Аборт. За та проти.

Discussion in 'Здоров'я' started by Мих, Nov 30, 2006.

?

Как Вы относитесь к абортам?

1. Ни в коем случае!

84 vote(s)
    45.2%
  2. Только по медецинским показаниям.

56 vote(s)
    30.1%
  3. Терпимо, до определенного срока беременности.

46 vote(s)
    24.7%
  1. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Відповідь: Аборт

абсурд.... Якраз після 2 років починається вік "почемучки". Найсприятливіший грунт закласти основи привильної поведінки, поняття добра і зла, т.д. Зміцнити імунітет дитини, розвинути її фізично, і тоді вже відправити в дит.сад і зайнятись роботою.

• Подобається Подобається x 1
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Извините за дурацкий вопрос.
    У Вас дети есть?

• Подобається Подобається x 2
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Слухайте, а що таких чоловіків, від яких жінки терплять аж так багато? У моєму колі старших та молодших знайомих усе якось майже порівну. Чи то за принципом, що гірше краще пам'ятається?

А ще є така приказка, як "бачили очі, що купували".

4. Liliyah Romanova

Я з моїм малим сиділа 3 роки. Паралельно працювала. Але тільки для себе. І то вдома. Часто було так, що я одне читаю на компі, а малий паралельно мультик дивиться у малому вікні в правому верхньому кутку.

До садка віддали у 3,5. Потреба інших дітей цілковито компенсувалася довгими (іноді по 6 годин) прогулянками в парку. Зараз прекрасно почувається в садку. Мама - найдорожча людина в світі. Якщо ви посвячуєте себе дітям. Віддача 200%. Принаймні у мене. 100% від сина і ще 100% від чоловіка.

У нас так скаладається, що ми з чоловіком по черзі сім'ю утримуємо. Як тільки одружилися, то він ще вчився. Роботи потім довго не було. Працювала я. Потім був малий, працював він. Зараз знову є на студіях, то знову я працюю. Буде друга дитина, знову ролі поміняються.

По-моєму, все залежить від САМОповаги та ВЗАЄМОповаги.

5. zet

zet Дуже важлива персона

Лиля, у меня тоже был хороший муж и отец. Тоже по очереди семью содежали. Но мы давно уже не вместе. Так что не обязательно плохой человек, причины могут быть и другие. То, что муж хороший человек, при сегодняшней жизни, вовсе не означает, что судьба на всю жизнь остаться вместе. Да и люди меняются... Сидеть же с ребенком долго с первым вообще не получилось, а со вторым до 3 лет. Старший легко и сразу привык к садику, пошел в 1,5 годика туда, а младший терпеть не мог того садика до самой школы, постоянные истерики (сменили 3).
    Старший болтал очень рано, а младший этого не любил. Так и растут, абсолютно разные по характеру. Старший любит общество, а младший - уединение. У старшего полно знакомых и 2-3 друзей, у младшего - только 2-3 хороших друзей.
    Не одинаковые дети, нет единого рецепта их воспитания. И расходятся не обязательно только плохие люди, особенно в наше время, когда частенько 1 едет на заработки в другую страну, а там постепенно отвыкает. И не поехать нельзя....

p.s. И что б я делала, если б проторчала дома и полностью дисквалифировалась, чем бы сейчас кормила своих детей? Все хорошо в меру.

• Подобається Подобається x 3
  6. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

В вас були діти 2 років? Вони хочуть "на волю, в пампаси" :) Чому - то зістаєтся для того часу, коли всі друзі вже вдома. Можна і маму помучити :)

7. Ascorbinka

zet
    ми з братом також абсолютно різні. Хоч і виховували нас майже однаково. Темперамент ще внутріутробно закладений, ми можем тільки вносити невеликі корективи і спрямовувати енергію в потрібне русло.
    Жаль що у вашій сім"ї так вийшло.... дуже жаль.

Життєва правда.... ніколи не знаєш де спіткнешся....

8. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Двоє.

9. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Досить. І що, що "бачили", тепер терпіти до кінця життя людину, яку вже не кохаеш?

10. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А ви так думаєти, що в парку листя і дерева замінять дитині других дітей?

11. Liliyah Romanova

Я не сказала, що терпіти. Просто кобіти часом безрозумно собі чоловіка вибирають. Народна мудрість каже, що чоловік вибирає ту жінку, яка вже вибрала його. Нарікати треба не на чоловіка, а на себе саму. Але всі вважають винними саме когось іншого, особливо тоді, коли починати треба зі себе. Що було критерієм, коли чоловіка вибирали? А якщо хтось думає, що змінить чоловіка після одруження, то краще зразу розійтися.
    А по-вашому у парку лише я одна в цілому світі гуляю?? :D :D :D :D (Ваша оборонна позиція явно не дає вийти поза якісь дивні невидимі рамки. ;))
    Але розсмішили!!! Та там така купа дітей у парку, що його школа, де всього 22 дитини, сховається.
    Тут в кожному парку дитячий майданчик. І не один, а зразу кілька. Для різних вікових категорій.

12. Ascorbinka

маю похресника 2.6р. ... ну дуже енергійний хлопчик, і характер в нього не простий. Мамі пам"ятник за терпіння! Якби пішов в садок до 2р. - можна було б забути про подальше вихованя взагалі. Тільки завдяки педагогічним завдаткам і терплячості мами дитина не "катає істерик" і з ним можна домовитись. Живем поряд, можна сказати що хлоп"я росте в мене на очах... Я на свого і третину зусиль не затратила, в порівнянні з кумою...
    Ні він, ні мій малий не обділений спілкуванням з дітьми. Часто ходим в гості і до нас приходять, ну перевертають хату з ніг на голову, але ж то діти.... Перебісяться...

Останній хіт похресника:
    -Тьотя Іля, а цього кольова какає?:D

13. zet

zet Дуже важлива персона

Конечно, нужно выбирать. Но, даже если выбрал нормального человека, то это не гарантийный талон.. "Розумна кума, як бочка пшона..."

14. Ascorbinka

аби що сказати, тільки щоб не погодитись:rolleyes:

15. Ascorbinka

гіркий життєвий досвід:sad: проти нього не попреш....

Я вже десь писала про чоловікових діда з бабкою (їм 79 і 82р відповідно). Такі стосунки як в них заслуговують на повагу! І справа навіть не в тому, що дід в 79 р. обнімає свою стареньку за "талію", цілує в щоку і каже, що краще його Насті на цілому світі нема. Вона відмахується і говорить традиційне "Миколо, не будь пустим..." З цього підсміхається вся родина, та в душі кожен би хотів прожити своє життя не гірше.

• Подобається Подобається x 5
  16. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Тут с двох років і до..... дітей в парку вдень не знайти. Вони там з"являются масово в 5 годині. Всі в школі....

17. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

В мене два гицаля. Молодшій дуже непростий. Але "істерик" не катав жодний. Спробували, але на мати то не діє :) Старшій в садочку з 8 місяців, молодшій пішов аж в три роки, і всьой третій рік життя було "відчипітся, я з братом і його друзьями хочу". Вийдемо на вулицю (я тоді роботи не мала), а там нікого, пусто....

18. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

А як не гіркий? Вийшла заміж, був цікавою людиною, тепер тільки і знає, що робота, розмови про роботу... Нема вже кохання, і шо хочеш роби. Що тоді?

19. Liliyah Romanova

У нас від 16 в парку людно. Але є ті, хто з групою дітей за гроші сидять, то ті діти в парку є зранку. Ми в парку в основному гуляли після 4 і до 21. Або рано кілька годин і після обіду ще.

20. Otsoa

Otsoa Well-Known Member

Тут також сидять, але після 5ї. В 16.30 закінчуєтся школа, і тільки тоді.

а де твій аватар? :)