мати цілком доношує. Причому здоров'я у цьому випадку не позичає і не докуповує. Якщо ж ігнорує приписи лікаря - то фактично робить аборт природнім шляхом.
    --
    Як би було добре, якщо б все було так просто, як у ваших дописах!
    Та й "закони природи" - переважна більшість не вивчає (навіть в школі, незважаючи на тиск з боку вчителів)
    Зате - в останні роки почастішали намагання пояснити все цитатами з біблії та нострадамуса...
    --
    Епоха віндовз!

7. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Стараюсь писати просто бо на складні чістапісанія немає часу, та й треба ж щоб мене зрозуміли, а не думали що ж то я там мав на увазі.
    Незнання законів природи не звільняє від відповідальності:
    - не знали хлопці як фосфор везти - маєте катастрофу;
    - ігнорують люди шкідливість абортів - мають хвороби і вимирання

Базові закони природи, вони насправді досить прості і піддаються розумінню навіть неосвідченої людини. Не потрібно бути гінекологом щоб зрозуміти, що викидень і аборт то є абсолютно різні речі: перше - природне явище, хоч і неприємне; друге - неприродне втручання в організм жінки. Все неприродне природою карається, оскільки суперечить їй. Саме тому народи, серед яких популярні аборти вимирають.

8. afterstep

угу, і в світі тіко два кольори - чорний та білий.
    --
    Зрозумів

9. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Все так... але в природі також бувають непотрібні діти. Не знаю, що ліпше - аборт чи просто кинути вмирати.

10. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Хто вимирає? ЛЮДИ?!!!! Подивится, скільки людей жило в Європі в початку 19ст., і скільки жиє сьогодні. Колись Європа сама себе гудувала, тепер не може. А в Африці досі кількість людей в багатьох місцях контроліруєтся хм... "природно".

11. dArt

dArt Well-Known Member

Как мы относимся к Абортам?
    Что есть большее зло убить нерожденного ребенка в утробе матери или обречь его на злыденное существование?

12. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Аборт. За та проти.

Дивуєте. А хто знає достеменно чи буде воно злиденне? Тут є Нострадамуси??? Ну то якби вони казали я б ще зрозуміла.
    Сьогодні комусь може бути важко, а завтра все налагодиться. Я бачила надто багато таких ситуацій. І бачила такі, що жінка після аборту до перших родів вже ніколи не могла завагітніти. Давайте створимо гілку - яку відповідальність по законодавству мають нести чоловіки, що змусили жінку до аборту? Хоч знаючи форумлянок, їм нічого буде сказати, вони з такими кадрами не стикалися певно. Безпосередньо я - теж. Але як говориться "за Родіну обідно".

13. zet

zet Дуже важлива персона

Второе гораздо хуже...

14. bora

bora Well-Known Member

Може формулювання не те? Я розумію батьки там алкоголіки, наркомани тощо. Але щоб гроші завадили родити...
    Чи то я передивилася в свій час фільму "Москва сльозам не вірить" чи щось відбувається у суспільстві не те. Адже на деяких дітях успішних, видатних просто людей природа просто таки ВІДПОЧИВАЄ. То як не дати шансу всім?

15. zet

zet Дуже важлива персона

А у меня просто другой пример перед глазами. Папа священник и против любого предохранения... В итоге, куча полуголодных детишек мал-мала меньше, у мамы рак матки и остались эти дети с папой. Сколько сейчас и не припомню, последний раз когда видела было 10 человек.

16. bora

bora Well-Known Member

Є речі від яких ніхто не застрахований. А щодо злидарів. ТО в них доведено є більший потенціал для успіху, аніж в розпещених одинаків з заможних родин. ТОму завтра той хто був заможним просто може стати злидарем. Все дуже відносно.

17. zet

zet Дуже важлива персона

Да нечего было просто столько рожать.. И всё...
    Износился организм от бесконечных родов. Мало того, ее медики предупреждали, что надо прекращать... Но муж-священник, у него же догмы непоколебимые...
    Никто, конечно не застрахован, но за фанатиков любой масти лучше замуж не выходить...

18. bora

bora Well-Known Member

Підтримую)))

19. syavych

syavych копач

А муж-священник не в курсі про природнє планування сім'ї? Шансів звичайно менше ніж контрацептиви, але думаю стільки дітей точно не було б.

20. zet

zet Дуже важлива персона

Этот абзац он пропустил за ненадобностью, а в дом "лишних" книг не покупал, поэтому и жена не была в курсе... Говорю ж вам - фанатик. Не он же один священник на этом свете, но иногда и вера во вред идёт... "Заставь дурака Богу молиться, то он и лоб расшибёт..."

а де твій аватар? :)